Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Пылесос строительный Metabo ASA 30 M PC

Оценка пользователей 4.17/5
  • Дмитро К***

Товар іде без заповнення гарантійного талону.

Достоинства:
    Не користувався бо гарантії талон Розетка не заповнила і мене як покупця ігнорує.
    Недостатки:
    Гарантійний талон не заповнено. В комплекті дають один одноразовий мішок для сміття замість многоразового..

Вітаємо!
      Якщо ви маєте гарантійний талон та чек від Розетки ви можете самостійно заповнити його, інструкція як це зробити є на нашому сайті metabo.ua в розділі сервіс, а також ви можете продивитися відео на нашому YouTube каналі: Шукаєш сервіс Метабо? Відео про ремонт інструменту metabo, гарантійні сервіси та умови гарантії.

• Дмитро К***

Товар прийшов з незаповненим гарантійним талоном тому гарантії "нуль"!! І зараз усім усе одно.. Ніколи не раджу купувати фірмові речі не у фірмовому спеціалізованому магазині..

• Тимофей С***

Мощная вещь. От торцовки практически всю пыль засасывает.

Представник бренду

Дякуємо, Тимофію, за вибір Metabo!

• Валерій Л***

Пилосос в цілому не поганий!
    Всмоктування потужне!
    Но система індикації заповнення пилом
    Працює занадто чутливо!
    Мішок заповнений на 10 % починає спрацьовувати звукова та світлова індикація!
    Це дратує та відволікає від роботи
    Починаєш раз за разом заглядати в пилосос фільтр чистий мішок за ледве почав заповнюватись а сигналізація заповнення спрацьовує раз за разом!

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук і що поділилися враженнями від використання пилососа Metabo ASA 30 M PC. Нам приємно чути, що Ви задоволені потужністю всмоктування.
      Щодо спрацьовування індикації заповнення — датчик може реагувати не лише на рівень заповнення мішка, а й у випадках, коли:
      • частково забитий шланг або насадка,
      • фільтр забруднений, особливо якщо робота проводилась без мішка,
      • або коли зменшується потік повітря через дрібний пил.
      Рекомендуємо перевірити ці моменти — після очищення шланга та фільтра індикація має працювати коректно.

• Сергей Н***

Якісно зроблений. Тяга чудова.

Достоинства:
    Є
    Недостатки:
      Представник бренду

Дякуємо Сергію за вибір Metabo!

• Богдан Б***

Пилосос виконаний досить якісно. Я очікував щось гірше.

• Павел К***
    Продавец: Rozetka

После 3-х месяцев использования.. поломался. Не реагирует на Вкл/Выкл

Вітаємо!
      Якщо після придбання у вас виникла проблема з інструментом, ви завжди можете звернутися в сервісний центр. Інструменти Metabo мають три річну гарантію. Знайти сервісний центр дуже легко на нашому сайті metabo.ua в розділі пошук дилерів або звернутися безпосередньо до нашого сервісного центру Метабо (адреса: с Святопетрівьське, вул. Зоряна, 22).