Отзывы покупателей о Джин Lafferty's Gin 0.7 л 40% (5060808680120)
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Люблю джин зі Швепсом. Але цей можна пити навіть в чистому вигляді. Аромат приємний, смак збалансований і не гірчить, післясмак навіть трішки солодкуватий, що неочікувано. Однозначно рекомендую брати, особливо з такою приємною знижкою) Рекомендую! Чистим або в коктейлях - пʼється легко і приємно
- Достоинства:
- Смачний, пахучий, дизайн пляшки з ламою - топ!) Ціна
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Це топ. Чудовий смак, мʼякий, пили в компанії - всім сподобалось. Замовлятиму ще, рекомендую щиро!
- Надія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Прекрасний джин, дуже сподобався. До коктейлів — ідеально, чистий також смачний, однозначно замовлятиму ще
- Достоинства:
- Смак, якість, ціна
- Катя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Взяли цей джин конкретнно для коктейлів і не прогадали. Відчувається цитрусовий смак, мʼякий післясмак та чудовий смак. Точно раджу і впевнена, що купуватиму ще не один раз
- Достоинства:
- Цитрусовий смак, який дає мʼякий післясмак
- Недостатки:
- Не виявила
- Дарина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже якісний джин. Поки мій фаворит. Не дивлячись на 40% дуже м'який. Смак ялівцю виражений. Рекомендую)
- Достоинства:
- Смак, ціна
- Недостатки:
- Не виявила
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Обожнюю Розетку за цікаві новинки! Цей Джин (для мене) просто топовий. Дуже сподобався і смак, і аромат.
З льодом і тоніком - взагалі бомба- Достоинства:
- Смак, ароматика, етикетка ))))
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брали для компанії, всім сподобалось. Кльово поєднувати зі слайсом огірка. Свіжий післясмак. І на подарунок комусь можна, виглядає супер!
- Достоинства:
- Приємний смак, гарне оформлення
- Недостатки:
- немає :)
- Мария Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Обожнюю цей джин! Вперше спробувала за рекомендацією друзів і відтоді купую постійно! Смак насичений, для джин-тоніка просто пушка але і для коктейлів це кращий варіант, з різними інгридієнтами смак грає абсолютно по різному! П'ється легко і на ранок свіжа голова, що як на мене величезний плюс) Пляшка виглядає дуже презентабельно тому як подарунок це ідеальний варіант.
- Достоинства:
- Смак, аромат, ціна, дизайн пляшки
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Обожнюю цей джин. Вперше спробувала за рекомендацією друзів і відтоді купую постійно! Смак просто пушка, п'ється дуже легко і на ранок легка голова) Мабуть єдиний джин якій підходить для всіх коктейлів. З різними інгридієнтами смак розкривається абсолютно по різному але завжди насичений. Пляшка виглядає дуже презентабельно тому як подарунок друзям або колегам - прекрасна ідея.
- Достоинства:
- Смак, аромат, ціна, дизайн пляшки
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Джин дійсно має приємний смак. Ніякої гіркоти. Приємний аромат як і має бути у джину доброї якості. Брали його на вечірку на компанію. Дівчата пили з тоніком, а хлопці у чистому вигляді. Сподобалось усім, але на жаль швидко скінчився. В цілому можу рекомендувати поціновувачам цього напою.
- Достоинства:
- Смак та аромат на вищому рівні
- Недостатки:
- швидко закінчився
- Олійник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Цей джин можна пити в складі коктейлю, так і в чистому виді. Але моя думка - краще під коктейль. Це саме те під настрій пʼятниці. Дуже рекомендую, особливо за таку ціну. Якість значно вища за ціну, плюс на ранок не болить голова. Сьогодні замовлю ще кілька!
- Достоинства:
- Якість значно перевищує ціну
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дякую, дійсно дуже приваблива вартість для такої високої якості напою. Брали на компанію для коктейлів, однозначно замовлю ще.
- Достоинства:
- Дуже круто підходить для приготування коктейлів
- Недостатки:
- не знайшла
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Все чудово! Жодних недоліків не виявили
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брав дівчатам на вечір, робили коктелі Negroni, дуже сподабалось всім
- Достоинства:
- Приємний аромат та не відчувається взагалі міцність,в костелі ТОП
- Недостатки:
- Не знайшов
- Анастасия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
П'ю рідко, так як не дуже полюбляю присмак гіркоти . Але цей джин дуже приємно мене здивував.На смак він дуже приємний та легкий,не має присмаку гіркоти,в коктейлі просто бомба.
