- AI аналіз відгуків90 відгуків: приблизно 65% позитивних, 25% нейтральних, 10% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
2 краплі на літер бензину, і ви не знатимете горя з вашим 4-ьох колісник другом! Рекомендую.
- Достоинства:
- Звряжає
- Недостатки:
- Великий розхід
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Перший раз купив цей віскі і максимально задоволений
Дуже насичений смак, відразу відчувається сильний дим, торф, трохи йоду і морської солі. Але при цьому є легка солодкість
Спочатку здається незвичним, але буквально через кілька ковтків починаєш кайфувати від цього смаку. Післясмак довгий, теплий і дуже приємний.
Дуже крутий віскі, особливо якщо хочеш спробувати щось нестандартне . Мені реально зайшов!
Однозначно рекомендую! - Віктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Все ок!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дым и торф??? Креозот и мазь вишневского, есть немного соли, все что можно сказать. Купил две бутылки одна в круглом тубусе, вторая в картонной коробке. Открыл ту, что в коробке, подхожу к ней уже третий раз за полтора месяца, отпиваю по 50 грм, думал может подышит и что то изменится, нет. Жена говорит, чтоб выбросил)), потому что такой сильный запах, что нечем дышать, воняет на весь дом))), а я все не сдавался, надеялся, что он раскоется. Теперь даже не знаю открывать ту, что в тубусе в надежде , что там будет то, что должно быть или сохранить для любителей креозота, только среди моих знакомых таких нет и подарить некому))
- Достоинства:
- Недостатки:
- Купил две))
- Олександр
Химические спиртуозные шпалы, наверное поэтому такая большая скидка из за не удачной партии
- Віктор Ґ***
вам "белая лошадь" понравится
- Віталій
Попробуйте Белую лошадь-тогчно зайдет).
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Купував цей віскі з великою знижкою — товар був у картонній коробці (фото зліва) і подавався як оригінальний Laphroaig 10.
Маю оригінал у тубусі (справа), куплений у перевіреному місці, тому є з чим порівняти.
Так, аромат схожий, але смак — зовсім інший. Різниця відчувається одразу: інша глибина, інший післясмак, зовсім не той рівень. Це два різні напої, і той, що в коробці, явно не відповідає очікуванням від оригінального Laphroaig 10.
Мій висновок простий: не обманюйте себе відносно низькою ціною. Якщо бачите «вигідну пропозицію» — є великий ризик отримати не те, за що платите.
Не рекомендую.
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Олександр
Звісно "експерт розетка" каже, що все добре, все оригінал. Але як не крути, якщо це оригінал, то таку партію не можна продавати, це отрута якась, смак та сморід жахливі. Теж повівся на знижку, купив дві, ще в грудні. Немає май же нічого спільного з тим, що мало би бути.
- Віталій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Не втримався, взяв ще раз. Пicля останнього разу брав Port Charlotte 10 та посереднiй бурбон. Бурбон то таке, перебити звикання до Айли, хай йому грець, випив та забув. А от Port Charlotte 10 гарний, потужний, але важкуватий трохи. Навiть пiсля Ardbeg 10 важкуватий для мене. Laphroiag 10 вже зрозумiлий i досить питкий. Для новачкiв це навiть краще. Пiсля бурбону зайшов як до себе додому.
- Достоинства:
- Айла
- Недостатки:
- Трiшки замало %
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарний копчений віскі, але раніше був кращої якості.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Питання не в якості продукту, а в зміні маркетингової стратегії. Кількість часточок фенолу, якими вимірюється «димність», невпинно знижується із року в рік. Тому 10ка вже орієнтована на «нове»/«молоде» покоління споживачів, яким сильно димні продукти не звичні. Тому більш досвідченішим споживачам є сенс переходити на інші продукти виробника або взагалі, шукати щось міцніше.
- Лисенко Р***
Доброго дня!
Чи можете порекомендувати "олдскульним") поціновувачам "димності" схожі напої?
Дякую!!! - Anton
Буду вдячний за рекомендації ! - Олексій Ц***
LAGAVULIN 16
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
для тих хто любить смак та запах мазі вишневського))) а взагалом класний продукт для обраних
- Достоинства:
- Є, мабуть)
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
не розумію що сталося - чи це бракована партія яку через розетку продають з величезним дисконтом на який я повівся, чи це дійсно так просів до цього дуже класний віскі. Немає димного запаху і торфяного смаку. Повне розчарування
- Достоинства:
- нажаль не знайшов
- Недостатки:
- невідповідність тому що я пив останні 3 роки
- Вячеслав Н***
Повністю підтримую!
Та сама історія, гидота
- Анелан А***
Можете подивитися номер партії. Мене цікавить дата розливу.
