- Лідія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У синьому режимі працює автоматично після знеструмлення. Качає до 4.8 і чекає до 1.6. Якщо вода включена буде качати поки не виключиш воду і не заповнить гідроаккамулятлор все це підтримує великий тиск під час користуванням і довгі паузи якщо використання води помірне, режим такий економний і приємний в користуванні. Але виникає питання, що буде коли запчастини деградують і насос не зможе накачати високі 4.8? Є алгоритм зменшення тиску? Насос супер, але це питання дуже лякає, бо не знаю що буде по запчастинам через 3-5 роки коли це можливо станеться.
- Достоинства:
- Високий тиск, нижнього порогу 1.6 достатньо, хоча думала що буде замало і алгоритм такий що це лише на початку тривалого користування водою. Гідроаккамулятлор дуже ефективний в сумі з цифровим реле.
- Недостатки:
- Ввести в експлуатацію не вдалося просто поливши води в фільтр вода стояла і в фільтрі і свердловині по максимуму,але насос відмовлявся качати.Довелось заповнювати систему іншим насосом,як в інструкції
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допогли даною станцією нашим бійцям з 93 бригади.
Сподіваємся добре послужить нашій батьківщіні і хлопцям.- Достоинства:
- Все відповідае заявленому
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вещь вроде хорошая, если не сломается ничего.
К ремонту не пригоден - деталей днем с огнем не найдете.
Не рекомендую к покупке.
В моем случае сломалась крышка фильтра (работать может, но неприятно пропускает воздух). Стоимость детали от 50 до 100 грн. Но ее нигде нет и не будет (судя по ответу поставщиков).- Достоинства:
- Хорошо качает, хороший комплект
- Недостатки:
- Практически не подлежит ремонту
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупали станцию, т.к. было много хороших отзывов о ней, но у нас с ней сразу не заладилось. Постоянно подтекала гибкая трубка, которая соединяет насос и гидроаккамулятор. Хотели уже было менять трубку, но нигде в городе не смогли такую найти, но, не прошло и недели работы станции, как вода стала не просто капать, а прямо литься и это уже было не из под трубки, а из под соединения насоса и гидроаккамулятора! А станция не дешёвая!
- Достоинства:
- Не успели оценить
- Недостатки:
- Плохое качество комплектующих деталей
- Егор М***
Я бы в сц метабо написал ссылка
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество просто супер, а вот защита от сухого хода... Был слитно обратный клапан и упал столб воды, он как крутил в холостую так и крутил, только руками отключить
- Достоинства:
- Качество сборки
- Недостатки:
- Защита от сухого хода
- Лідія З***
Таке саме, довелось іншим насосом набирати в систему води. В інструкції написано що так і має бути введення в експлуатацію з іншим насосом))) А в мене інший насос в сауні де дуже глибока свердловина. І при довгому не використанні чи на зиму те саме треба було робити і там, але там об'єктивно він не може підняти води. А тут свердловина заповнена і спрацьовує сухий хід. А що тепер робити якщо 2 насоса будуть на консервації. Тепер мабуть патова ситуація чи сидіти заливати через лийку в свердловину щоб включити один потім цей. Хто обходив цю проблему напишіть будь-ласка
- АНАТОЛИЙ А***Продавец: Rozetka
Два раза осуществлял заказ данной станции и вторично в поставке отсутствует обратный клапан, указанный в комплектации. Осуществил третий заказ.
Уважаемая "Розетка" если станция не будет укомплектована и в третий раз, буду
вынужден отказаться от ваших услуг. А. Антипа. - Алексей Л***Продавец: Rozetka
Вопрос к владельцам этого же насоса или к представителю бренда Metabo:
в характеристиках указаны габаритные размеры 520х307х600 - что из этих значений именно ВЫСОТА насоса? Может кто-нибудь замерять рулеткой у себя? Спасибо. - МаксимПродавец: Rozetka
Подскажите, пож., защита от сухого хода у этой модели с автоматическим перезапуском?
- Достоинства:
- ?
- Недостатки:
- ?
- Александр М***Продавец: Rozetka
Есть ли в этой модели защита от сухого хода ?
- Достоинства:
- +
Представитель компании MetaboДоброго дня! Данна модель має
захист насосів Metabo Pump Protection: автоматичний захист насосів від роботи насухо із світлодіодним індикатором для високої безпеки використання.
- Василий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MTOOLS
Якість на висоті, працює чудово, проста у використанні, повністю виконує поставленні задачі.