Рекомендую, дуже за дозволена.- Достоинства:
- Дуже приємний аромат,м'який смак,ціні качество
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смачно. Робили коктейлі, сподобалося.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Свіжий та приємний смак, чудове деталізоване пакування
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смачно
- mykhalchuk81Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Як частий покупець на Rozetka, я звик до їхньої високої якості обслуговування, але Lafferty's Gin перевершив усі мої очікування. Він ідеально підходить для вечері з друзями або тихого вечора вдома. Смак просто чудовий, а зовнішній вигляд робить його ще більш привабливим для подарунка.
- Достоинства:
- Смак просто чудовий
- Юлия П***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ідеальний для будь-якого коктейлю. Однозначно, буду купувати ще!
- Достоинства:
- Не гірчить, смачний
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Цей джин вразив мене своєю гармонійною комбінацією ароматів та смаків. Його прозорий колір з золотистими відблисками вже на перший погляд вказує на якість напою. Я відчував нотки ботанічних трав, які доповнюють один одного і створюють цікавий букет.
- Достоинства:
- Ціна, смак
- НадяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Беру цей джин на постійній основі. Він маю збалансований та багатий смак, наповнений цитрусовими відтінками. Смакує дуже пряно та свіжо.
- Достоинства:
- Дуже смачний напій
- Макарова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Джин дуже приємний на смак, не гірчить, м'який.
По якості вважаю - це вищий сорт. Ціна гарна. Всім рекомендую - будете задоволені- Достоинства:
- Смак.Ціна
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На даний час є фаворитом, чудово поєднується в коктейлях, добре відчувається смак, особисто рекомендую.
- Достоинства:
- Приємний та легкий на смак, аромат чудесний, ціна відповідна.
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
У друга день народження був, запізнився с подарунком, вирішив ризикнути: замовив джин у п'ятницю, в суботу о 16ій годині вже напій приїхав у відділення розетки, і вже через пару годин ми робили перші коктейлі із швепсом. В чистому вигляді, як для джина, п'ється достатньо м'якенько. Друг сказав, що збереже бутилку, бо дуже сподобався дизайн! Дякую розетці за оперативність, виробнику за якість:)
- Достоинства:
- відмінно смакує з коктейлями, подарунковий дизайн
- Недостатки:
- не відчув
- Бабенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Джин дуже ароматний та легко п'ється! Дуже сподобався.
- Достоинства:
- Приємний смак, крутий джин за таку ціну, класна пляшка
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий джин, легко п'ється, як в чистому вигляді так і в коктейлях, відповідний смак дає.
Настрій та самопочуття завжди чудові, так що особисто від себе рекомендую.
На даний час залишається моїм фаворитом,- Достоинства:
- Приємний та легкий на смак, аромат чудесний, ціна відповідна.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Це вибір для тих, хто цінує якість та унікальний смак. Він створений для того, щоб робити ваші моменти особливими
- Достоинства:
- Гладквсть текстури, гарна етикетка, ціна, аромат
- Дарина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Реально класний джин, смак насичений, яскравий! Бомбезний одним словом.
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Джин виявився чудової якості, з глибоким ароматом і насиченим смаком. Улюблений коктейль "джин із швепсом" смакує ще бомбезніше. Запакували джин так, начебто хрусталь перевозили, тепер ще і куча бульбашкової плівки для релаксації є:)
- Достоинства:
- легко п'ється, для коктейлів взагалі топчик
- Недостатки:
- не відчув
- Надія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Щира рекомендація! Смак, якість, брендінг - все ідеально
- Жанна Ч***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Спробувала вперше, дуже сподобався, приємний на смак, рекомендую.
- Достоинства:
- Приємний на смак
- Юра Я***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Нормальний напій. Ароматний . З товаришем як то кажуть під дружню бесіду не помітили як і порожнини...Доречі на ранок ніби і не вживали.мабудь якісний
- Елена Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже рідко пишу відгуки, але цього разу вирішила написати. Брала цей джин вперше (сподобався привабливий дизайн на етикетці)) і була приємно вражена - якість продукту, смак і аромат - все на високому рівні!!! Ціна відповідає якості і це дуже приємно!!!
- Достоинства:
- Ціна відповідає якості
- Недостатки:
- Не знайшла