- Валерій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Останній раз пив 2021 року
Буде відрізнятись?- Достоинства:
- Топ віскі
- Вячеслав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Новый лаф 10 к сожалению стал плох , очень дешевый вкус, пропала округлость дым стал химозным каким то баланса нет совсем. Очень разочаровал
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Небесний дар! Справжній торф'яний віскі. Мабуть це вже моя десята пляшка...
- Достоинства:
- Торф, йод, дим і море...
- АЛЕКС Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Це справжній напій для чоловіків у яких все міцне з переду , а що там заду їм байдуже.
Це отрута для адептів Чівас, Лангавулі, Туламорів та інших фруктово - квіткових ..........
Але це мед з молоком для міцних горішків
Тут тобі :
- Кріазот шпали
- Морська сіль
- Аптечний йод
- Дим
- Порох після посрілу
- Вугілля
- Нафта
Насолода для мічних чоловіків які курять трубку в повний затяг.- Александр Ш***
Що таке Лангавулі? Якщо це про Лагавулін, то він ще брутальніший за Лафройг.
- Михайло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Помилка в описі:
"Особливості - бочкової міцності".
40% - це не є бочкова міцність.... виправляйте...
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
По сравнению с релизом до 23 года в тубусах - этот стал слишком мягок , не насыщенный, даже стойкойсть аромата меньше стала. Стал ближе к ирландцам тройной дистанции.
Это не плохо, но уже не так как было раньше.
Для маринада мяса теперь приходиться добавлять 3ст ложки. И все равно не то.- Достоинства:
- Очень легко пьётся Золотую медаль в 2025 году получил не просто так.
Новый релиз 25 года больше нравиться тем кто пробует впервые или тем кто не любит дымный концентрат -молодежь вообщем. - Недостатки:
- Ушла легенда- теперь виски будет таким.
- Сергій Ш***
Так, Laphroaig вже не той
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На вкус и цвет... Но не плохой
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий віскі. Не є знавцем острівного віскі, тому не можу порівняти цю партію з попередніми. Але, як на мене, класика. Все, що має бути у десятилітньому віскі з Айли, тут є. Думаю, що негативні відгуки, які можна зустріти, адресовані димному острівному віскі як такому, а не конкретно цьому напою.
- Достоинства:
- Айла
- Віталій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ця партія більш user-friendly, що не сподобається поціновувачам прильоту горілої шпали у пику. Він не такий брутальний, помітно легший, значно більш питкий, але це все ще якісний скотч. Не молодий, не різкий, все ще димний.
- Достоинства:
- Якість алкоголю вцілому
- Недостатки:
- Не той, що ранiше
- Сергій Ш***
Не той вже Laphroaig))) все чудово та смачно, але без медицини та шпал(((
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
просто то що потрібно
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже сподобався цей віскі! Витримка 10 років відчувається — смак насичений, приємно димний, з легкими нотками торфу. Гармонійний і м’який, п’ється легко. Для поціновувачів справжнього віскі — чудовий вибір
- Достоинства:
- Насичений торф’яний смак. Гарний баланс диму й м’якості. Якісна витримка 10 років. Прекрасно підходить для вечірнього відпочинку
- Недостатки:
- Виразний торф’яний аромат може здатися занадто різким тим, хто вперше пробує. Досить висока ціна
- Ігор Ф***
Цей сингл втратив властивості, за що миййого любили. А саме поєднання фенолу, солодості і мінеральності. На угоду кірзухі, нє, 2025?
- Олександр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Колись мені таке подарували на ДН я перший раз пив віскі цього бренду і не гуглив що це за бренд і стільки вартує, а коли спробував то думав якийсь дешевий шмурдяк і віддав батькам, пізніш десь за рік мені знайомий дуже хвали цей віскі і казав що кращого не пив.. тож я купив і одразу згадав цей смак.. Це просто одне з найгірших віскі (від 1000 грн) яке я пив, жахливий смак, таке враження що штучний і дуже виражений прямо «смердить» бочкою, він не мягкий, хоча одному другові дуже сподобався то віддав бо сам пити просто не міг за ці ж гроші є набагато кращий Сінглтон.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахливий смак
- Дмитро
Якщо не розумієтесь на віскі, будь ласка, не пишіть таких коментарів. Смак, аромат і т.д. віскі різниться, зокрема, від регіону походження (Highlands, Lowlands, Speyside etc). Окремо відокремлюють острівні віскі, зокрема, з о-ва Айла, візитівкою якої є торф'яні, димні віскі, які отримують в результаті особливого процесу висушування солоду (окурювання солоду торфом). Laphroaig, є одним з найкращих представників вказаного регіону. Якщо вам не сподобався цей віскі, це не значить, що цей віскі поганий. Це означає, що вам, напевно, підходить інший тип віскі.
- Віталій
Ніколи не кажіть на острівні віскі, що вони погані і шмурдяк. Це просто не ваше, але поки що не ваше. Колись(можливо) ви зрозумієте весь букет і родзинку острівного віскі. Коли ви це зробите(і якщо) тоді можете вважати, що ви різностороння людина в віскі і справжній поціновувач. А поки набирайтесь досвіду, дегустуйте і відкривайте для себе різні смаки і запахи.
