- Карпов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Отлично, рекомендую
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Як завжди все чудово!
- Достоинства:
- Смак, ціна, якість!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Самий смачний сік)
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Вкусный сок
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Смачний.густий
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дійсно якісний та смачний сік (не освітлений)! Але, як на мене, дещо засолодкий, можливо розводити. Купував вперше такий, за відгуками тут, але за значно меншою ціною, ніж зараз.
- Достоинства:
- Дійсно сік!!
- Вертель С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Смачний сік
- Достоинства:
- Натуральний смак
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже смачний сік. Рекомендую
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Гарна якість, зручна упаковка! Сподобалось дітям та дорослим!
- Тимур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Не плохой сок
Брал по акции - Максим Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Трохи дорогуватий, але смачний, може ще візьму колись по знижці, всім сподобався
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Сік смачний, зручна упаковка.
Але в крайньому замовленні з 3-пакувань, лише 2 були придатні до вживання. В одній упаковці всередині була пліснява. Розетка, прошу звернути увагу на умови зберігання чи транспортування даного продукту!- Достоинства:
- Смак, відсутність будь-яких зайвих компонентів
- Недостатки:
- Не весь сік придатний до вживання(
- Алексей
Такая же история. Попадается то хороший сок, то так себе. Сейчас же попался на вкус какой-то неприятный и в результате небольшие расстройство желудка. Кстати в нем осадка не было. Но бывает тоже попадается какой то осадок (не уверен, что это именно плесень). Вообщем чистая лоторея. Похоже что это зависит от качества яблок которые они использует. Не уверен, что буду его ещё покупать
- Атанов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Качество хорошее
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Гарний сік, брав по акції і частково за бонуси ... за повну ціну можна взяти 3 паки по 1л Галіції - і буде теж саме - тільки в найближчому магазині і тара, фасування зручніше ... Тож виробник / продавець, конкуруйте ;) В цілому дякую за вашу роботу, успіхів вам !
- Достоинства:
- Смачний, не кислий, мабуть натуральний
- Недостатки:
- немає в загальному продажу і фасовки треба поменше
- Лидия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже гарний сік
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Улюблений сік моєї дитини.
З пакунком завжди все добре, краник завжди працює (замовляла якось інших виробників, то в них був сильний осад шматками, що через краник не витікав сік, або з краником проблема)
Сік смачний. - Илья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Очень классный сок!
- Достоинства:
- Цена и качество, вкус!
- Савицкая Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Смачний, справжній, великий об'єм, гарна ціна.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Неосвітлений,як домашній
- Достоинства:
- Дуже смачний і натуральний
- Недостатки:
- Солодкуватий
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
дуже сподобався сік. Брала вперше 2 упаковки. Смачний, зручний, в міру солодкий. Рекомендуємо всією родиною.
- Достоинства:
- якість та ціна зі знижкою
- Недостатки:
- немає, крім ціни
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже смачний сік, буду замовляти ще
- Достоинства:
- Смачний
- Наталия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Сок вкусный, буду заказывать. Рекомендую.
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Замовляю не перший раз, дуже смачно!
Спробуйте))- Достоинства:
- Натуральний яблучний сік
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Смачний
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Почну з позитивного - сік у зручній упаковці із краном. Можна поставити на кінець полиці у холодильнику (краніком до двері) і одразу звідти наливати прохолодний сік.
За складом, який зазначено на упаковці виробником - лише яблучний сік (вода та стабілізатор не вказані).
Але, на мою думку, яблочний сік не може бути настільки солодким й не важливо, які сорти вітчизняних яблук використовуються. Тому підозрюю, що виробник додає якийсь підсолоджувач (не цукор).
Звісно, навіть з урахуванням додавання води та підсолоджувача, за співвідношенням ціна/якість це найкращій фабричний сік на момент написання відгуку.- Достоинства:
- Зручно наливати, начебто натуральний
- Недостатки:
- Дуже солодкий
- Петро К***
Ви мабуть що ніколи не куштували яблучний сік, виготовений в домашніх умовах). Цей сік від Коника точно без цукру і дуже схожий на домашній. А цукор в сік не має сенсу додавати, бо так він скоріше забродить. Якщо і добавляти щось, то це консервант. Але цей сік без консерванту. Ви просто звикли до інших кислуватих соків, навіт якщо вони 100%, вони пастеризовані і освітлені. Коли соки пастеризують і освітлюють, з них йде частка цукру.
- Александр К***
З приводу присмаку цвілі, як тут пишуть - іноді трапляється та залежить від партії. Раджу спочатку купити 1 пакет, скуштувати, а потім вже брати оптом - так набагато вищій шанс отримати сік з гарним смаком.
Солодкий сік з жовтня мені більше жодного разу не попадався, але якщо ви його скуштуєте, то одразу зрозумієте про що саме я пишу - ніякими солодкими яблуками, як писав вище Колбасін, такий смак не досягнути - лише підсолоджувачем.
Припускаю, що виробник був змушений застосовувати підсолоджувач (не цукор) через те, що партія соку виявилася дуже кислою.
Загалом сік длбрий, тому залишається сподіватися, що виробництво залишиться на такому ж рівні якості, як і зараз!
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже смачний, купляю постійно
- Достоинства:
- Натуральний
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дууууже смачний! Дітям подобається. Буду замовляти)
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороший сік у вигідній упаковці
- Димитрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Сік смачний
- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
- Не ає
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже смачний. Густий. Прямого віджиму.
- Достоинства:
- Густий з м'якоттю
- Снежана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже смачний сік.Дитина його обожнює.
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Смачний, зручна упаковка.
Куплятиму ще :) - Ирина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Обычный сок)
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дібртй сік
- Юрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Сок действительно 100% натуральный без добавленной воды,сахара и всякой фигни, что обычно добавляют в другие соки типа сандора, добрый и им подобные.
- Достоинства:
- Натуральный
- Альвина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Очень вкусный,насыщенный. Деткам понравился. Благодарю . Рекомендую.
- Достоинства:
- Лучший яблочный сок .