Отзывы покупателей о Виски Микулинецкое 10 лет выдержки 0.7 л 43% в подарочной упаковке (4820003160497)
- ZKKОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Нічого особливого, дуже добре підходить щоб робити якісь коктелі, міцний.
Спробувати вартує.- Достоинства:
- Голова не боліла, якісний напій на бадягу не схоже, український виробник.
- Недостатки:
- Якась кришка не дуже, не герметична.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Шлак
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знаю як це назвали віскі і що там 10 років витримувалм
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Рекомендую
- Достоинства:
- Українське
- Недостатки:
- Пробка в пляшці і ціна
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
у нас всім сподобалось, більшість пили з колою, але були ті хто і чистим
- Достоинства:
- український виробник
- Недостатки:
- іноді погано відкривається - прокручується
- Дмитро
Тоді не сподобалось, якщо більшість з колою)). А взагалі, вони себе переоцінили, судячи з цінника.
- Борисов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Жодного відношення до віскі це пойло не має! Соромно це продавати за гроші , та ще й вказувати що воно українське.
- Достоинства:
- Ні яких
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Спіртуозний, не герметично закритий продукт, не коштує своїх грошей. Брав білий +- мінус на коктель.
- Достоинства:
- Український виробник
- Недостатки:
- Спіртуозний, не герметична кришка
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Це зовсім не односолодовий віскі, ну хто розуміється в міцному алкоголі то це щось ближче до коньяку, мені дуже сподобалось голова на ранок не болить. І спирт ароматний і на смак чудовий, але ну це зовсім не односолодовий віскі. Розбавив його негазованою бонаквою до 41 то тоді взагалі гарно пити. 43 трохи різкуватий
- Достоинства:
- гарний якісний продукт
- Недостатки:
- це не віскі
- Бурак С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Перед тим як брати, потрібно детально прочитати опис і чітко розуміти що ви берете
- Достоинства:
- Це однозначно потрібно спробувати, як мінімум для того щоб підтримати укр. виробника
- Недостатки:
- По смаку - щось середнє між бренді та віскі
- Манна К***
Нехай український виробник ціну знизить вдвічі, тоді будемо пробувати. А то за такі гроші зараз літр Jameson можна взяти
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Віскі - Сподобався. Вкус м'який.
пив чистим --- 5
пив з льодом --- 5 + (з льодом саме то)
пив з колою --- 5- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- можливо є, я не фахівець
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Це що завгодно, але не віскі
- Константин Н***
Віски з льодом або колою... Це то шмурдяки, а не про справжні віскі
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Несколько раз делал производили с друзьями СЛЕПОЙ тест. Другие учасники были разные, в том числе и 12-летний JURA, и масс-маркет типа джек дениелса. Микулин был самый недорогой из учасников и, тем не менее, победителем был именно Микулин. Один раз в тесте были оба сорта Микулина. В круглой бутылке занял 1-е место, в квадратной - 2-е. Мне лично больше понравился более крепкий, в квадратной бутылке. Очень похож на канадские виски "галифакс" и "роял маунтин". У нас они малодоступны, поэтому прямой тест с канадцами не получилось провести. Любителям трушного скотча типа аерстоун смоки такой вкус может показатся слишком "девчачим".
- Олександр Ш***
Удивлен... Неужто в слепом тесте можно не различить скотч Джуру от теннесси виски Джека? Вы бы еще текилу присоединили к тесту.
- Марина С***
Відповідаю Олександр Шелковіну - мета тесту була не відрізнити Джуру від умовного Джека, а порівняти всліпу відомі напої із невідомим микулиним. Учасники тесту не пробували до того микулин. Всім "дегустаторам" микулин сподовався більше, ніж інщи напої. Та були дещо здивовані, коли побачили пляшку.
- Білотіл О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ми з кумом було приємно здивовані даним напоєм. Запах приємно солодкуватий і зовсім не відразний. Смак просто перевершив усі сподівання. Спробувавши цей віскі навіть не соромно буде сказати країну виробника. Раджу спробувати.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Корок виявився не герметичним. Була висока підозра на підробку. Але в середовищі кваліфікованих споживачів відгук про смак виявився доволі гарний. Токсичних наслідків дозованого споживання продукту не було...
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Був приємно здивований. Купуючи, очікував нижчої якості.
