Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Упаковка сока ОКЗДП Наш Сок Томатный 100% сок с солью 0.95 л х 12 шт (4820003689141_4820003680179)

Оценка пользователей 4.59/5
  • Максим

очень соленый

Достоинства:
    Недостатки:
    очень соленый

Дякуємо за відгук!

• Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже смачно, навіть у спеку.

Достоинства:
    Смачно. Вигідно. Корисно.
    Недостатки:
    Відсутні.

Дякуємо за відгук! Най смакує!

• Михаил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Всё же этот Наш Сок вкуснее многих перепробованных других, а также импортных.

Дякуємо за відгук! Нехай смакує!

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Хороший и качественный сок. Всегда его беру.

Олександре, дякуємо за підтримку українського виробника соків. "Наш Сік" - більше 60-ти років досвіду виробництва соків.
      Томатний "Наш сік" виготовлений з найсвіжіших українських фруктів та овочів врожаю 2023 року. Ми робимо корисний продукт, зберігаючи високі стандарти і традиції з особливою турботою про безпеку та користь.

• ян

Объедение!

Достоинства:
    смакота, витамины, минералы

Дякуємо за відгук! "Наш Сік" - більше 60-ти років досвіду виробництва соків. Ми робимо корисний продукт, зберігаючи високі стандарти і традиції з особливою турботою про безпеку та користь.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

За всю линейку соков сказать не могу, но что касается томатного, для меня он самый вкусный.

Достоинства:
    Очень хороший вкус и консистенция.

• Юрий С***

!

Достоинства:
    !
    Недостатки:
    Нет!

Дякуємо за підтримку українського виробника.

• Паленка Ю***

Отличный сок.

Дякуємо вам за відгук та за підтримку українського виробника

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Смачний.Приємна консистенція. Добре збалансований склад. Легко та приємно п'ється

Достоинства:
    Смачний.
    Недостатки:

Дякуємо за підтримку українського соку. ТМ "Наш Сік" презентує соки, виготовлені з найсвіжіших українських фруктів та овочів врожаю 2023 року. Ця продукція вже доступна в Інтернет-магазині "Розетка".

• Микола М***

Гарний.

Достоинства:
    Відмінний.
    Недостатки:
    Відсутні

Миколо, дякуємо за відгук.
      "Наш сік" томат містить масу корисних речовин. Зокрема, велику кількість вітаміну С – одного з найбільш необхідних для людського організму. Ми збираємо томати та переробляємо на власному підприємстві. Зовсім скоро в Інтернет-магазинах партнерах можна буде придбати сік нового врожаю 2023 року.

• Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Сік чудовий, рекомендую. Збалансований смак, приємна консистенція

Доброго дня.
      Щиро дякуємо за відгук. Наш томатний сік - це наша гордість.
      Радіємо, що вам він сподобався.
      Бережіть себе!

• Надія Ґ***

Отличный натуральный сок!
    Спасибо производителю и Розетке!

Достоинства:
    вкус, аромат,, полезность, цена
    Недостатки:
    нет!

Сік Наш Сік 100% грушево-яблучний – це натуральний сік, виготовлений переважно з українських фруктів, який сподобається і дітям, і дорослим.

Наш Сік – смачний натуральний сік для всієї родини від Одеського заводу дитячого харчування. Наш Сік завоював популярність завдяки високій якості, смаку натуральних місцевих фруктів власної переробки, незмінним рецептурам соків: більше 60-ти років досвіду виробництва соків і пюре для дитячого харчування.

• Геннадий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Натуральний, смачний та якісний. Але складова частка власне соку в ціні мабуть 20%. Все інше дорого.
    Таке життя?

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    ціна вже така собі
  • Дмитрий Ч***

Зачем пинать сок?

Достоинства:
    Вкусный сок
    Недостатки:
    Ярік, бачок потік!!!!
  • Олег К***

Таке продавати не можна.

