Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Топор кухонный Krauff 17.5 см (29-305-171)

Оценка пользователей 4.97/5
  • Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175

Доволен. Острая и удобная.

• Матвій К***

За свою ціну дуже чудово

Достоинства:
    Ціна якість
  • Сергій

Відмінна сокирка, оптимальна вага та баланс, добре заточена, якісна сталь. Цільнометалева ручка - не відламуєтьтся та не плавиться, як пластикові, нема куди затікати рідині, як на ручках з накладними плашками. Думав, що буде ковзатись в руці, але ні - сатинірована поверхня ручки та ії форма дозволяє впевнено та зручно тримати навіть при роботі з жирним м'ясом. Розмір ручки підходить для крупної чоловічої руки.

Достоинства:
    Практична ручка, сталь, вага, баланс, гострота.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Антоніна Ф***

Якісний і практичний ніж-сокира, задоволена вдалим вибором

Достоинства:
    Гострий, справляється з кістками птиці і кроля
    Недостатки:
    Не виявила
  • Рагимов Р***

Топор огонь

• Олександр Т***

Пользуясь уже долго не ожидал такого отличного качества рекомендую

Достоинства:
    Не тупится
    Недостатки:
    Не
  • Артем М***

Класний ніж-топорик.
    Дуже гострий.

Достоинства:
    Цільний ніж-топорик
    Важкий
    Гострий
  • Богдан Ч***

Дуже гострий

• Євген В***

Дуже зручно користуватися.

• Лілія

Гарна сокира, гостра

Достоинства:
    Ціна -якість
  • Степан Ш***

Даже гарна

• Юрій К***

Все влаштовує.

• Светлана В***

СУПЕР.РЕКОМЕНДУЮ.

Достоинства:
    ГОСТРА.
    Недостатки:
    НЕМАЕ.
  • Валентин М***

Я покупкою задоволений)

Достоинства:
    Якість за свою ціну)
    Недостатки:
    Поки не виявлено)
  • Александр с***

Гарна сокира!

• Ольга Х***

Рекомендую.

Достоинства:
    Гострий, зручний.
    Недостатки:
    Поки що не виявила.
  • Олександр М***

Шикарний ніж! Гостренний, важенький, зручно тримати і працювати.
    Повністю виправдовує свою ціну.
    Продавця і товар рекомендую!

• Богдана Х***

Виглядає обнадійливо...

Достоинства:
    Сталевий,міцний
    Недостатки:
    Поки не виявили

• Ярослава В***

Абсолютно чудова штука. Вартує кожної своєї гривні. Щиро рекомендую до покупки, і дякую інших покупців за чесні відгуки, бо саме на основі них робила вибір.

Достоинства:
    Співвідношення ціна - якість
    Недостатки:
    Жодного

• Сергій К***

Чудова сокира, дуже гостра, добре лежить в руці, має певну вагу, дуже задоволений

Достоинства:
    Не легка, гарна заточка.
    Недостатки:
    Нема.

• Олексій Н***

Суперовий топорик, м'ясо ріже гарно

Дякуємо за ваш вибір!

• Світлана Л***

Сокира чудова.

Світлано, дякуємо за ваш вибір!

• Юлія Л***

Чудовий ніж

Юліє, дякуємо за ваш вибір)

• Кирило Б***

Рекомендую! Ріжуча кромка залишається гострою навіть після інтенсивного і частого використання

• Денис Т***

лезо довговічне, легко мити, зручно тримати в руці... з цікавого - справляється навіть із замороженим м’ясом, задоволен покупкою )

Денисе, дякуємо за ваш вибір.

• Ольга Р***

Міцний,але трохи важкуватий.Для щоденного використання підходить добре

Достоинства:
    Міцна, в руці лежить зручно
    Недостатки:
    Важкувата сокирка

Ольго, дякуємо за ваш вибір.

• Олександр І***

Рукоятка комфортна, добре збалансований, легко розрізає навіть тверді кістки.
    Використовую для приготування великих шматків м’яса, працює і показує себе в роботі бездоганно.

Олександре, дякуємо за ваш вибір.

• Марія Б***

Топорик зручний для розрубування м’яса, дуже гострий і легко чиститься. Що ще треба для щастя)))

Маріє, дякуємо за ваш вибір.

• Дар'я Т***

Дар'є, дякуємо за ваш вибір.

• Наталия Б***

Наша Родина дуже задоволена. Якість влаштовує. Вдячні.

Достоинства:
    Сталь. Зручність. Практичність.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день, Наталіє!

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що кухонний топірець Krauff відповідає вашим очікуванням і став практичним помічником на кухні. Ваша довіра до нашої продукції надихає нас.

Вітаємо вас із прийдешнім Новим роком. Бажаємо теплих свят, затишку і натхнення для нових кулінарних шедеврів у новому році.

Дякуємо, що обираєте Krauff!

• Вікторія Н***

Гарна сокира

Достоинства:
    Важка, лита ручка, добре ріже

Добрий день, Вікторіє! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що кухонний топорик вам сподобався і ви оцінили його якість, важкість та зручність у використанні.

Нехай цей інструмент стане вашим надійним помічником на кухні! Бажаємо теплих і затишних свят, а Новий рік нехай принесе радість, натхнення та багато кулінарних успіхів!

• Т

ewf

Достоинства:
    цільнометалевий - нема місця де б бруд накопичувався , зручно лежить в руці
    Недостатки:
    не в будь-яку підставку вміститься