Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Емкость для специй Krauff с функцией помола (26-203-084)

Код:  388092042
Оценка пользователей 4.83/5
  • Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Прозрачный с серебристым

Дякую продавцю за чудовий млиночок. З задоволенням користуюсь!

Достоинства:
    Місткий та зручний в користуванні, мелить на відмінно.
    Недостатки:
    Не найшла
  • Ігор

це дійсно, скоріш, ємність для зберігання (з функцією помелу), як млинок не дуже зручна (ручка була б доречно)

треба звернути увагу, що висота майже 20 см

Достоинства:
    універсальність; відносно великий об'єм
    Недостатки:
    кришка знімається не дуже зручно

Ігор, добрий день.

Дякуємо за ваш відгук та за надання важливого відгуку стосовно нашої ємності для зберігання спецій з функцією помелу. Ми завжди цінуємо думку наших клієнтів і важливість конструктивного фідбеку.

Щодо вашого коментаря про ручку та висоту ємності, ми врахуємо ці побажання при подальшому вдосконаленні наших продуктів. Ваші зауваження є цінними, і ми завжди стежимо за ними для покращення якості та зручності наших товарів.

• Денис Д***

удобно

Денис, користуйтесь із задоволенням)

• Євген П***

Млинок більший, ніж здається на фото. На мінімальному помолі перець меле прекрасно. Дружина задоволена!

Євген, дякуємо за ваш вибір)

• Ірина Я***

Чудовий млинок для перцю.Велика ємкість, ергономічний за формою, зручно тримати в руках під час роботи.

Достоинства:
    Стильно виглядає.Скляний корпус. Можна регулювати розмір помелу від дуже мілкого до більш крупного
    Недостатки:
    Не виявила( поки що)

Ірина, приємного вам користування)

• Лідія Б***

Дуже зручна , добре і легко меле

Лідія, приємного вам користування)

• Сергій

Видають товар з дефектом кришки і слідами використання

Сергій, дякуємо за Ваш відгук.

Приносимо вибачення за таку незручність. Рекомендуємо звернутися до магазину для обміну ємності.

• Ирина К***

А як таке може бути????