Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Чай черный Lovare Winter Tea с фруктами, лепестками цветов, ароматом питахайи и манго 80 г (4823115406088)

Оценка пользователей 4.59/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka

Дуже ароматний чай!
    Дякую продавцю!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Як завжди - все прекрасно!

Достоинства:
    Все
  • Марьяна Г***

Ароматний. Смачний чай.

• Маргарита Т***

Смачний чай

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Этот самый вкусный ,чай из этой линейки.

Достоинства:
    Акция.
    Недостатки:
    Нет .
  • Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Незвичне поєднання для чаю. Став одним з улюблених. Гарний насичений аромат чорного чаю і дині (хоча це напевно пітахая). Багато сушених шматочків чогось смачного .

Достоинства:
    Смачний і ароматний
  • Елена Т***

Чаек супер

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Ще не пробувала, а аромат гарний

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Чай цікавий)) домінує запах/смак дині. Для чаю, як на мене, це незвично. На любителя: мені сподобався, а чоловіку ні

• Олена Б***

Смачний чай)

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Присела на этот чай, очень зашёл!! Уже третью коробку допиваю, ещё буду заказывать

Достоинства:
    Вкусный
  • Снежана П***

Смачний.швидка доставка, дякую

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Дуже смачний чай, швидка доставка і приємна ціна

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Не люблю чаї "Ловаре", але цей дуже сподобався мені і всім вдома. Він має м'який, ніжний аромат, зовсім не хімозний. Як чорний чай не дуже міцний, але мені ок. У банці ще є фільтри-пакетики для заварювання у чашці.

Достоинства:
    Дуже смачний
    Недостатки:
    Не міцний
  • Вікторія М***

Дуже сподобалось

• Анастасія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Цей чай для мене схожий на якийсь табак для кальяну. Дуже хімозний присмак, ніяк не схоже на winter tea, не рекомендую

Недостатки:
    Дуже хімозний
  • Журенко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Чаї Lovare мені дуже подобаються. Але! Не зовсім розумію, чим пахне пітіхая,але цей чай має дуже стійкій аромат та присмак звичайної дині. Тому він для поціновувачів саме дині. Хоча в складі там и шматочки гранату,і жасмін,і ароматизатори манго та пітахаї. Нічого такого не відчувається взагалі...

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Чекали на цей чай! Він фантастичний! Саме святковий і смачний!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

Чай супер, дуже ароматний і смачний.

• Наталя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Чай просто супер. Рекомендую.

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80

Люблю чай цього виробника. Вдома ціла колекція. Дуже чекала Новорічний спешл. Судячи зі складу - смак мав мені сподобатись. Але ніякого манго я там не відчула. Чай з манго від Ловаре я пила - він смачний і пахне манго. А цей пахне динею, чомусь. І це не тільки моя думка. Не те, що я очікувала, нажаль.

• Ігор
    Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Власне сам чай досить непоганий, а ось з ароматом не склалося, не відчув я там аромату питахайи і манго, пахне просто диней.

Достоинства:
    не знайшов якихось переваг
    Недостатки:
    запах і смак дині, які не не пасують до такого напою як чай
  • Марія д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SaVa-market. Общий вес: 80