Отзывы покупателей о Чай черный Лорд Байрон Ассам 100 пакетиков (4820053771889)
Код : 419353017
- Валентин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 100
Добрий чай !
- Достоинства:
- Аромат
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 100
Дуже сподобався кожен пакетик індивідуальна упаковка. Дякую!!!
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 100
приємний аромат. насичений колір
гарне пакування.- Достоинства:
- акційна ціна.
- Недостатки:
- Шибко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 100
Дуже сподобався, дякую
- Гончаров Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 100
Сподобався! Дякую!
- Достоинства:
- Гарний чай за гарну ціну!
- Морозова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 100
Обычный.
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 100
Хороший міцний чай. Без кислинок)
- Достоинства:
- Упакований в окремий пакет, що робить його компактним при подорожі)
- Недостатки:
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 100
Перший раз купую чай цього виробника, був здивований що до якості товару звісно це не той чай який можна заварити в чайнику із сегменту виликолистових чаїв але для пакетованого чаю якісь на 8/10 міцний чай з ароматом чаю терпкість середня аромат чаю є заварити можна чашку в 450 мл півтора рази без втрати якості напою кращий чим той самий Мономах який в останній час просто ніякий, можу радити цей чай
- Достоинства:
- Міцний чай гарної якості
- Недостатки:
- Тамара В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 100. Количество упаковок: 100
Чай сподобався насичений смак темний на колір без домішок
- Достоинства:
- Кожний пакетик в індевідуальній упаковці
- Недостатки:
- Незнайшла.