- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
Раді, що соус песто Monini з базиліком 190 г Вам так сподобався. Смачного та будемо раді новим покупкам!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахливе песто. ДУЖЕ багато олії і солі перебивають весь смак базиліку. та інших компонентів. До песто від барілла йому дуже далеко, а коштують вони в одну ціну.
Представник постачальникаВітаємо.
Дякуємо за ваш відгук!
Шкода, що песто Monini з базиліком 190 г не виправдав ваших очікувань.
Багато покупців відзначають насичений смак та якість інгредієнтів у цьому песто, але ми розуміємо, що смакові вподобання можуть різнитися.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою!- Татарчук Р***
Подивіться на склад цього песто і барілли
Тут ОЛИВКОВА олія третина банки
В барілли взагалі соняшникова давно йде - Олег
Де вона тут оливкова? Склад: базилік (45.1%), соняшникова олія (33%). У баріли олії ще більше 44.5%, але там чомусь вона не відходить юшкою від консистенції і на смак вона не відчувається як тут. Тут ніби сушений базилік зварили і долили купу олії.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався соус песто Monini з базиліком. Сподіваємося, він буде і надалі чудовим доповненням до ваших страв! Якщо виникнуть ще питання або побажання, завжди будемо раді допомогти. Гарного дня!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже куштувала, смачно, добре
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за відгук!
Раді, що вам сподобався соус песто Monini з базиліком. Справді, він має насичений смак і чудово підходить як до пасти, так і до бутербродів. Смачного і до нових смачних покупок!
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смак відмінний
Представник постачальникаВітаємо. Щиро дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що соус песто Monini з базиліком вам сподобався — він справді має насичений і автентичний смак.
Смачного вам і нових кулінарних ідей!
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Соус фактурний, смачний, з правильними відтінками смаків. Дуже зайшло
- Достоинства:
- Дуже смачний і в міру жирний
Представник постачальникаВітаємо. Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що вам настільки сподобався песто Monini з базиліком — він справді має насичену текстуру та гармонійний смак.
Бажаємо смачних кулінарних ідей і будемо раді бачити вас знову!
- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що соус песто Monini з базиліком Вам сподобався. Бажаємо смачних і ароматних страв!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший соус, рекомендую
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію!
Раді, що соус песто Monini з базиліком вам сподобався. Завжди раді бачити вас серед наших покупців і сподіваємося, що й надалі наша продукція буде радувати вас!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Соус справді складається в основному з базиліку(що дуже радує)
Але недоліком є надмірна кількість солі.- Достоинства:
- Справді з базиліку!
- Недостатки:
- Занадто солоний...
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобався натуральний склад соусу. Ми передамо ваш коментар щодо солоності виробнику, щоб вони могли врахувати побажання споживачів. Сподіваємося, що ви знайдете для себе ідеальне поєднання песто в улюблених стравах!
- Ирина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую.
- Достоинства:
- -------
- Недостатки:
- очень соленый, базиликом и не пахнет.
Представник постачальникаДобри йдень. Дякуємо за ваш відгук! Розуміємо, що смаки та аромати сприймаються по-різному, і, можливо, для вас соус песто Monini з базиліком не розкрився в повному обсязі. Це може бути пов’язано з особливостями ваших олфакторних рецепторів, які можуть по-різному сприймати запахи. Сподіваємось, ви знайдете інший продукт, який більше відповідатиме вашим смакам!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний. Мій перший і еталонний. Пробував від гітбус то той на 8/10 цей 10/10.
Пробував якийсь за 100 грн, шлак з купою олії. Цей ідеальний - Ткаченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вирішуйте питання з цим непотребом зі вздутими кришками. Банки течуть, всі жирні
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Вище
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Ми надзвичайно серйозно ставимося до якості наших продуктів і завжди дотримуємося суворих стандартів зберігання та транспортування.
Виробник Monini – це надійний бренд із багаторічною репутацією, і випадки пошкодження продукції є вкрай рідкісними. Якщо ви отримали продукт зі вздутою кришкою або пошкодженою упаковкою, просимо звернутися до служби підтримки Rozetka для заміни товару чи повернення коштів.
Дякуємо, що звернули нашу увагу на цю проблему. Ми обов’язково проведемо додаткову перевірку, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
стосовно оформлення заявки, доставки і видачі в магазині претензій нема, поставила 5
- Достоинства:
- Яскравий смак і аромат соуса заслуговує відмінну оцінку. Можна використовувати самостійно або як основу для приготування соусу з іншими овочами для пасти,рису
- Недостатки:
- не побачила.
Представник постачальникаДоброго ранку. Дякуємо за чудовий відгук про соус песто Monini з базиліком 190г! Раді чути, що вам сподобався його яскравий смак і аромат. Це універсальний продукт, який дійсно додає родзинку до різноманітних страв. Бажаємо вам смачних кулінарних експериментів!
- Ткаченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов зі вздутою кришкою. Чи можна використовувать.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник постачальникаДобрий день. Якщо соус песто Monini з базиліком прийшов зі вздутою кришкою, його не можна використовувати. Вздута кришка є ознакою можливого порушення герметичності або неправильного зберігання/транспортування продукту, що могло призвести до розвитку небезпечних бактерій.
- Люда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Соус песто Monini з базиліком смачний і ароматний. Сподобався. Бистра доставка. Дякую
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго ранку. Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що соус песто Monini з базиліком вам сподобався. Його смак та аромат дійсно здатні прикрасити будь-яку страву. Швидка доставка — це ще один приємний бонус. Бажаємо смачних кулінарних експериментів із улюбленим соусом!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно
- Достоинства:
- Смачно
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар дуже добрий. Соус смачний та ароматний. Раджу придбати.
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олена. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався соус песто Monini з базиліком. Сподіваємося, він продовжить радувати вас своїм смаком і ароматом!
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вистачає на 500гр пачку спагетті
- Достоинства:
- чудовий смак
Представник постачальникаДобрий день, Богдан. Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вам сподобався соус песто Monini з базиліком. Дійсно, цей соус добре доповнює спагетті, і його смак гармонійно поєднується з різними стравами. Ми раді, що він відповідає вашим очікуванням!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний!
Представник постачальникаДобрий день, Сергій. Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про соус песто з базиліком ТМ Monini 190 г! Ми дуже раді чути, що вам сподобався його смак. Ваші позитивні відгуки надихають нас продовжувати забезпечувати наших клієнтів найкращими продуктами. Смачного!
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший соус, каким и должен быть.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне вкус не понравился. Брала такой же, только в руколой, так совсем другое дело! А этот нет, не по-моему вкусу.
- Недостатки:
- Горький вкус
- Артур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оценивать продукты питания это буквально "дело вкуса". Мне вкус не понравился, девушка сказала - нормальный.
- МиколаПродавец: Rozetka
Мені сподобалось і ціна хороша, брав по акції. Добавляю в гуакамолє власної рецептури :)
- Достоинства:
- Зручна банка
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Микола! Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про соус песто з базиліком ТМ Monini 190 г! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені смаком соусу та його ціною, особливо при покупці по акції. Раді, що він чудово підходить для вашого гуакамоле власної рецептури!
Також приємно знати, що вам сподобалась зручна банка. Ми завжди прагнемо щоб продукти були максимально зручними та якісними для наших клієнтів. Смачного!