Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Водка Мороша Родниковая 0.7 л 40% (4820163120027_4820229030437)

• Олександр О***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Очікували товар 11.12, без відома поміняли на дату 13.12, товар вроді непоганий, в минулий раз пляшку товару не довезли

Недостатки:
    Замовлення міняють дати

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Вікторія П***

Брали для настоянок , наче непогана. Дозатора немає

• Наталія
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Вживати треба охолодженою під гарячі страви. Не навпаки

Достоинства:
    Нічим не поступається більш дорогим брендам
    Недостатки:
    Багато не можна, бо завтра за кермо
  • Владимир Г***

Ціна та якість не змінна

Достоинства:
    Якість
  • Роман Р***

Смачна. В морозильній камері до стану льоду не замерзла! Голова після неї ясна та на ранок не болить. Красива пляшка. Коштував горілку різних виробників, у тому числі і закордонних, ця поки що краща.

Достоинства:
    Якість
  • Сергій Ц***

Отлично.

Достоинства:
    Быстрая доставка
  • Елена Ч***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Хорошая водка.

Достоинства:
    Пьется легко, голова не болит
    Недостатки:
    Алкоголь - зло
  • Віталій М***
    Продавец: Rozetka

Ужасное привкус , заходит очень тяжело не рекомендую

Нам шкода, що продукт не виправдав ваші очікування. Якість продукції для нас завжди в пріоритеті, і ми суворо дотримуємося всіх норм виробництва. Ваш відгук важливий для нас, можливо, серед нашої продукції знайдеться варіант, який вам більше сподобається. Дякуємо вам.

• Петр В***
    Продавец: Rozetka

Жахливе обслуговування в точці видачі вулиця Калинова 3 М. Дніпро. Не компетентний персонал, книга скарг та пропозицій з вирваними сторінками та брудна!!!! Паспорт можуть вимагати навіть у пенсіонера жодні інші документи не приймають.

• Станислав Н***
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Очень неплохая водка украинского производства, довольно мягкий вкус и хорошее послевкусие, обжигает умеренно, пить рекомендую охлажденным.

Достоинства:
    Хорошая вода, вкус
  • Олег А***
    Продавец: Rozetka

Водка Мороша Родниковая от известного отечественного производителя - вполне качественный и довольно-таки приличный алкогольный напиток. На вкус она мягкая, приятная и лёгкая. Важно не забыть эту водочку Моршку Родниковую перед дегустацией охладить и закусывать непременно любимыми деликатесами. А в остальном... всё хорошо, всё хорошо. Факт.

Достоинства:
    Вкус и качество водки Мороша Родниковая. Проверенный временем отечественный брэнд.
    Недостатки:
    Не выявил.
  • Виталик С***
    Продавец: Rozetka

Мягкая, спирта не слышно, но при небольших температурах +8...+14°С. Пьется с удовольствием.