Отзывы покупателей о Бесщеточный аккумуляторный триммер для газона Metabo RTD 18 LTX BL 30 (601720850)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Олександр Л***
      Представник бренду

Дякуємо, Олександре, за вибір Metabo!

• Святослав

Взяв на заміну мережевого тримера oleo mac tr92 (мотор зверху, 3,5кг), Metabo з акумом 4 Аг - 3.99кг і от за рахунок іншої розвісовки (двигун знизу) відчувається по іншому, дружині видався затяжким - можливо то звичка, але відчувається дійсно інакше!

Представник бренду

Дякуємо за ваш детальний відгук та за вибір Metabo!
      Перехід із мережевого тримера на акумуляторну модель дійсно може потребувати певного часу для звикання, особливо якщо конструкція та розподіл ваги відрізняються від попереднього інструмента. Розташування двигуна в нижній частині RTD 18 LTX BL 30 забезпечує ефективну передачу потужності та компактність конструкції, проте відчуття під час роботи можуть відрізнятися залежно від попереднього досвіду користувача.
      Дякуємо, що поділилися своїми спостереженнями щодо ергономіки. Такі відгуки дуже цінні для нас і допомагають краще розуміти потреби користувачів. Сподіваємося, що після періоду адаптації тример повністю розкриє свої переваги та забезпечить комфортну роботу на вашій ділянці.
      Бажаємо вам приємного користування та бездоганного результату з інструментом Metabo!

• Олег С***

Користуюсь для ділянки 2 сотки. З задачами справляється.

Зараз шукаю яку волосінь поставити. Купував в будівельному не дуже зайшла.

Хто шо порадить?

Достоинства:
    Чудово косить траву до 20-30 см
    Недостатки:
    Трохи дорогувата якщо врахувати вартість акумів і зарядки.
  • Юрий М***

Зверніть увагу - Відсутні у комплекті зарядний пристрій і акумулятор, потрібно замовляти окремо!!!

• Віктор С***

Та да, це в комплектації прописано.

• Артур А***
    Продавец: Rozetka

Товару немає в наявності, зверніть увагу що доведеться чекати пару тижнів.

• Інна

чому? на сайті є

Вітаю,
      Бесщеточный аккумуляторный триммер для газона Metabo RTD 18 LTX BL 30 (601720850)- є в наявності

• Сергій Г***
    Продавец: Rozetka

Шукав тример під ділянку 12 соток, не мотокосу, а саме тример, не як основний інструмент, а як підмогу - не встигаю викошувати звичайною косою. І щоб не важкий (спина не потягне), але достатньо потужний. І акумуляторний, щоб не дихати бензином, і дріт не тягати, тим більше на ділянці електроенергія відсутня. Перечитав і переглянув на ютюбі купу всього про акумуляторні тримери від усіх ходових фірм - скрізь виникало якесь але, вже думав, що доведеться знехтувати котроюсь зі своїх умов. Аж підкидає мені ютюб ролик про рейтинг акумуляторів для інструментів від різних фірм, переглянувши який я спершу зрозумів, що у Metabo достойні акумулятори, і тут же вияснив - Metabo щойно (з 2021 року) почали виготовляти садову техніку! Зорі зійшлися - я швидко вибрав тример - їх всього три)..., але б'ють вони багатьох іменитих і розкручених (imho).
    Конкретно, переваги я описав. Якщо травичка до 20-30 см, він просто вкладає її за один прохід, і робота просувається швидко. Високу півметрову і більше траву з жорсткими стеблами теж бере легко, але тут треба починати прохід зверху, потім серединку і далі під основу, інакше намотається на шпульку, акумулятора вистачатиме на невелику площу, ну й розхід волосіні більший, тому не запускайте сильно газон. Акумулятори Metabo (18V) добротні, ну й не дешеві, вигідніше купувати набором з 2-х акумуляторів плюс зарядка, у фірмовому магазині вибір є. Я купив пару 4А/г, оскільки вони легші (580 г), але тепер думаю, що треба було взяти потужніші, при нормальній траві мені вистачає їх на площу до 2-х соток, але якщо є де зарядити, то це не проблема. Раджу вибирати з досконаліших акумуляторів типу LiHD, і якщо вага тримера вище 4 кг для вас не проблема, тоді краще 5,5А/г (980 г).

Достоинства:
    Акумуляторний, у Metabo хороші акумулятори, волосінь 2 мм, подача волосіні постукуванням об землю, плавно регульовані обороти, достатньо потужний, розкладний, легенький, гарантія 36 місяців.
    Недостатки:
    Відсутня в продажі волосінь 2 мм від Metabo. І може те, що у комплекті відсутні акумулятор і зарядка, які додають подвійну вартість тримера.
    • Денис

Найкращий.
      Дякую)