- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Доволен. Острая и удобная.
- Матвій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
За свою ціну дуже чудово
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Відмінна сокирка, оптимальна вага та баланс, добре заточена, якісна сталь. Цільнометалева ручка - не відламуєтьтся та не плавиться, як пластикові, нема куди затікати рідині, як на ручках з накладними плашками. Думав, що буде ковзатись в руці, але ні - сатинірована поверхня ручки та ії форма дозволяє впевнено та зручно тримати навіть при роботі з жирним м'ясом. Розмір ручки підходить для крупної чоловічої руки.
- Достоинства:
- Практична ручка, сталь, вага, баланс, гострота.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Антоніна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Якісний і практичний ніж-сокира, задоволена вдалим вибором
- Достоинства:
- Гострий, справляється з кістками птиці і кроля
- Недостатки:
- Не виявила
- Рагимов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Топор огонь
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Пользуясь уже долго не ожидал такого отличного качества рекомендую
- Достоинства:
- Не тупится
- Недостатки:
- Не
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Класний ніж-топорик.
Дуже гострий.- Достоинства:
- Цільний ніж-топорик
Важкий
Гострий
- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Дуже гострий
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Дуже зручно користуватися.
- Недостатки:
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Гарна сокира, гостра
- Достоинства:
- Ціна -якість
- Недостатки:
- Степан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Даже гарна
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Все влаштовує.
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
СУПЕР.РЕКОМЕНДУЮ.
- Достоинства:
- ГОСТРА.
- Недостатки:
- НЕМАЕ.
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Я покупкою задоволений)
- Достоинства:
- Якість за свою ціну)
- Недостатки:
- Поки не виявлено)
- Александр с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Гарна сокира!
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Рекомендую.
- Достоинства:
- Гострий, зручний.
- Недостатки:
- Поки що не виявила.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Шикарний ніж! Гостренний, важенький, зручно тримати і працювати.
Повністю виправдовує свою ціну.
Продавця і товар рекомендую!- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук!
- Богдана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Виглядає обнадійливо...
- Достоинства:
- Сталевий,міцний
- Недостатки:
- Поки не виявили
Дякуємо за ваш відгук!
- Ярослава В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Абсолютно чудова штука. Вартує кожної своєї гривні. Щиро рекомендую до покупки, і дякую інших покупців за чесні відгуки, бо саме на основі них робила вибір.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна - якість
- Недостатки:
- Жодного
Дякуємо за ваш відгук!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Чудова сокира, дуже гостра, добре лежить в руці, має певну вагу, дуже задоволений
- Достоинства:
- Не легка, гарна заточка.
- Недостатки:
- Нема.
Дякуємо за ваш відгук!
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Суперовий топорик, м'ясо ріже гарно
Дякуємо за ваш вибір!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Сокира чудова.
Світлано, дякуємо за ваш вибір!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Чудовий ніж
Юліє, дякуємо за ваш вибір)
- Кирило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Рекомендую! Ріжуча кромка залишається гострою навіть після інтенсивного і частого використання
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
лезо довговічне, легко мити, зручно тримати в руці... з цікавого - справляється навіть із замороженим м’ясом, задоволен покупкою )
Денисе, дякуємо за ваш вибір.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Міцний,але трохи важкуватий.Для щоденного використання підходить добре
- Достоинства:
- Міцна, в руці лежить зручно
- Недостатки:
- Важкувата сокирка
Ольго, дякуємо за ваш вибір.
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Рукоятка комфортна, добре збалансований, легко розрізає навіть тверді кістки.
Використовую для приготування великих шматків м’яса, працює і показує себе в роботі бездоганно.- Представник постачальника
Олександре, дякуємо за ваш вибір.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Топорик зручний для розрубування м’яса, дуже гострий і легко чиститься. Що ще треба для щастя)))
Маріє, дякуємо за ваш вибір.
- Дар'я Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Дар'є, дякуємо за ваш вибір.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Наша Родина дуже задоволена. Якість влаштовує. Вдячні.
- Достоинства:
- Сталь. Зручність. Практичність.
- Недостатки:
- Немає.
Добрий день, Наталіє!
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що кухонний топірець Krauff відповідає вашим очікуванням і став практичним помічником на кухні. Ваша довіра до нашої продукції надихає нас.
Вітаємо вас із прийдешнім Новим роком. Бажаємо теплих свят, затишку і натхнення для нових кулінарних шедеврів у новому році.
Дякуємо, що обираєте Krauff!
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
Гарна сокира
- Достоинства:
- Важка, лита ручка, добре ріже
Добрий день, Вікторіє! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що кухонний топорик вам сподобався і ви оцінили його якість, важкість та зручність у використанні.
Нехай цей інструмент стане вашим надійним помічником на кухні! Бажаємо теплих і затишних свят, а Новий рік нехай принесе радість, натхнення та багато кулінарних успіхів!
- ТОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Стальной. Длина лезвия: 175
ewf
- Достоинства:
- цільнометалевий - нема місця де б бруд накопичувався , зручно лежить в руці
- Недостатки:
- не в будь-яку підставку вміститься