Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Виски The Macallan Double Cask Matured 12 YO 0.7 л 40% (5010314302863)

Оценка пользователей 3.29/5
  • Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

ОРИГІНАЛ! Щиро дякуємо!
    Не дивіться на неправдиві відгуки ,чи то пак недобросовісних конкурентів!

Достоинства:
    Дорого,престижно,солідно,пабагатаму
  • Константин Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Как для виски в этой ценовой категории, супер. До этого пил оленя, но 3 раза подряд приехала бадяка, что вечно не в то горло идёт и вот решил попробовать конкурентов. И с первого раза не ошибся. Новый любимый виски.

Достоинства:
    Отличный за свои деньги
  • Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

такого від МС ви точно не будете очікувати, бушміль навіть кращий буде ніж даний реліз, або паль, або виробник перейшов в мас маркет по якості але ціну лишив ще як за якість... не раджу фанам нормального віскі та і на подарунок не купуйте бо подумають шо паль принесли...ціна реальна даного пойла 600 грнг з них 100 за упаковку)))

Достоинства:
    іменитий бренд
    Недостатки:
    даний реліз пробив дно по саме "не хочу"
  • Сидор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

В этот раз Разетка просто удивила своей безответсвеностью,мурыжели три дня переносили дату прибытие товара который был опдачен сразу.
    Когда писала им на службу поддержки там же сидят такие же безответные которве ничего не знают.
    Как можно так относится к рабочему процессу на такой платформе продаж?

• Денис Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Раджу

Достоинства:
    Смак
    • Іван Н***

Смак не відповідає ціні! Так, солод відчувається, але Микулин продає схожий за смаком односолодовий, ціна зовсім інша!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Самий гірший у світі

• Никулин

Обоснуй

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Прохання до розетки розберіться будь ласка чи це взагалі оригінальна продукція а не підробка?

Таких поганих вражень я ще ніколи в житті не отримував, за ціну я отримав палену вонючу пекучу пофарбовану горілку. Жодного смаку, тільки смак спирту, дешевого спирту - навіть не якоїсь почищеної горілки.

Навіть купажі дешеві в 3 рази, не настільки огидні (на кшталт ханкі баністер, чівас, тощо).

Я пробував купу віскі, купажі, дешеві, недорогі, односолодові, джемісони, чіваси, томатін, глен грант, і т.д. і т.п.

За ці гроші краще купити в півтора рази дешевше той самий односолодовий Бушмілс 10-ти річний.

Вибачте за емоції але чесно кажучи за таку суму і відповідність продукту - відчуваю себе обманутим. Враження наче мене обібрали шахраї на базарі. Купуєш елітний алкоголь, (так може в міру елітний не заперечую), це не за 100 тисяч - але на ці гроші отримати гірше ніж горілка в "розливайках" - я такого ще ніколи в житті не отримував.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Просто "палена" смердюча і пекуча пофарбована горілка без жодного смаку
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Іван! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням < / a>. Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Роман К***

Я особисто це віскі не купував і не куштував, але з оглядів, які можна переглянути на ютубі, і зважаючи на "емоційність" Вашого відгуку, можу зробити висновок, що наспраді це питання не до Розетки (Розетка продає оригінальну продукцію). Це питання до виробника. На жаль, у погоні за надприбутками, виробник свідомо "жертвує" якістю продукту. Щось схоже я відчув провівши горизонтальну дегустацію Auchentoshan three wood в "старому кузові" (розлив 2018 року) і "новому кузові" (розлив 2020 року). Це абсолютно різні напої. Шкода, але зараз навіть за 1500 - 2000 грн. важкувато придбати дійно хороше віскі. Якщо до недавнього часу за /- 1000 грн. продавалось віскі "базового" рівня, то зараз віскі такого рівня продається за /- 1500 грн. А хороше віскі треба ще пошукати (і це навіть питання не ціни).

• Віталій К***

Це нинішній Макалян)))
      Звикаєм....))))

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

Приємний і м'який на смак

Достоинства:
    М'якість
    Недостатки:
    ціна
  • В'ЯЧЕСЛАВ Г***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

В описі написано що спейсад а на пляшці хайленд.

Достоинства:
    Ще не пробував
    Недостатки:
    Ще не ппобував
  • Игорь М***

Это подделка, паль 100%
    Тупо спиртяга бодяга

Недостатки:
    Паленка

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Андрій
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Перевірте партію,купив нещодавно ,схоже на підробку не той смак,пару місяців тому купив все було ок

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Роман П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

не розумію поганих відгуків, норм віскі.
    Але
    Balvenie Doublewood 12 років витримки 0.7 л 40% (5010327505138)
    мені більше сподобалось

Достоинства:
    Норм віскі, гарний аромат та смак
  • Дмитрий С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Macallan 12 Double Cask – це справді якісний хересний віскі, який за стилем нагадує GlenDronach 12, але з більш м’яким і збалансованим характером. Він пропонує глибокий аромат сухофруктів, ванілі, дубових спецій і легкої карамелі, а смак розкривається нотами меду, вершкової іриски та апельсинової цедри. Фініш довгий, з приємною деревною сухістю.

Однак, якщо порівнювати з конкурентами, то ціна на Macallan 12 Double Cask явно завищена. За ці ж гроші можна придбати GlenDronach 12 або Aberlour 12, які пропонують більш виразний хересний профіль. Але, безперечно, Macallan залишається достойним вибором для тих, хто цінує елегантність, баланс і м’якість у віскі.

• Руслан

GlenDronach 12 явно по смаку та аромату виграє на мій погляд, а даний реаліз немає вже нічого спільного із страми релізами МС 12 (((( маркетинг рулить...йде масовка

• Костянтин К***

Він вже більеш не хересний, тепер використовують класичні дубові бочки, того смаку, що був 3-4 роки тому вже немає, зараз він навіть не конкурент глінфідіку...

• Руслан П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Апріорі цей віскі не може бути аутсайдером. Дивно бачити негативні відгуки. Віскі дуже достойний, мʼякий, ароматний, приємний на смак, вживати саме задоволення. Смакував з насолодою. Міг би поставити за смаком і мʼякістю з Aberlouer

Достоинства:
    М’який
    • Алексей В***

За смаком від аберло відрізняється, але він теж один моїх улюблених разом з Аберло і Далмором