- Ауманн Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарний смак, рекомендую всім ,хто любить незвичайні смаки.
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт L'OR, вдячні за вашу лояльність!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна кава, але улюбленой не стала . Мабуть після дубайського шоколаду я багато очікувала від цієї кави
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З 10 капсул 4 пошкоджені, одна з яких пробита
- Недостатки:
- Пошкоджено 4 з 10 капсул
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Интересный и необычный вкус
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат чудовий, я не очікувала, що так приємно буде пахнути. Кава теж смачна. Буде ще замовляти
- Дар'я П***Продавец: Rozetka
Дуже класний і незвичний смак. Не стільки смак дубайського шоколаду, як вафельки Артек з горішками. Дуже сподобалась ця новинка, певно, найбільше з усієї лінійки. А аромат просто неймовірний, вся квартира пахне, коли роблю каву.
- Достоинства:
- Насичений смак і аромат
Вкус
Богатый
Степень кислотности
Не выражена
- Наталія М***Продавец: Rozetka
Смачна кава та приємний аромат
- Наталья К***Продавец: Rozetka
Це щось, поки мій номер 1