Отзывы покупателей о Мужские зимние ботинки кожаные Konors 7177/789-13 40 26 см Черный (KN2000000572284)
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Всё супер.
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Очень жёсткие и неудобные.ходишь как в деревянных колодках.
- Достоинства:
- Тёплые
- Александр Т***
Зимой при носке кожа выдавала белые солевые пятна.сезон закончился, сегодня вытащил из шкафа и пятна в пакете переросли в полноценный грибок с зелёными наростами(((
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Купував рік тому, не відходив і одну зиму, відразу почали промокати. Теплі то да, але з нашими зимами то краще б воду не пропускали
- Достоинства:
- Та не те шоб є за що хвалити
- Недостатки:
- Промокають, ледь не через півтора місяця
- Алла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Хороша якість
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Товар не відповідає опису, написано, що натуральна шкіра але після першого вдягання пооблазив матеріал на носках черевиків! Подала заявку щодо повернення, але продавець не відповідає. Брешуть і думають, що люди не зрозуміють, що то дермантин, а не шкіра.
-10°C
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. З умовами повернення товару Ви можете ознайомитися за посиланням .
- Олена К***
Я написала щодо повернення і на відділення приносила товар, мені оператор сказав, що ніхто нічого повертати не буде, хоч товар неналежної якості!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Черевики вказано описі до товару,що з натуральної шкіри, але після першого одягання обліз матеріал на носках черевиків! Черевики не з натуральної шкіри тому хочу здійснити повернення! Для чого обманювати людей?
-5°C
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 45
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Черевики сподобались, побачим як будуть носитися.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 43
Хороша якість
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Купував ще листопаді 2022 року, можу сказати наступне: це не вбиваємі тапки, реально, і відносно легкі. Відходив 2 зими - їм все одно, покремив і як нові. Нога не потіє, дуже теплі (одягав увесь час зимою легкі носки), і що саме головне - я і в калюжі, і в багнюку, і в кучугури снігу потрапляв, але нога була суха і це реально жирний +. На цю зиму і наступну має вистачити, я думаю в них підошва стопчеться швидше чим їм щось буде. Розмірна сітка співпідає, брав 45 і вони відповідають довжині устілки. Рекомендую.
- Достоинства:
- Відносно легкі, дуже теплі, не промокають та не вбиваємі
- Недостатки:
- Відлипає наліпка збоку підошви, але то некритично
-20°C
- Андрей
Реально 45р стелька 28,5?
- Евгений К***
На момент коли купував - то відповідає розмір
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Пока все ок.
Зимой посмотрим. - Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 42
Качество отличное.
- Достоинства:
- Достойно выглядят. Размерная сетка в форме. Парень очень доволен!
- Недостатки:
- Нет!
- Ігор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Норм
- Ігор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Нормально
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Якісні, теплі. Чоловік задоволений.
- Достоинства:
- Не протікають
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 42
Відходив два роки і ще майже цілі.
- Достоинства:
- Дешеві
- Недостатки:
- Через два роки трошки відклеюватися почали)
- Мельничук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 43
Добре носяться, норм якість, не порвалися і не відклеїлися, брала для сина, проганяв усю зиму.
- Достоинства:
- Хороші, теплі
- Недостатки:
- Трошки важкі
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 42
Можливо попав брак, таке в мене вперше, з першого дня носіння натерали ногу вище п'ятки, шнурівку сильно затягував і послаблював не допомогло(з розміров все ок), дуже швидко втратили зовнішній вигляд
- Достоинства:
- Теплі і промокли в дощ
- Недостатки:
- Сильно натерали ногу, швидко втратили зовнішній вигляд
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Хороші зимні черевики, повномірні, зручні та дуже теплі.
- Борейко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Через 14 днів відклеїлися бокові наклейки на підошві, а так вроді би тепло, але ще не було морозу
- Недостатки:
- Відклеїлися бокові наклейки на підошві
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 45
Одягнув пару разів - розклеїлась підошва... Ціна їм 500 грн, як для одноразових кросівок. Не раджу купувати.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Розклеюються
-5°C
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 42
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Через 2 недели носки ОТКЛЕИЛАСЬ ПОДОШВА!!! Что делать? Чек и талон не сохранил, не думал, что такое бывает.
- Достоинства:
- НЕТ
- Недостатки:
- Тяжелые и бракованные
+5°C
- Антонина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
хорошая убовь, цена\качество
- Достоинства:
- не протикает, удобные, нога не потеет
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Класні черевики, зручні, теплі, по якості супер, всім рекомендую але враховуйте розмірну сітку
- Достоинства:
- Ціна, тепла, зручні
- Недостатки:
- За таку ціну не має
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 43
Нормальные ботинки. На сезон. При покупке учитывайте только цифру размера. Сантиметры указаны не верно. Купил 43 размер, в описании было написано 27,5 см, по факту 28,5. Тонкий шнурок, по ощущениям долго не выдержит.
- Достоинства:
- Красивые, дешовые
- Недостатки:
- Тонкий шнурок.
- Данил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 43
Качество плохое, не рекомендую, после двух недель оторвалась резинка с боку, хотя я просто хожу из дома в офис
- Достоинства:
- Внешний вид
- Недостатки:
- Качество
- Светлана О***
Вам еще повезло, у сына через 2 недели отклеилась подошва!
В целом вначале понравились, выглядит отлично, цена тоже норм, но после двух недель как начал постоянно носить они уже разочаровали. Отклеилось декоративная резинка с надписью с боку ботинка.
- Достоинства:
- Вид
- Недостатки:
- Качество
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 45
отличные полноразмерные ботинки, удобно, не дорого
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 41
Хорошие ботинки. Добротный внешний вид, внутри шерсть, на зиму самое то.
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 42
Теплі, зручні. Ціна відповідає якості.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 41
Якісне, легке взуття!
- Недостатки:
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 42
Шузи топ за такі гроші, не паряться і не мерзнуть ноги, але підошва дубова, після кросів тяжко звикнути
- Достоинства:
- Ціна, матеріали, к теплих приміщеннях не паряться ноги
- Недостатки:
- Підошва
-15°C
- Андрій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 43
Хороші, недорогі та теплі черевички. Всередині хутро, а вот зовні не впевнений що це натуральна шкіра. Скоріш еко-шкіра. Але це моя суб'єктивна думка, тому не дуже раджу на це звертати увагу. Виглядають класно, молодіжно, розмір підійшов як влитий. Зручно носяться. Надіюсь протягнуть довше ніж 1 сезон.
- Достоинства:
- Зручні, недорогі, теплі
- Александра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 45
Ботинки хорошего качества.
- Достоинства:
- Кожа, удобные.
- Недостатки:
- Не выявлено
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 40
Якісні, теплі кросівки,сину сподобалися,зручні
- Достоинства:
- Якість,молодіжні
- Никита С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 43
Відмовився від товару на точці видачі,за таку ціну кросівки такої якості..наповнювач залишається в руках якщо щипнути та на штанах ,один раз поміряв і потім витрушував з штанів те що налипло
- Роман Р***
Вони просто нові. Як би вам прислали поношені там би ви нічого не відщіпнули і нічого не чиплялось