- AI аналіз відгуків74 відгуки: 92% позитивних, 5% нейтральних, 3% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Нарайана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 150. Количество упаковок: 3
Без ароматизатора "'бергамот" уже чай пить не могу , а этот Эрл Грей как раз то шо нада .
Не знаю шо буду делать если Ловаре снимут с продажи Эрл Грей- Достоинства:
- Смачний
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Обожнюю цей чай. Кращого не знаю!))
- Достоинства:
- Ціна, якість,смак
- Недостатки:
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чудовий міцний чай.
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай смачний
- Рано В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай невисокої цінової категорії , досить якісний . Чайні пакетики в індивідуальній упаковці, запаяні в загальний прозорий пакет.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Марсанова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай сподобався
- Достоинства:
- Смачний, ароматний
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Любить дитина, не має саме на цей, з ароматизованих чаїв в цілому, алергії.
- Достоинства:
- Ціна, розмір упаковки
- Недостатки:
- Слабо насичений смак самого чаю
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний
- Достоинства:
- Анжела Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже смачненький усім дякую,рекомендую
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай Lovare з бергамотом дуже смачний!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний чай. Рекомендую!
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Гарний класичний чай
- Юрий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай смачний
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Товар відповідає очікуванням, все якісно - товар та швидка доставка! Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Недостатки:
- Любов У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Я дуже задоволена своїм вибором саме цього смаку,це смачно ,я рекомендую всім Earl Grey
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Не знайшла
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чоловіку подобається.
- Недостатки:
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Один з найсмачніших чаїв,швидка відправка,дякую!
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чудовий чай,беру посійно
- Достоинства:
- Смак,ціна,якість
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Гарний чай, купуємо різні смаки.
- Достоинства:
- Смачний, у пакетику,зручно на роботі заварювати
- Недостатки:
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай ароматний, запакований кожен пакетик у фольгований папір, що дуже зручно для якісного зберігання. Смачно!
Продавець ввічливий, швидко і дбайливо запаковано і відправлено- Достоинства:
- Смачно
- Недостатки:
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже чудовий смак
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Мені та моїм близьким подобається цей чай. Відчувається і гарний смак чаю та приємний аромат бергамоту. Зручно користуватись пакетиками.
- Достоинства:
- Смак чаю та приємний аромат бергамоту.
- Недостатки:
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний чай, як завжди)
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
зручно
- Достоинства:
- приємний запах та гарна якість
- Недостатки:
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чудовий чай
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай смачний,ароматний. Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Смак,колір,в індивідуальних конвертах.
- Недостатки:
- Не виявив
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Хороший смачний час, за прекрасною ціною
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже сподобався!
- Достоинства:
- Смак, якість, ціна
- Недостатки:
- Страхова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже смачний чай.
- Тамара Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
На смак приємний!
Гарний чай за свою ціну
- Аліна Т***Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай суперовий
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Без упаковки (коробки)
- Дарья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний чай, гарна кількість пакетиків за приємною ціною
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Обожнюю чай цього виробника.А з бергамотом найулюбленіший.
- Недостатки:
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний та якісний бергамотовий чай. Не набридає і завжди свіжий. Завдяки індивідуальній упаковці кожного пакетика, можна вкинути в сумку пару пакетиків про всяк випадок))
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний чай
- Достоинства:
- смак гарний