- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Для мене найголовніше це натуральні інгредієнти, тому обрав чай Альпійський луг. Дуже ефектно виглядають неподрібнені шматочки травинок, квіточок та сушених фруктів. Цікава форма пакетику у вигляді пірамідки з матеріалу через який можна розгледіти, що всередині. Упаковка, це щось унікальне, має круглу паперову кришечку по центру. На кінці якої є маленький паперовий фіксатор, який утримує кришечку у закритому положенні. Чай має м'який, натуральний аромат. Довершене поєднання інгредієнтів, деякі з них такі, як пелюстки квітів апельсину та пелюстки квітів сафлор, волошка для мене новинка у чаюванні. Чай після заварювання має легке, природне забарвлення. Це справжня насолода для тих хто цінує трав'яний чай. Такий чай обов'язково повинен бути в офісі, для щоденних посиденьок та пригощання відвідувачів.
- Достоинства:
- Неподрібнені шматочки складових, форма пакетику пірамідка, форма упаковки, натуральні інгредієнти
- Недостатки:
- відсутні
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Смачно, духмяно, красиво
- Достоинства:
- Ідеально заходить без цукру
- Недостатки:
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Обожнюю цей чай, мій улюблений, і люди якщо ви хочете зєкономити купуйте оптом, бо в мазині ціна на одну пачку вже 83 гривні деруть як можуть!
- Достоинства:
- Смачний
- Виктор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
не первый раз уже беру, очень вкусный чай.
- Недостатки:
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Смачний чай
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Мій улюблений чай! Дуже смачний! Тим, хто полюбляє трав’яні чаї точно сподобається!
- галина н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
чай ароматний, виражений смак та аромат лемонграсу.
- Достоинства:
- чай ароматний, виражений смак та аромат лемонграсу.
- МаргариткаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Вкуснейший травяной чаек,с шикарным ароматом!В розничной торговле его в продаже не видела
- Аллочка)))Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Чай купували на замовлення, за відгуками власника - дуже смачний з приємний ароматом, без штучного фарбувального ефекту, насичений смак, натуральний трав'яний склад. Пакетики з чаєм за наповненням хорошої якості.
- Достоинства:
- Ціна/якість. Подарунок.
- Недостатки:
- Дуже мало пакетиків упаковках.
- Ирина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Вкусный чай.
Насыщенный вкус.
Заказываю уже второй раз.- Достоинства:
- Насыщенный вкус
- Недостатки:
- Колінько В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
люблю альпияский луг ,всегда приятные подарки _бонусы в пачке , то ложка , то на пробу другой чай . спасибо
- Достоинства:
- нет недостатков
- Недостатки:
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Нежный вкус травяного чая. Легко заваривается. Чаинки красиво плавают вы пирамиде, получаешь эстетическое наслаждение.
- Достоинства:
- Травяной, в меру ароматный, успокаивающий чай
- Недостатки:
- Мельник Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Приятный аромат трав
- Достоинства:
- Порадовала цена
- Недостатки:
- Катерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Любимый чай всей семьи и теперь в пирамидках.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Очень хороший, ароматный чай
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Очень вкусный чай, состав хороший, любителям травяных чаёв
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Рекомендую
- Достоинства:
- Смакує чудово, ароматний ,приємний
- Недостатки:
- відсутні
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже хороший чай,духмяний, смачний, рекомендую!
- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
- Не має
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний.Постійно купую,тому що пью тільки травяний.
- Достоинства:
- Легкий,приємний смак.
- Недостатки:
- Мало
Дуже смачний чай.Беру завжди,коли є скидка.
- Достоинства:
- Травяний,смачний!
- Недостатки:
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Дуже смачний чай, особливо в пірамідках
- Достоинства:
- Смачний, не приторний
- Недостатки:
- Ні
- Михаил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Норм
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Приємний аромат
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Дуже дуже гарний чай!!
- Дар'я М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Мій улюблений чай. Мені дуже подобається. Рекомендую.
- Достоинства:
- Смачно
- Недостатки:
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Чудовий склад, адекватна ціна
- Достоинства:
- Ціна в промо
- Недостатки:
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Все сподобалось!
- Юр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Люблю цей чай Альпійський луг. В цьому варіанті фасування він найсмачніший.
- НаталіяПродавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Чай дуже смачний, пакетик якісно виготовлений, в пакетику не пил, як часто буває в пакетованих чаях, а цілі шматочки квіточок і трав
Обожнюю цей чай та раджу до покупки, якщо полюбляєте трав'яні чаї- Достоинства:
- Якість та смак
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Чай класний, можете брати
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Не має
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Трав'яний смачний чай.
- Достоинства:
- Трав'яний
- Недостатки:
- АнжеликаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Дуже смачний чай. Натуральний трав'яний! Все відповідає опису.
І звісно сервіс розетки як завжди на висоті!- Достоинства:
- Натуральний трав'яний!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Дуже смачний чай. Задоволена покупкою
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Дуже гарний чай
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Хороший смачний час, за прекрасною ціною
- Достоинства:
- смачний
- Недостатки:
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 15. Количество упаковок: 2
Сподобався! Смачний! Дякую!