- Гриценко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Все добре
Представник постачальникаДякуємо за ваш вибір!
Наш Сік – смачний натуральний сік для всієї родини з багаторічними традиціями якості Одеського Заводу Дитячого Харчування.
Створений за класичними рецептурами зі стиглих південних фруктів і овочів.
- Виталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Товар швидко доставлен в гарному стані.
- Недостатки:
- Невиявлені
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
І за те, що підтримуєте вітчизняного виробника.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Ми любимо саме цю марку
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Все чудово Швидко і якісно, як і завжди
Представник постачальникаНай смакує!
Щиро дякую) Все швидко і якісно
Представник постачальникаНай смакує!
- Свиридова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Отличный
Представник постачальникаДякуємо за відгук! "Наш Сік" - більше 60-ти років досвіду виробництва соків. Ми робимо корисний продукт, зберігаючи високі стандарти і традиції з особливою турботою про безпеку та користь.
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Сік звичайний, сервіс адекватний
- Сніжана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Смачний, свіжий!
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Ми робимо корисний продукт, зберігаючи високі стандарти і традиції з особливою турботою про безпеку та користь.
Власна переробка дозволяє контролювати якість на всіх етапах та робить продукти ОКЗДХ доступними для кожного.
- Овчаренко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Сік приїхав вчасно, термін придатності нормальний!
Представник постачальникаДякуємо за відгук та за підтримку українського виробника соків та нектарів!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Дітям посмакувало)
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Нам дуже приємно знати, що сік вам смакував.
Здоорв`я вам та вашій родині!
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Мы любим именно яблоко-виноград. Поэтому много покупаем этот сок. Здесь акция , ею и воспользовались.
- Достоинства:
- Выгодно по цене. Купил много и пользуешься.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаДякуємо за відгук та за підтримку українського виробника соків.
- Светлана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Доставили быстро,упаковка хорошая,не рваная,не мятая,, сок этой фирмы мне нравится,завод детских соков
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
все супер. важкенько вийшло)
Представник постачальникаІрино, дякуємо за відгук та за підтримку українського виробника. ТМ "Наш Сік" презентує соки, виготовлені з найсвіжіших українських фруктів та овочів врожаю 2023 року.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Хороший сок, и экономно если брать упаковку.
Представник постачальникаСвітлано, доброго дня!
Ми вдячні вам за ваш вибір та радіємо, що Сблучно-виноградний сік вам смакував!
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Замовила для старшого синочка, його улюблений смак. Гарна ціна.
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Покупаю для ребёнка , сок классный. Ребёнок его пьет как воду,,, очень любит.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Вкусный сок , всегда беру на работу. Приятная цена при покупке упаковкой по сравнению с розницей. Все упаковано по высшему разряду, спасибо Розетке.
- Достоинства:
- Вкусный сок , наличие трубочки, цена.
- Недостатки:
- Не выявлены
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Зробила замовлення, в результаті товар не доставлено, натомість в комірці була чужа посилка. Пройшла майже доба, коштів не повернули, служба підтримки на мої питання не відповідає.
- Андрей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Привезли приятный протекает 12 шт из упаковки , бросали его или ходили по нем ногами , накажите кто его доставлял
- Достоинства:
- Плохо
- Недостатки:
- Не приятно
Представник постачальникаДоброго дня.
Просимо ретельно оглядати посилку перед отриманням на точці видачі чи на відділенні поштової достави. Зараз рекомендуємо вам звернутися до тех.підтримки Інтернет-магазину "Розетка".