- AI аналіз відгуків113 відгуків: Переважно позитивний: 75% позитивних, 13% нейтральних, 12% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Інга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Всім в кого на кухні ще немає цього девайсу - бігом купляйте поки він за акційною ціною.
Я вражена! Ножі гострі, пластик якісний. Цибулю та гриби на засмажку посік на раз-два. Волоський горіх теж гарно збився. Синю капусту, яку я зазвичай тру на тертушці на салат - зробив як треба!
Дуже раджу Всім, скоротить час вашого перебування на кухні. Особливо, на мою думку буде корисним людям похилого віку - не всім до снаги мілко нарізати овочі та фрукти.
Зручний у користуванні та просто мити.
Я вже не дочекаюсь літа - мрію як збиватиму свіжі овочі та соуси.
Дякую за якість виробнику та знижку від магазину Розетка.- Достоинства:
- Якість,ціна, економія електроенергії та часу.
- Недостатки:
Інго, дякуємо за ваш вибір. Користуйтесь із задоволенням)
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Одна картоплинка, одна цибулинка, яєчко, можна трохи борошна, перець і сіль. Почистити і змолоти це три хвилини максимум, і 10 хвилин на сковорідці і готові деруни.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Мені сподобалось. Чоловік поставився до покупки скептично, сказав: "Аби дитя не вішалось..." А мені так сподобалось! Цибуля, часник - само собою. Спробувала м'ясо котам в кашу подрібнити - паштет. Помідори, перець - на ура, за хвилину готовий томат для соуса, і не треба діставати м'ясорубку, а потім мити її. Яйця для "Білочки" тепер ні терти, ні шинкувати не треба. Думала, моркву не візьме. Аж бігом, як результат - маленький кубик. Леза доволі гострі. Миється швидко. Одне задоволення. Все на раз-два. Дуже задоволена девайсом. Не те, щоб без цієї штуки не можна жити, але за якихось 200 грн "життя" на кухні значно спростилося.
- Достоинства:
- Гострі леза. Подрібнює навіть моркву. Легко миється після користування. Зовсім не займає місця.
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Прикольна штука: вжжжух - і цибуля дрібненько подрібнена. І пальці цілі
Перше враження позитивне.- Достоинства:
- Приємна ціна. Доволі якісне виконання. Суттєво спрощує процес приготування їжі. Не потребує електрики. Тренує м'язи на руках
- Недостатки:
- Немає системи самоочищення
Добрий день, Марино!
Щиро дякуємо за такий яскравий і життєвий відгук! Дуже приємно, що овочерізка Krauff Fusion вже стала вашою помічницею на кухні — і без електрики, і з турботою про пальці та навіть про м’язи!
Також дякуємо за чесне зауваження щодо самоочищення. Ми обов’язково передамо його нашій команді розробників — можливо, наступна версія буде ще зручнішою у догляді.
Бажаємо натхнення, смачних страв і легких рухів «вжжжух»!
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Жалкую що раніше не купила, зручна. Подрібнює так як ви забажаєте, скільки разів смикнете за мотузку. Цибулю подрібнювала ніяких тобі сліз, часник - ніяких неприємних запахів від рук. Легко мити. І коли немає світла виручає
Ірино, дякуємо за ваш вибір.
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
РЕКОМЕНДУЮ !!!! Не читайте ті негативні відгуки,купляйте і користуйтесь! Гострі леза,цибульку за секунди, міленько до салату, запіканку зробила,життя налагоджується....Хто любить готувати і не має світла,це буде ваша любов
- Достоинства:
- Швидко,гострі леза
- Недостатки:
- Не має
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Неочікувано зручно і швидко.без світла дуже виручає
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Бачила як працюють моделі меншого розміру-ця саме те що потрібно на родину з 3-4 чоловік.