Вже казали кілька разів, що нагадує більше коньяк, ніж віскі. Можу погодитись, але частково, цей напій по смаку і аромату щось середнє між віскі і коньяком, скажім так, це віскі з яскравим ароматом діжки, характерним для коньяків.
Аромат дуже асоціюється з сандаловим деревом, перша асоціація коли відкрив пляшку, аромат доволі потужний.
Спиртуозності не відчув, нормальні відчуття заявленої міцності 43%. Деякі імениті скотчі більш спиртуозні.
Загалом цілком пристойний віскі, сміливо можна брати.- Достоинства:
- Загалом це смачно. Ціна звісно. Українські виробництво.
- dudeОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Загалом цей напій не є віскі. Навіть до бюджетних блендів скотчу дуже далеко.
- Достоинства:
- пити можна
- Недостатки:
- не віскі
- Pimple D***
Маячня
Балантайс вам в поміч...
- Ілля Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Натрапив на цей напій випадково і був приємно вражений, що ми маємо свій власний український бренд віскі!
Напій дуже ароматний (ароматом нагадав Метаху), приємний, міцний та якісний. Пʼється легко, легко виходить. Мені сподобався, як чистим, так і в поєднанні з персиковим Nestea.
Дуже раджу скуштувати та і взагалі підтримувати вітчизняний бренд!- Достоинства:
- Якісний, приємний, ароматний
- Недостатки:
- Не виявив
- Олександр Н***
То да, в яблучко, це "віскі" як і Метакса
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий смак, дуже сподобалась, лайк за відчуття та місцеве виробництво
- Достоинства:
- *****
- Недостатки:
- В ціновій категорії немає
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Був приємно вражений! Кум, фісташки і це віскі було прекрасне )))
- Достоинства:
- Чесно, не очікував, що це буде віскі і не поганий
- Недостатки:
- Є, але не суттєві
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Пусть "скоты" поучаться у потомков великих укров, как сделать из зернового сырья шикарный бренди. Вкус - шоколадно-коньячный, послевкусие недолгое, но и не навязчивое, как у "Айлы", аромат - ну реально классный коньяк.
Возможно я заангажирован своей страной - Украиной (простите за псячий язык, стремлюсь исправиться), но такие напитки делать - это дорогог стоит. Так держать. Умнички. Респект и уважуха. И возможно, это зарождение нового тренда, виски с оччень коньячным вкусом.- Достоинства:
- Це УКРАЇНА и все перечисленное.
- Недостатки:
- Корковая пробка была бы в таком напитке уместней
- Філімон О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Любіть Україну
- Достоинства:
- Напій на рівні
- Недостатки:
- Не виявив
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Щиро здивований мало обгрунтованим або взагалі не обгрунтованим хейтом цього продукту. Можливо, шановні покупці хотіли за 600 гривень отримати щось рівня ну хоча б "гленморанжі"? І напис "10 років витримки" на закордонних зразках теж взагалі ніяк не гарантує органолептичного шедевру.
По суті. Як мінімум, зразок не гидкий, і це вже робить його кращим за віскі-пойло типу ред лейбла чи ват69 - і я свідомо порівнюю "Микулинецьке" із блендами.
Спиртуозності, про яку згадують в одному із відгуків, я не вловив, але то справа індивідуальна. В ароматі трохи квітів, трохи цукрового печива, трохи виноградних чи винних нот - це все в принципі відповідає заявленій витримці в діжках з-під білого вина. Так, аромат міг би бути комплекснішим та насиченішим, але при мінімальній зануреності в тему добре відомо, що дефіцит бочок для витримки на ринку існує вже багато років, і те що виробник налагодив якесь регулярне постачання вже робить йому честь.
Смак - солодкий, терпкуватий, щось є чи то від родзинок, чи то він винограду, післясмак короткий, проявляється звичайна деревяшка, фініш середній, теж можна сказати що класичний - солодкувато-перечний, може щось схоже на м`ятний льодяник.
Купляю його вже вдруге, вперше брав для дегустації, цей раз закинув в бар.
Щиро раджу не пошкодувати 600 гривень і ознайомитись з українським віскі, тільки без якихось неймовірно завищених очікувань.- Достоинства:
- український продукт
- Юра Ч***
я не коштував, проте якщо все що ви написали є у цьому напої, так це односолодові шотланді в "бюджетному" сегменті 1500-2000 гривень , ну "бюджетному", як для односолодових і тих , які можуть хочаби трохи називатись елітними, чи пристижними, хоча я більше люблю дешеві бленди і не вишукувати смаки , якраз в ціну 300-600 гривень, потрібно буде зкоштувати
- Микола Т***
переоцінювати його я б не став, не дуже коректне порівняння можу зробити таке, за насиченістю смаку/аромату, чи примітивніше "смачно/не смачно" я б порівнянв з базовим "балантайнзом"
- Pimple D***
Комент людини, що ВІДЧУЛА продукт без упередженої маячні коментаторів-фанатів белса...
