Отзывы покупателей о Виски MacIntyre’s Drop Blended Whisky 0.7 л 40% в подарочной упаковке (850072103693)
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Норм напій
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
- Недостатки:
- Существование
Дякуємо за відгук.
Шкода, що MacIntyre's Drop Blended Whisky не виправдав ваших очікувань.
Цей купажований віскі створений на основі зернових і солодових дистилятів та має м'який, збалансований смак із характерними нотами карамелі, ванілі та дуба. Саме за такий стиль його обирають багато наших покупців.
Подарункова упаковка, у якій представлений цей продукт, виготовлена з FSC-сертифікованого картону, що відповідає сучасним екологічним стандартам та поєднує презентабельний вигляд із відповідальним ставленням до довкілля.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дрянь редкостная ,лучше водку пить ...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дубовый привкус и дымная щепа забивает вкус отвратно
- Ігор О***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
спиртяка с химией, а 12 на коробке - это количество эвтаназий на 100 проданых коробок)) не ведитесь, мне уже подпитому с обеда продали это на пляже Ланжерон под видом хорошего американского бурбона
- Недостатки:
- спиртяка с химией
- Сергій С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Я купував його . За свої гроші дуже пристойний віскі ... А кому " шмурдяу" нехай п'є у десятеро дорожчий .... Я ставлю 4
- Достоинства:
- Нормальний віскі за свої гроші
- Недостатки:
- Не елітний ....))
- ДимонПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Пойло.
Добрий день!
Ваш коментар містить виключно суб’єктивну оцінку та не містить конкретної інформації щодо смаку, аромату чи інших характеристик продукції.
Просимо дотримуватися правил коректного спілкування та використовувати конструктивні формулювання. Якщо у Вас є конкретні зауваження щодо смаку, аромату або якості продукту, будемо вдячні, якщо Ви поділитеся ними. Ми обов’язково врахуємо Ваш зворотний зв’язок.