- Достоинства:
- Легка в роботі, різала цибулю(завдяки великому розміру чаші можна подрібнити величезну цибулину). Можна подрібнювати мясо, гриби, горіхи... сосиски навіть подрібнювала, але треба різати на більш дрібніші шматки, а не класти туди цілу. Є лопасть для збивання омлету чи яєць з цукром. Працює без світла. Дуже гострі ножі, тому чим дрібніші шматки треба-тим більше раз треба смикати мотузку. Механізм працює ідеально.
- Недостатки:
- Не знайшла
Юліє, дякуємо за ваш вибір!
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Работает
- Достоинства:
- Недостатки:
- Откуда за такие деньги
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Недоліків не виявлено, одні переваги!!!
- Достоинства:
- Простий у користуванні, не потребує електроенергії, чудово подрібнює, треба тільки прикласти зусиль, легко мити, ціна зі знижкою - супер)))
- Недостатки:
- Поки немає
- Ерошова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Швидка доставка, приємні продавці!
- Достоинства:
- Best! Вже змолола бурячки в капусту для борща. Мусить бути у кожній господині на кухні!
- Недостатки:
- Немає.
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Дуже крута штука, давно хотіла купити. Дуже гострі ножі, та міцна нитка, брала для подрібнення цибулі та картоплі на деруни. Результат чудовий. Пробувала молоти м'ясо, вийшло не дуже, але я й не планувала.
- Достоинства:
- Брала виключно для подрібнення цибулі
- Недостатки:
- Не виявила
Тетяно, дякуємо за ваш вибір.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Очень довольна покупкой. С этим измельчителем стала чаще готовить салаты из капусты и тыквы, особенно если нужно приготовить на одну порцию. Удобно пользоваться, легко мыть. Пока действует акция заказала себе еще один измельчитель, пусть будет запас.
- Достоинства:
- Приятній внешний вид, острые ножи, хорошо измельчает даже твердые овощи.
- Недостатки:
- Немного тяжело тянуть за ручку в начале процесса.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Прикольная. Можно мороженко жратьс держа в одной руке его, а второй крутить эту шарманку зажатую между ног.
- Достоинства:
- Потужни
- Недостатки:
- Виявляться в перспектыви
Добрий день, Наталіє!
Дякуємо за ваш яскравий і нестандартний відгук . Раді чути, що подрібнювач справляє позитивне враження!
Для тривалої та безпечної експлуатації рекомендуємо встановлювати прилад на стійку горизонтальну поверхню — це дозволяє досягти максимальної ефективності та уникнути небажаних навантажень на механізм.
Бажаємо, щоб подальше користування приносило вам ще більше зручності та гарного настрою!
Дякуємо, що обрали Krauff. - Олексій Д***
:D Кращий коментар ever)
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Обирали подрібнювач для похідної кухні - щоб без електрики і швидко.
Це ідеальний варіант. Нарізав овочі прямо на природі, все вийшло ідеально рівно. Ще й зручно мити в річці.
Браво виробникам.- Представник постачальника
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
у використанні мені дуже сподобалось - легко і мити, і користуватись. сира морква, цибуля, ззелень - рівномірно дрібнить і швидко. цибуля в очі не заходить)))
чаша на вигляд і дотик крихка. але, напевно, треба звикнути тактильно)
на дні прорезинений обідок, то сама чаша не їздить по столу. дірбничка, але передбачили. дякую!- Достоинства:
- ціна-результат роботи
- Недостатки:
- чаша на вигляд і дотик крихка
Добрий день, Оксано! Щиро дякуємо вам за такий теплий та розгорнутий відгук.
Ми дуже раді, що овочерізка Krauff Fusion виправдала ваші очікування — особливо при подрібненні моркви, цибулі та зелені. Також приємно, що ви оцінили прорезинений обідок на дні — ми справді стараємось продумати всі деталі для вашої зручності.
Щодо чаші — вона виготовлена з харчового пластику, який має бути водночас легким і міцним. Але ми розуміємо, що тактильні відчуття можуть викликати сумніви, тож обов’язково врахуємо це в майбутніх оновленнях моделі.