Дяка і низький уклін
Мені данний віскі нагадав по аромату бренді, але смак саме як у среднячкового скотча, бленда ( саме тут я з вами теж погоджуюсь, для солодового віскі 10 років витримки, за таку ціну — це хороший результат і досягнення виробника ), поставив обидва зразки в себе на всіх об'єктах.
- Борис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Доброго дня. Приємно тішить на ринку наявність Українського виробника. Смак приємний, аромат теж, м'яко пити, погоджуся на схожість зі смаком бренді. Тара оформлено не якісно наклейки наклеєні криво не по центру з чорнильною печаткою дати розливу, рятують становище коробкою, корок запозичили з дешевої оковитої ( закрити ним пляшку назад не вдасться) за дозатор мовчу, відсутній.
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Пакування, ціна
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На смак і аромат до односолодового не дотягує взагалі. Як на мене спиртовість зашкалює, треба давати дихати довго. Є варіант, хто бере під колу, - саме то. І на ранок головна ОК, що все таки має значення
- Достоинства:
- Недостатки:
- Спиртовість
- Валерий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Нот бэд, нот бэд.....
Адекватный виски за свою стоимость- Достоинства:
- Даром, как для однсолодового
- Недостатки:
- Оформление бутылки
- дмитрий г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Вирішив спробувати українське односолодове віскі, технологія описана виробником начебто давала надію але форма дистиляційного кубу, комбінованого з ректифікаційною колоною, насторожувала... Отже на аромат спирт, трохи ванілі, трохи карамелі та якоїсь хвої, нагадує суміш якогось дешевого рому, джину та ще чогось, на смак солодкий спирт, трохи ванілі більше нічого... Хтось казав що схоже на бренді, хтось на настоянку, нічого схожого на бренді та на віскі не відчуваю, настоянка можливо, можливо форма дистиляційного апарату дає такий ефект але більше схоже на якусь спиртову суміш, можливо на blend, можливо на single grain але точно не single malt... Може трохи постоїть і після аерації стане краще...
- Достоинства:
- Український виробник
- Недостатки:
- Більше схоже на blend
- Микола Т***
я теж звернув увагу на дивну форму перегонного кубу, чисто теоретично це може бути перегонна колона фарадея, досить нечастий варіант перегонки
- Дмитро
Про суміш підтримую, не віскі
- Валерий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Заказал на пробу это диво дивное
- Достоинства:
- Доместик продакт
- Недостатки:
- Оформление
- Захар К***
І як?
- Олексій В***
Мені не зайшов. Зовсім.
- Михайло Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Микулинецьке = завжди якість що стосується пива вод і т.д. А тут ще й взялись за щось складніше
- Достоинства:
- Якість, немає наслідків
- ОлександрПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Досить цікавий витвір від Українського виробника.
Багато негативних коментарів про те що напій не віскі і порівняння з ірландцями, американцями і так далі. Не розумію до чого це. Ще Японське виробництво згадайте, у них теж особливий продукт.
Так от і тут - це віскі, нашого, вітчизняного виробника. Так, він не схожий на аналоги які ми звикли споживати. Але можливо він і не повинен бути схожим?
Це якісний продукт зі своїми особливостями, гарним ароматом, смаком, який приємно споживати, і що показово - без наслідків на ранок.
Коли натрапив на нього, взяв одну пляшку на пробу. І мені сподобався.
Потім через сайт виробника замовив ще 4 пляшки, спеціально пригостити друзів. І от на практиці, в жодній компанії не почув негативу в сторону цього напою. - Pimple D***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Коментар не про продукт, а про нас з вами. Всі "експерти", що написали мовляв "це не віскі" — відкрийте Гугл хоча б, а потім купіть квиток на Віскідрам або лекцію грамотного спікера, який вам розжує все. Нудить також від коментів про ціну... це просто зашквар "надто дорого для України"... це просто жесть таке писати. Я прочитав ВСІ коментарі.
Дуже соромно за наш народ...
