- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний трав'яний чай
- Достоинства:
- Гарний смак, запах, приємно пється без цукру.
- Недостатки:
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний і корисний чай дуже подобається
- Достоинства:
- Велика кількість
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Сподобався
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Хороша колекція смаків
- Достоинства:
- різні смаки
- Недостатки:
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Немає.
- Достоинства:
- Не перший раз замовляємо. Дуже подобається.
- Недостатки:
- Смачний.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Ох, дуже смачний чай. Перейшла з чорного на цей трав'яний і не пошкодувала
- Достоинства:
- Смак, ціна
- Недостатки:
- Імбирний чай
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний трявяний чай,буду замовляти ще.Дякую Розетці за доставку.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай сподобався, єдиний момент, замість 10 пакетиків Linden Garden отримала 9. Тому оцінила в 4 зірки
- Достоинства:
- Смачний чай, приємно пахне
- Недостатки:
- 1 пакетик недоклали в пакування
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Это оч круто
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Справжні якісні трав'яні смаки від Lovare!
- Достоинства:
- Ціна, смак
- Недостатки:
- Приходько Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Летний лёгкий вкус
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний чай, багато пакетиків. Зверніть увагу, що йде не в коробці.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Враховуйте що на упаковці одні чаї заявлені, а в ній інші)
- Валентина П***
А які всередині?
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Цей чай 3 різних пакетики дали в магазині як промо акцію перед Пасхою. Дуже смачний та запашний. Єдине, він прийшов в пакеті, а я купила три пачки на маленький презент. Думала, що буде в коробці. Тому залишила собі. Одна зірка мінус за пакування.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний чай, навіть цукру не треба і не гірчить