Дякуємо за довіру до Krauff! Нехай кожне приготування буде в радість.
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Нарешті випробував! Випробовування пройшло успішно! Випробовував на моркві і селері (достатньо тверді для експерименту). Перші два рази "шморгалка" не йшла, зате потім пішла легко і через 5 секунд все було готово. Зручно для користування.
Тарасе, дякуємо за ваш вибір!
- Раджив П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Неочікувано добре працює. Сподіваюсь що леза будуть гострими довго.
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Все працює, але не слід перевантажувати цей подрібнювати. Краще спочатку випробувати пристрій подрібнюючи менші порції, щоб розуміти його можливості.
- Достоинства:
- Працює без світла
- Мариана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Прекрасная овощерезка.
- Достоинства:
- При отсутствии света можно нарезать лук,мясо как нарезать так сделать фарш,зелень как изменить так превратить в песто.
- Недостатки:
- Не нашла
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Овечерізка мене влаштовує на 100%
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Крута штука, дуже стає в нагоді, коли немає світла
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Все добре але треба міцно утримувати щоб не упав зі стола.
- Достоинства:
- Гострі ножі
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Не думав, що механічний подрібнювач буде настільки корисним. Зекономив купу часу при готуванні овочевого рагу. Міцний пластик, зручна кришка, нічого не висипається. Легко миється. Дякую виробнику.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Графитовый
Чудова покупка, задоволена, рекомендую, не пошкодуєте, супер ціна,
- Достоинства:
- Комфорт, чудовий сервіс, відмінний магазин, є можливість повернення товару.
- Недостатки:
- Не має
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
сподобалося. за місяць проблем не було
- Достоинства:
- гострі ножі, дрібно перебиває. м'ясо не пробував
- Недостатки:
- за повні ціну мабуть не взяв
- Лілія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Чудово
- Достоинства:
- Дизайн, працює без світла
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Задоволена покупкою! Гарно подрібнює не надто тверді овочі, типу цибулі, капусти. З іншими овочами поки не експериментувала. Використовую майже кожен день для замішування протеїну - теж дуже зручно, не лишає грудочок.
Подобається, що не треба витрачати час на збирання/розбирання і миття. Максимально проста, якісна річ.- Достоинства:
- Компактність, якість, легкість у використанні
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
На первый взгляд очень понравилась. Надеюсь в деле тоже не разочарует.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Можна швидко подрібнити овочі.
- Достоинства:
- Класна штука.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Дуже задоволена, класна штука, набагато спрощує кухонну рутину
- Достоинства:
- Економія часу
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Полностью отвечает заявленным функциям, работать легко и просто
- Достоинства:
- Простота в использовании, легко мыть
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Мені подобається. Випробувала на кур.грудинці-добре змололо.Рука трішки втомлюється.Цибулину-дуже швидко і гарно змололо.
- Достоинства:
- Дешева.Можна використовувати не залежно від електрики.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
Оксано, дякуємо за ваш вибір!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Сначала не понравилась думала игрушку купила , теперь разобралась классная салаты ребёнку на ура делает , самой мне лень а тут помощница . Спасибо за хорошую овощерезку !!!
- Достоинства:
- Хорошо и быстро измельчает !
- Недостатки:
- Не видать
Ірино, дякуємо за ваш вибір!
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Купил по акции, за свои деньги отлично. Прибор качественный. Не навижу резать мелко лук, эта штука справилась хорошо. Чем больше дергать за верёвку тем меньше измельчает. Также отлично измельчает зелень.
- Достоинства:
- Цена, функции, качество.
- Недостатки:
- Пока не нашел
Максиме, дякуємо за ваш вибір!
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
За свої гроші гарна річ. Гострі ножі, швидко та зручно нарізати. Маленька.
Ірино, дякуємо за ваш вибір!