Достоинства:
    Наче непоганий сік, поки не натрапив на ТАКЕ
    Недостатки:
    В одній упаковці на дні виявив згусток якоїсь бридкої субстанції, схожої на плісняву

Доброго дня!
      Ми цінуємо наших споживачів і вдячні вам за ваш вибір. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією. Подібний брак міг виникнути з причин порушення умов зберігання або при транспортуванні.
      Просимо при незрозумілих питаннях стосовно наших продуктів, звертатися до колл-центру: номер вказаний на упаковці кожного соку.

• Евгений П***

Качество. Лучшая цена.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Александр К***

Неплохо

• Inna
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Предпочитаем брать сок данного производителя

Достоинства:
    Вкусовые качества, цена
  • Наталья И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Очень нравится, подсоленный, насыщенный, рекомендую

Достоинства:
    очень вкусный
    Недостатки:
    пока нет
  • AlexM
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Сок хорош, а вот сервис при оформлении заказа на сайте по доставке - обман, который создает компьютер без участия живого менеджера.
    Заказ из нескольких позиций - компьютер делит на несколько заказов и указывает доставку в несколько раз, хотя при заполнении заказа указываешь в нескольких заказах, что клиент готов подождать заказ, но доставка - одна за 50 гин. по Киеву.. Но обработка автоматом - и доставок несколько по 50 грн. А дозвониться на Розетку невозможно, а если дозваниваешься - менеджер обещает - одну доставку всего заказа за 50 грн., а по факту каждая доставка +50 грн.

Достоинства:
    Вода вкусная.
    Недостатки:
    Сервис хромает на две ноги
      Эксперт Rozetka

Добрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.

• Елена

Уже много раз дедала заказы,где товары разбиваються на несколько заказов, так как с разных складов.Звонила менеджеру и заказы комплектовали на удобное мне время и платила за один, даже если приходили и в разные дни,а если на большую сумму,то доставка бесплатно. Было б желание дозвониться.

• Павел И***

Если продавец сторонняя компания, то это будет отдельной отправкой. Обращайте внимание на продавца. Да и у Розетки бывает что товары едут из разных городов. Сам такое проходил неоднократно.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Сок понравился. Но неприятный осадок остается из за не корректного описания продукта. Это не натуральный томатный сок в прямом смысле а востановленный из концентрата. На упаковке надпись "Виготовлений з натурального томатного пюре концентрованого". Данная информация не отображена в описании

Достоинства:
    Вкусный с солью
    Недостатки:
    Не прямого отжима. Сок востановленный из концентрата
  • galina d***

Сок очень вкусный

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Сок вкусный , с насыщенным томатным вкусом . Использую вместо томатной пасты.

Достоинства:
    вкусный
  • Віктор Д***
  • Георгий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
    Достоинства:
    цена - качество
  • Ирина
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Хотела заказать упаковку этого сока... Хорошо что взяла на пробу в магазине. Не знаю, как можно вообще выпускать подобное в продажу? На вкус, дешёвая томатная паста разбавленная водой. Я всегда покупаю на Розетке соки. Замечательный был Ric, Sandora. Хорошо, что этот попробовала до оформления заказа. Самое неприятное, что производитель этого сока комбинат детского питания. Производитель наверное своих детей не поит этим пойлом, по другому этот сок назвать невозможно

Достоинства:
    Недостатки:
    Отвратительный вкус и цвет

Доброго дня,
      В процесі виробництва ми використовуємо тільки натуральну сировину і сучасне обладнання. Щобільше - ми використовуємо томати власної переробки, які виростили і зібрали на Одещині також своїми силами. Це на 100% український продукт. Готова продукція проходить лабораторний контроль і карантин, щоб клієнти отримували тільки безпечні соки. Можливо, вам трапився пакет, що неналежно зберігався в торговій точці, або розгерметизований. Ви вказали, що купляли не тут - тож не можемо гарантувати належні умови. В будь-якому разі ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію - номер вказано на кожній упаковці - та залишити скаргу на якість продукту чи упаковки. Наш відділ контролю якості проведе внутрішнє розслідування.