- Валерий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Мне показалось, или он уступает своему собрату в тубе...
Простой слишком- Достоинства:
- Лафройг
- Недостатки:
- Удешевление антуража
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Крутий віскі
- Достоинства:
- Виразний смак, дим
- Недостатки:
- Закінчився
- Григорий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Супер , дуже смачно !
Рекомендую !- Достоинства:
- Аромат , смак , після смак )
- Недостатки:
- Упаковка , коробка так собі .
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Віскарь звісно якісний, але... Оце вирішив заради фану по трохи Лефройга, Таліскера та Бунахавена. І перший програв, бо тільки торф
А от якщо порівнювати айлу з усім іншим, де про торф пишуть, то звісно айла :)- Достоинства:
- Часто гарні акції
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Покупаю этот виски довольно часто. В этой партии, как уже отмечалось ниже, несколько слабее выражены "медицинские" тона. Но это нормально. Абсолютно одинаковый виски, из года в год, как впрочем и другие качественные напитки, сделать не получится ни у кого. А насчёт конспирологических теорий по упаковке.... Так сейчас в Британии например, продаются бутылки как в старой упаковке, очевидно из старых запасов, так и в новых. Квадратная дешевле в производстве.
- Достоинства:
- Виски в котором особенности Isla выражены больше всего.
- Недостатки:
- Нет.
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий острівний, трохи не вистачає медичних нот.
Ця партія більше віддає торф фрукт.- Достоинства:
- Насичений
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Зачёт
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ну, от я б не сказав, що у новому "дизайні" гірший за старий
- Достоинства:
- Це Лафройг
- Вячеслав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Новый Лаф к сожалению уже не тот. В тубусе была классика!! В коробке совсем другой напиток
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Сильно відрізняється від такого в тубусі, зовсім різні смаки. Цей до коробки більше торф'яний, а в тубусі він більше нагадував аптеку, джгути, мазь вишневського.
- Достоинства:
- якби не знижка то пошкодував би
- Недостатки:
- відрізняється смак напевно залежить від партії та пори року виготовлення
- Дмитрий Б***
Нічим він не відрізняється, оновили пакування і дизайн пляшки, і все. Віскі той самий.
Ще важливо розуміть що у Лафа смак може грати в різні сторони від сезону/партії. Для Лафа це варіант норми. - Олексій
Повністю згоден. Віски файний, але "аптека" нажаль пішла :( Подивимось через рік, чи залежить це від партії.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Спочатку трохи збила з патнелику упаковка: не тубус, а квадратна. Були сумніви. Але коли відкрив вдома пляшку-усі сумніви розвіялися.
Цей яскравий насичений аромат і смак просто шалені. Це мій перший віскі такого класу. Брав заради знайомства і не розчарувався. Дим, торф, інші смаки. Це дійсно рівень. Тепер розумію, за що платиш такі гроші.- Достоинства:
- Яскравий острівний представник
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарний віски але не для всіх, спробувати все одно варто. Краще тільки бочковий але то вже інші гроші.
- Микола Ш***
Гарний віскі але не для всіх?)) Ну так коли заплатив досить великі гроші за таке пойло то якось намагаєшся себе заспокоїти) давайте чесно....погане пойло)
- Артем Б***
Микола, отличный виски за эти деньги. Лучше пожалуй только Лага, но и цена в три раза выше.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Маю вже деякий досвід у м'яких та ось таких мужицьких віскі. Настав час і взяв спробувати лафройд 10. Уви був розчарований, але тільки із-за того що всі пишуть що він супер і кращий багато за що. Якщо порівнювати то на мій смак Таліскер 10 на голову смачніший( ароматніший та насиченіший), після таліскера 10 лафройд 10 здався дуже розбавленим. Можливо по акції хороший, можна спробувати лафройд. Але якщо вибирати то на мій смак краще взяти Таліскер 10.
- Достоинства:
- Якщо по акції для досвіду можна спробувати
- Недостатки:
- Після порівняння з іншими,здається розбавленим,хімозна гіркота в післясмаку
- Сергей К***
Это разные острова и разные напитки со своими традициями и вкусами. Не корректно их сравнивать! Но в одном согласен Лафройгу катастрофически не хватает крепости! Да и с подкрашиванием переборщили , соломенный натуральный цвет был бы ему более к лицу, впрочем как и Талискеру)
- Василий С***
Есть у них квотер каск 48°. Очень мягкий для 48 и вкусный, но запах... - мазь вишневского из аптеки отдыхает.
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Мой первый хороший Айла виски, приятный дымный аромат с нотами дегтя, вкус очень насыщенный с копчёными фруктами и рыбы, йода. Послевкусие соленое с привкусом табака.
- Достоинства:
- Цена по акции, аромат, вкус и послевкусие