- Ан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний метал ск5 гострий ніж,міцний пластик.
Невдалий попався,зажовує кору бо не дуже щільне прилягання ножа.Попередня модель трохи меншого розміру,виявилася найвдалою покупкою раніше,там і механізм кращий,меншого ходу,і легшого різу,та лише ніж менший,а в цьому більше лезо але не такий зручний механізм з великим довгим ходом,чіпляє за гілкі поряд,іноді не можливо відрізати.- Достоинства:
- Ріже доволі товсті гілки на висоті,горіху молодого верхівки ріже із прикладанням зусиль,але ніж цілий та гострий лишився як і був.Якісний метал ножа.
- Недостатки:
- Попався не дуже якісний,защімлює кору дерева в кінці різу,і застряє навіть після
підтягування гвинта ножа.будемо щось точити можливо,бо нерви іноді здають.
Великий ход механізму й зачіплює поряд гілк
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вище всіляких очікувань. Ріже все і дуже легко за рахунок блочного механізму
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала даний гілкоріз з пилкою у лютому місяці, та випробувала його в роботі лише на весні. Як жінка, я дуже задоволена, тому що мені не знадобилася чоловіча допомога, розібралася і зібрала все самостійно. Пилка дуже гостра- працювати нею саме задоволення, як з коротким руків'ям, так і закріпленою до гілкорізу на висувній штанзі.
Гілкоріз так само гарно себе зарекомендував, м'яко обрізає гілки в діаметри 3-4 см, для видалення засохлих гілок трішки більше зусиль прикладала. Для мене це дуже потрібна річ у садку- Достоинства:
- Гарна якість
Зручність у роботі
Простота у використанні - Недостатки:
- Сподіваюсь, що не знайду
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре,трохи ніж не прилягає до ріжучої основи,але працює без зауважень.
- Достоинства:
- Працює,бонус полотно з ручкою!
- Недостатки:
- Ніж не по всій площині прилягає до ріжучої основи,трохи від центру до кінця вигнутий!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Метал м'який. Після обрізки саду лезо сікатора погнуло, так наче перекусував гвіздок. Пилка сподобалась.
- Недостатки:
- Метал м'який
- Іван С***
Ситауція аналогічна, ніж виглядає ніби не дерево різав, а метал. Вийшов з положення - замовив у знайомих які виготовляють інструмент для обробки деревини новий ніж з хорошої сталі. А для тих, хто не ще не придбав такий інструмент раджу це зробтти обов`яково, дуже корисна річ.
- Пилипченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний. на висоті руба гілля товщиною до 1,5 см.
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нормальний сучкоріз, трохи важкуватий ніж мій попередній, але ріже товщі гілки.
не сподобався великий хід - задовбався рукою водити - трохи стомлює рукою махати, проте - такий мехінізм дозволяє майже не прикладати зусиль.- Достоинства:
- якісний, ріже без зусиль
- Недостатки:
- треба вставляти шайбу, бажано пластмасову в місце, де направляюча ходить, великий хід
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ріже гілки дуже добре. Пилка також досить гостра. В цілому - інструмент хороший.
- Достоинства:
- Хороше співвідношення ціна якість.
- Недостатки:
- Розріз для пилки у пластиковій річці довелося розтискати викруткою з ризиком зламати ручку.
- Панченко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний сучкоріз.
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сучкорез превзошел мои ожидания, приятно удивив легкостью, с которой он режет довольно толстые ветки. Причем, не только зеленые, но и сухие. Купил здесь же на Розетке к нему телескопическую ручку Vitals SP-350-01T, подошла идеально. А вот к комплектной пиле эта ручка не подошла, пришлось подобрать трубу диаметром поменьше. Пила, кстати, так себе по удобству и производительности, но в хозяйстве пригодится тоже. Очень доволен покупкой, жалею, что не приобрел этот сучкорез раньше. Смело рекомендую, изделие качественное.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Диаметр крепления сучкореза разный с диаметром крепления пилы (у пилы меньше)
- Галина Г***
Поскольку нигде от продавцов не нашла ответ какая телескопическая ручка подходит - поверила Вам, купила, не подошла совсем. Буду возвращать. Интересно, зачем вы это написали? Может вы продавец этих трубок? Трубка хорошая, но не для этого сучкореза.
- Квитко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В работе пока не испытали, но товар пришёл быстро, упаковка качественная, внешний вид чудовий. Дуже дякую Розетці.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нет пока
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив перед війною батькам в село, сам не пробував, корпус міцний.
Батько хвалить, каже нада було купити ще раніше, легко різати і не нада з драбиною бігати.
Апарат хороший!!!! Як буде можливість зніму відео!
Рекомендую!- Достоинства:
- Міцний сучкоріз, хоч є пластикові елекменти. Ріже добре, блочний механізм супер
- Недостатки:
- Ну особих немає, от пилка на штангі неудобна але можна зробити ручку і буде як ручна пилка
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Выглядит устройство довольно добротно, с виду поломаться не должно. Как можно увидеть в конце моего видео, довольно толстую ветку я перерезал без особого усилия. У меня есть довольно узкая щель между сеткой рабицей и крышей сарайчика, настолько узкая что с лестницей там не подлезть, это устройство единственный способ обрезать соседский орех над моей крышей.
Да и вообще идеальное устройство для подрезки взрослых деревьев, на которых с возрастом образуется довольно много сухих веток, а тягать стремянку и залезать-слезать за каждой веткой - то еще удовольствие, а тут идешь снизу и накидываешь на нужную ветку, потом веревку потянул и готово.
Можно конечно приделать к ней деревянную ручку, но в комплекте с телескопической штангой веткорез становится более универсальным, хотя и более тяжелым. Жалею что раньше не купил! Рекомендую!
#моєрозпакування- Достоинства:
- Выглядит добротно
- Недостатки:
- В комплекте со штангой тяжеловат
- Андрей Б***
Подскажите, какую штангу брали?
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень довольна покупкой, режет как по маслу. Пила тоже очень острая, в хозяйстве пригодится.
- Достоинства:
- Легко работает на высоте, ветки даже потолще режет достаточно без проблем.
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- гостре лезо, впевнено ріже навіть відносно товсті гілки
- Недостатки:
- пила не дуже зручна, користуюсь лише у крайніх випадках
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нож острый, посмотри вечной как покажет себя сучкорез)
Понравилось что есть пила в комплекте
#мояраспаковка- Достоинства:
- В работе пока ещё не был, но с виду сделано качественно)
- Недостатки:
- Недостатков нету.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пробная обрезка высоких веток прошла успешно. Как поведет себя сучкорез покажет дальнейшая эксплуатация
К упаковке сервис Розетки подошел ответственно- Достоинства:
- Качество сборки, хорошая сталь
- мирон н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить гостре лезо, пилку можна використовувати як в ручну та і на штангу
- Достоинства:
- Добра річ для догляду за невеликим садом
- Недостатки:
- Троха важкий
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество хорошее
Тестировал несколько дней.
Без проблем режет ветки 3 см
За счет блоков не нужно прилагать усилий
Дополнительной пилой срезал то,что не мог достать раньше.
Сервис Розетки на высоте - Александр П***Продавец: Rozetka
В комплекте идет телескопическая штанга или докупается отдельно и где ее купить
- Леонід
В комплекті нема, але можна докупити від цієї ж фірми: ссылка
- ТарасПродавец: Rozetka
Удобно что получаешь сразу два инструмента- и высотный сучкорез и обычную пилку