Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кухонный нож Krauff Smart Сhef Сантоку 17.5 см Черный (29-305-051)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175

Чудовий якісний ніж. Комфортно сидить у руці, якісна сталь, лезо затуплюється досить довго, точиться легко.

Достоинства:
    Зручний, виїмки на лезі, що зменшують прилипання. Якісна сталь.
  • Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 125

Зручний для дрібної нарізки.

• Руслан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 125

Нож получил в течении двух дней-это единственный плюс. Если компания дает гарантию,то могли-бы хоть проверить товар. Заявленна толщина обуха 2мм. На самом деле 1мм. Непонимаю для чего этот обман. Нож пригоден только для резки овощей. Очень разочарован!!!

Достоинства:
    Самый обычный нож.
    Недостатки:
    Тонкий, легкий.

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — така інформація дуже важлива для нас.

Товщина обуха справді може трохи відрізнятися залежно від партії виробництва, і допускається технологічне відхилення. Для цієї моделі ніж спеціально робиться більш легким і тонким, щоб забезпечити швидке та акуратне різання овочів і фруктів — це його основне призначення. Тому ніж не підходить для важких продуктів чи рубки — і ми завжди стараємось це підкреслювати в описах.

Втім, якщо фактичні параметри не відповідають вашим очікуванням або заявленим характеристикам, ви можете:

- звернутися до магазину для обміну чи повернення — партнерська підтримка швидко допоможе вирішити питання.

Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати якість і комунікацію!

• Віталій Т***

Гарна якість

• Максим

Хороший та зручний

• Андрій С***

Відмінний ніж.

Достоинства:
    Гострий,зручно лягає в руку
  • Ігор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 125

Занадто легкий. Лезо як на мій погляд затонке. Пружне. Очікував адекватної жорсткості. Відчуття ширпотребного китаю. Не вартий своєї ціни взагалі.

Достоинства:
    Сумніваюсь
    Недостатки:
    Ширпотреб. Своєї ціни не вартий

Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
      Модель Smart Chef 12,5 см дійсно має тонке та пружне лезо, адже розроблена спеціально для делікатної роботи з продуктами (овочі, зелень, м’ясо без кісток тощо), коли потрібна легкість і точність. Це не професійний ніж для обвалювання чи жорсткої нарізки, тому його конструкція — максимально легка та ергономічна, що подобається багатьом користувачам.

Водночас ми вдячні за ваше враження — воно допоможе нам удосконалити асортимент. Гарного дня!

• Алекс Б***

Дуже гарний ніж

Достоинства:
    Легкий та гострий
  • Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175

Ножи отличные .Режут всё. Продавцу респект.

• Тетяна Н***

Ніж сподобався!

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175

Відмінний ніж за співвідношенням ціна-якість. Трішки підправити мусатом - навіть може покрити).
    За таку ціну - цілком задоволений.
    Перший брав на пробу. Згодом замови ще три.

Достоинства:
    Ціна - якість.
    Недостатки:
    Заточку треба доводити. Але, це не мінус. Так є і з кожним ножем.

• Сергей Я***

Хороший нож.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175

Ніж гарний. Користуюся другий день у екстрим режимі. Головне, після кожної дії - підправлять мусатом. І все буде добре.

Достоинства:
    Легкий, але приємно лежить у руці.
    Недостатки:
    Як і в усіх гарних ножів, треба частіше вирівнювати й доводити лезо.
    Але це не недолік. Це - данність.

Добрий день! Щиро дякуємо вам за відгук.

Приємно чути, що ніж зручний у використанні й виправдовує очікування навіть при інтенсивному навантаженні. Ви абсолютно праві: регулярне вирівнювання кромки мусатом — нормальна практика для якісних ножів з гострою заводською заточкою. Це допомагає підтримувати ідеальну гостроту.

Бажаємо, щоб ніж Krauff слугував вам довго та з задоволенням!

• Костянтин В***

дуже добрий ніж

Достоинства:
    удобна і зручна рукоятка

Дякуємо за ваш вибір!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175

Шикарно. Лезо бомба(не доречно про бомбу((() Місяць-все норм.

Недостатки:
    Під аля підпісом Єктора є дифект(

Добрий день, Сергію!

Щиро дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що ніж у використанні вам сподобався.
      Щодо виявленого дефекту — нам дуже прикро, що трапилась така ситуація. Щоб краще розібратись у питанні та допомогти вам, просимо надіслати фото місця, де помітний дефект.

Це дозволить нашій команді оперативно надати рекомендації для вирішення ситуації. Дякуємо за довіру до Krauff!

• Тая
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный. Длина лезвия: 175

Отличный нож, какой я хотела

Дякуємо за ваш вибір.