Отзывы покупателей о Макароны La Molisana Penne Rigate №20 1 кг (8004690552117)
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно
- Яна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарні макарони. Завжди їх замовляю.
- Григорий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Какие - то "мутные".Цвет бледноватый Срез матовый.Должен быть глянцевый, "стеклянный." Вкус не определяется. Запах отсутствует.Кто импортёр так и не понял. Не советую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Варить надо не менее 30 мин.Странно как-то.
Добрий день, Григорій
Дякуємо вам за відгук і шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань.
Паста La Molisana Penne Rigate виготовляється за традиційною італійською технологією із використанням бронзових матриць. Саме це може пояснювати ті особливості, які ви описали.
Що таке бронзові матриці?
Під час формування пасти тісто проходить через спеціальні форми – матриці.
Якщо використовуються бронзові матриці, поверхня пасти виходить матовою та трохи шорсткою. Це технологічна особливість, а не дефект. Така структура краще утримує соус.
Якщо застосовуються тефлонові матриці, паста має гладку, глянцеву, «скляну» поверхню. Вона виглядає більш блискучою, але соус на ній тримається гірше.
Більшість преміальних італійських виробників, зокрема La Molisana, використовують саме бронзові матриці як елемент традиційної технології.
Щодо кольору: натуральна паста з твердих сортів пшениці (semola di grano duro) може мати від світло-жовтого до більш блідого відтінку залежно від врожаю та помелу. Вона не повинна бути яскраво-жовтою – надто інтенсивний колір часто характерний для масового виробництва.
Стосовно запаху та смаку: суха паста зазвичай має нейтральний аромат. Основний смаковий профіль розкривається після приготування і в поєднанні з соусом.
Імпортер вказаний на упаковці згідно з вимогами законодавства – якщо потрібно, ми можемо додатково надати цю інформацію.
Будемо раді, якщо ви дасте продукту ще один шанс - особливо з соусом, який добре «чіпляється» за шорстку поверхню пенне . Варити їх потрібно 11 хвилин. - Тетяна
Макароны твердых сортов всегда варятся дольше, чем обычные, имеют низкий гликемический индекс, не вызывают скачков сахара.
Возможно вы не правильно их варите потому они вам кажутся странными.
Нужно закипятить воду, добавить соль и столовую ложку подсолнечного масла, помешивать, как макароны закипят уменьшить огонь и варить до готовности, лучше альденте тогда сохранятся все полезные вещества и витамины. Промыть холодной водой.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобались!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусные
- Артур У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ за свои деньги
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобаються ці макарони.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чи не найкращий бренд пасти на нашому ринку?
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люблю цю марку макаронів, завжди беру їх. Смачні, не розварюються)
- КатеринаПродавец: Rozetka
Взяла вперше просто щоб спробувати щось нове. Все сподобалось: було смачно, макарони не розварились.
- Достоинства:
- Макарони не розварились, смачні.