- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Прозрачный с серебристым
Дякую продавцю за чудовий млиночок. З задоволенням користуюсь!
- Достоинства:
- Місткий та зручний в користуванні, мелить на відмінно.
- Недостатки:
- Не найшла
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Прозрачный с серебристым
це дійсно, скоріш, ємність для зберігання (з функцією помелу), як млинок не дуже зручна (ручка була б доречно)
треба звернути увагу, що висота майже 20 см- Достоинства:
- універсальність; відносно великий об'єм
- Недостатки:
- кришка знімається не дуже зручно
Ігор, добрий день.
Дякуємо за ваш відгук та за надання важливого відгуку стосовно нашої ємності для зберігання спецій з функцією помелу. Ми завжди цінуємо думку наших клієнтів і важливість конструктивного фідбеку.
Щодо вашого коментаря про ручку та висоту ємності, ми врахуємо ці побажання при подальшому вдосконаленні наших продуктів. Ваші зауваження є цінними, і ми завжди стежимо за ними для покращення якості та зручності наших товарів.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Прозрачный с серебристым
удобно
Денис, користуйтесь із задоволенням)
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Прозрачный с серебристым
Млинок більший, ніж здається на фото. На мінімальному помолі перець меле прекрасно. Дружина задоволена!
Євген, дякуємо за ваш вибір)
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Прозрачный с серебристым
Чудовий млинок для перцю.Велика ємкість, ергономічний за формою, зручно тримати в руках під час роботи.
- Достоинства:
- Стильно виглядає.Скляний корпус. Можна регулювати розмір помелу від дуже мілкого до більш крупного
- Недостатки:
- Не виявила( поки що)
Ірина, приємного вам користування)
- Лідія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Прозрачный с серебристым
Дуже зручна , добре і легко меле
Лідія, приємного вам користування)
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Прозрачный с серебристым
Видають товар з дефектом кришки і слідами використання
Сергій, дякуємо за Ваш відгук.
Приносимо вибачення за таку незручність. Рекомендуємо звернутися до магазину для обміну ємності. - Ирина К***
А як таке може бути????