- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Смачна кава
Але гостринки нема зовсім, проте помітний присмак спецій (типу кардамону). Цікаво
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт L'OR, вдячні за вашу лояльність!
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Цікавий смак, рекомендую спробувати
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Виявилась дуже смачною із ароматом спецій, щось там кориця, кардамон, трошки навіть карамель... Не дуже міцна кава, але приємно зігріваюча, і не тільки на осінь.
- Достоинства:
- Смачна, із спеціями
- Недостатки:
- Ну, як є спеції, то можна було б трохи гостріше зробити. То, мабуть, буде вже інша кава
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Прикольна кава з легкими пряними нотками. Мені дуже сподобалась.
Вкус
Гармоничный
Степень кислотности
Умеренная
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Приємний смак
- Достоинства:
- Смак зі спеціями
Представник постачальникаДобрий день
Дякуємо за відгук
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Дуже смачна
Вкус
Богатый
Степень кислотности
Интенсивная
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за відгук
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Для мене це найкращий варіант кави зі смаковими добавками в капсульній серії L'Or серед тих, що я куштував. Карамельний і шоколадний мені менше підійшли. Цей взяв для різноманіття, бо все ж надаю перевагу каві зі смаком кави, без додаткових смаків.
- ДанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Смачна кава, гарбуза не чую, але спеції є - мені дуже смакує. Пригощала товаришку - їй не зайшло, тобто кава на любителя.
- Достоинства:
- Смачно, пікантний смак спецій
- Недостатки:
- Як на мене - немає))
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Кава доволі специфічна) хто не любить спеції, кава не зайде)
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Ужасный вкус
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 10
Не понравился именно этот вкус в Lor, как будто духами отдает.