А тепер по-факту: сумарна оцінка від людей, що спробували за життя 1000+ позицій даного напою, зі всіх куточків світу.
1) Ціна — абсолютно і повністю виправдовує себе.
2) Якість пляшки, пакування — підтягнути потрібно процес закупорювання пляшки або відстежити цикл транспортування або умови зберігання під час реалізації. Дизайн пляшки сподобався, при чому обох видів. Сподобався тому, що є не зовсім характерним.
3) Смак та аромат — для десятки в 43% доволі таки непогано: в міру виражений, яскравий, є ноти спілих фруктів, меду, карамелі. Присутній яскравий тон сандалового дерева, стійкий запах діжки, що нагадує іспанський бренді.
Смак округлий та повнотілий, рекомендую пити з солодового келиха, сніфтера додавши сплеш содової чи просто пару дешів чистої води.
Віскі не сподобається людям, що купують Джек чи Джонік в супермаркеті по скидці, і не отримає високої оцінки від любителів дорогущої попси як Чівас Ригав і т.д.
Продукт досить незвичний буде навіть для тих хто спробував досить багато різнопланових міцних напоїв.
Я ставлю скрізь 5* , так як вважаю це досить високим досягненням для нашої культурної спадщини в виробництві спиртних напоїв.
Для тих хто любить щось таке, спробуйте також такі українські продукти як Контабас та Рута. Непожалкуєте. Однозначно.- Достоинства:
- Якість перевищує ціну. Досить оригінальний продукт. Вітчизняний.
- Недостатки:
- Пакування пляшки.
- ОН Р***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ну не виски это,не вводите людей в заблуждение!
10 лет это такой ход маркетинговый?
Больше смахивает на бренди.
Уж лучше джемесон или индюшка за эти деньги.Купить,только если хочется чего то нового или поддержать Украинского производителя.- Достоинства:
- Украинский производитель.В принципе качественный напиток.
- Недостатки:
- НЕ ВИСКИ
- Александр Ж***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Це номінально віскі, можливо, я готовий припуститись цього, але спирти або витримки зроблені для дяді васі з гаражу по ціні для хіпстера з андеграундного закладу Ужгорода або Львова.
Фактично це не віскі, це якийсь прикол, але для колекції купіть собі і заховайте в бабці погребі, через 15-20 років покажіть дітям і скажіть "ось це колись називали віскі в україні ті хто не розбирались в віскі" - особисто я так зроблю! Я вірю в світле майбутнє.
Тисну руку тим хто намагається, але якщо вони справді обманюють - плюйте їм. Я надіюсь вони не брешуть.
Об'єктивно ж - для тих навіть хто розбирається в віскі, чи ні - купіть вже бурбон якийсь, американський, той же Джек, зайде легше - це точно.
Оцінки поставив хороші бо бажаю розвитку культури.
Всім дякую хто прочитав коментар.- Достоинства:
- Це перші кроки українського віскі (точніше нові кроки)
- Недостатки:
- Це не віскі
- ДмитроПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смак не бридкий, але це якійсь новий напій, не віскі. Нічого видатного. Більше не куплю
- Антон П***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Заказывал и зелёный и белый. У них два релиза. Повелся на выдержку, цену и хотелось надеяться, что наш производитель сможет создать что-то пристойное. Этот напиток виски назвать никак нельзя.... Все плохо. Но попробуйте - сложите свое мнение... Стоит не дорого...
- Достоинства:
- Красивая бутылка, цвет, тубус.
- Недостатки:
- Все остальное.
- Столбов В***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
За таку вартість - напій точно варто спробувати, проте - не очікуйте багато.
Я б розглядав це як прикольний самобутній експеримент.
Якщо ж ви очікуєте щось типу "Glenmorangie 10" - то це вам не сюди, особливо порівнюючи вартості цих напоїв.- Достоинства:
- Український продукт, доволі питко, не спиртуозно.
- Недостатки:
- Більше нагадує кон'ячний напій, або якусь настоянку.
- Александр Т***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брав в їх фірмовому магазині, не вартий своїх коштів, спирт забарвлений карамеллю, на смак як контрафактний дешманський коньяк. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Микола Т***
забарвлення карамеллю (тобто харчовим барвником Е-150) здійснює мабуть більшість світових виробників віскі для вирівнювання кольору лінійки
- Сергей О***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Сміття,яке до віскаря не має, НІЯКОГО відношення
- Достоинства:
- Недостатки:
- Багато