- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сніданок сподобався. Має приємний смак, добре підходить як швидкий варіант на ранок або просто для перекусу протягом дня. Їсти його зручно, смак досить насичений, тому не здається нудним чи прісним. Хороший варіант, коли хочеться чогось простого, смачного й без зайвого клопоту.
- Достоинства:
- Приємний смак, зручно як швидкий сніданок, підходить для перекусу, хороший об’єм упаковки, не набридає, зручно мати вдома.
- Недостатки:
- Немає.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій син їсть лише цей вид сухого сніданку з молоком. Йому дуже подобається.
- Достоинства:
- Для моєї дитини цей вид сухого сніданку смачний. Він не пересолоджений, цукру менше, ніж в інших сніданках. Для мене це великий плюс.
- Недостатки:
- Цей вид сухого сніданку дорожчий за інші. тому зазвичай я чекаю знижок.
- СтепанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто отвратительный сниданок!. - По вкусу как сладкий батон или какой-то хлеб. Никакого намека на карамель или малейшей схожести с батончиком Lion. Безвкусный и пресный. Слегка сладковатый без какого-то выраженного вкуса чего-либо вообще, только немного пахнет какао. Если не дай бог залить это всё молоком, то ровно через 10 сек. кусочки превращаются в несъедобное размякшее месиво на редкого "гурмана". Зачем-то ещё производитель напихал кучу витаминов и микроэлементов, которые совместно даже нормально не усваиваются, что называется "надо - не надо, аби було", как будто покупаешь БАДы, а не сухой завтрак. Такой же ниочёмный по вкусовым и другим качествам у данного производителя Nestle Nesquik. Не рекомендую. Невкусно!.
- Достоинства:
- Хрустит в сухом виде.
- Недостатки:
- Безвкусный и сильно быстро размокает. Ненужные витаминные добавки.
Добрий день, Степане. Нам дуже шкода чути, що наш сухий сніданок не задовольнив Ваші очікування. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість нашої продукції, щоб вона мала неперевершений смак і відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Бажаємо гарного дня!
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні як сухими так і заливать, в міру солодкі
- Достоинства:
- Досить велика упаковка
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже років 10 його їм і не набридає! Додаю ще nesquick шарики, фундук смажений, банан, молоко і на смак якийсь сухофрукти - ТОП
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сухий сніданок Lion приємно здивував: хрумкі подушечки з карамеллю та шоколадом — ніби мінібатончики. Ідеально як з молоком, так і просто як солодкий перекус. До речі, як на мене, ти він в міру солодкий. Дуже сподобався, вже замовила нову пачку.
- Достоинства:
- Смак
- Іван Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Улюблений сніданок дітей
- Достоинства:
- швидко, поживно
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клас, найчмачніші з усіх, смак шоколаду бомба, пачки вистачає надовго
- Достоинства:
- Смачні і поживні
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно, швидко, смачно
- Достоинства:
- Об'єм
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар приїхав той що замовляла, по строкам доставки затримок не було.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний, дякую.
- Олена Д***Продавец: Rozetka
купували дитині на сіданок,дуже смачні.Моя щира рекомендація.
- Достоинства:
- смачний