Отзывы покупателей о Цепная пила Limex Mp 521n (50408)
- Юрій Г***Продавец: Rozetka
У нее характеристики как у полупрофессионального штиля, стоимостью значительно дороже. О чем может быть речь?
- Антон О***Продавец: Rozetka
Якісна добра і дуже путужна пила, як за свої гроші, рекомендую!
- Недостатки:
- Заводиться дуже довго!!!!!!!
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пишу ось через 4 місяці використання пили... Так ось перші 5 днів добре різала.. пізніше жах почався! Ні кому не рекомендую!!! Краще переплатити ніж мучитися!!!!!
- Недостатки:
- Нереально різати нею! Через пару днів пробився масляний бачок( протерся )! Ланцюг ''з'їв шину в прямому сенсі( різ виходить криво і гальмує )!!!!! Натягування пили просто жах! Шестерні не дістають!!!!
- александр
Коли різ йде в бік та погано пилить-треба правити та точити цеп !!! Коли масло не надходить до цепа- то цеп розтягується і треба знайти причину чому мастило не надходить .а не експлуатувати та стирати шину!!
- Іван М***
Можливо ви і праві, та все ж мені є із чим порівняти. І до того я експлуатував пилу, тож і заявив що збірка даної пили на момент придбання - ну жахлива. А і щодо надходження мастила, воно надходить добре і регулюється але бачок масляний просто протерся від деревини!! І натягування ланцюга лише на 2-3 рази користування.. Тож потрібно запасатися дод-частинами!
- александр
Кажуть:дешева рыбка -пістна юшка.:)))
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пила за своі гроші хороша. Ріже добре і з легкістю...
- Достоинства:
- Потужна пила, шина довга, легкий старт(потрібно знати як заводити)...
- Недостатки:
- Прожорлива(можливо мені так здається).... Наразі немає
- Valerii K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не советую никому. Даже завести не могу. Кто знает как вернуть обрано в течение 14 дней - напишите?!
- Достоинства:
- “0“
- Недостатки:
- Не ожидал что сколько.
- Марчук К***
А что плохого то?
Тут почитай ссылкапро возврат
- Valerii K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Что входит в комплектацию? (Есть ли она вообще)
- Дмитрий
Пила, шина 450мм (добротная), чехол для шины, цепь (шаг 0.325), мерная емкость на 550мл для приготовления смеси, сумочка для ключей, утвертка для настройки карбюратора, ключ свечной, шестигранник. Все это в картонной коробке.
- Любин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скажите а ключи к комлекте идут
Да
- Любин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цепь 450 длина подойдёт?
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не знаю
- Дмитрий
Да, шаг 0.325
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Практически все сделано из не качественного пластика, не успел завести сломалась
- Достоинства:
- Пока не нашел
- Недостатки:
- Качество сборки
- ДЕМЧЕНКО Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товаром доволен! Отлично справляетса с функциями на которие она рощитана. Спасибо за професиализм!
- Достоинства:
- Товар соответствует описанию, легкость оформления, заботлевий подход роботников колл-центра;-)