- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар іде без заповнення гарантійного талону.
- Достоинства:
- Не користувався бо гарантії талон Розетка не заповнила і мене як покупця ігнорує.
- Недостатки:
- Гарантійний талон не заповнено. В комплекті дають один одноразовий мішок для сміття замість многоразового..
Представник брендуВітаємо!
Якщо ви маєте гарантійний талон та чек від Розетки ви можете самостійно заповнити його, інструкція як це зробити є на нашому сайті metabo.ua в розділі сервіс, а також ви можете продивитися відео на нашому YouTube каналі: Шукаєш сервіс Метабо? Відео про ремонт інструменту metabo, гарантійні сервіси та умови гарантії.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов з незаповненим гарантійним талоном тому гарантії "нуль"!! І зараз усім усе одно.. Ніколи не раджу купувати фірмові речі не у фірмовому спеціалізованому магазині..
- Тимофей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мощная вещь. От торцовки практически всю пыль засасывает.
Представник брендуДякуємо, Тимофію, за вибір Metabo!
- Валерій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос в цілому не поганий!
Всмоктування потужне!
Но система індикації заповнення пилом
Працює занадто чутливо!
Мішок заповнений на 10 % починає спрацьовувати звукова та світлова індикація!
Це дратує та відволікає від роботи
Починаєш раз за разом заглядати в пилосос фільтр чистий мішок за ледве почав заповнюватись а сигналізація заповнення спрацьовує раз за разом!
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук і що поділилися враженнями від використання пилососа Metabo ASA 30 M PC. Нам приємно чути, що Ви задоволені потужністю всмоктування.
Щодо спрацьовування індикації заповнення — датчик може реагувати не лише на рівень заповнення мішка, а й у випадках, коли:
• частково забитий шланг або насадка,
• фільтр забруднений, особливо якщо робота проводилась без мішка,
• або коли зменшується потік повітря через дрібний пил.
Рекомендуємо перевірити ці моменти — після очищення шланга та фільтра індикація має працювати коректно.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісно зроблений. Тяга чудова.
- Достоинства:
- Є
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо Сергію за вибір Metabo!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос виконаний досить якісно. Я очікував щось гірше.
- Павел К***Продавец: Rozetka
После 3-х месяцев использования.. поломался. Не реагирует на Вкл/Выкл
Представник брендуВітаємо!
Якщо після придбання у вас виникла проблема з інструментом, ви завжди можете звернутися в сервісний центр. Інструменти Metabo мають три річну гарантію. Знайти сервісний центр дуже легко на нашому сайті metabo.ua в розділі пошук дилерів або звернутися безпосередньо до нашого сервісного центру Метабо (адреса: с Святопетрівьське, вул. Зоряна, 22).