- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не смачний
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не смачний, одна хімія, я його викинула, пити не можливо.
Добрий день, Тетяно!
Нам дуже шкода чути, що наш продукт Вам не сподобався. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Все ж сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете улюблений напій.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!
- Ксения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже різкий запах хіммі, маоий відмовився пити навіть з дорослих в свмі нвхто не захотів, викинула дві упаковки
Добрий день, Ксеніє!
Нам дуже шкода чути, що даний напій Вам не сподобався. Якість та смак продукції є нашими пріоритетами, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось необхідних стандартів та вимог при виготовленні кожного продукту. Ми завжди піклуємося про те, щоб наша продукція повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити.Все ж сподіваємося, що в нашому асортименті Ви знайдете улюблений напій.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Четверо дітей різного скуштували. Всі одностайно забракували. І холодним, і гарячим - не прокатило. Просто несмачно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Несмачно
Добрий день, Тетяно! Нам прикро, що Вам не до вподоби цей продукт! Хоча ми підбираємо смак відповідно до уподобань та зворотнього зв'язку споживачів, ми розуміємо, що смак - це суб'єктивне поняття.
- Довженко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ребенок не допил до конца разведенный в теплом молоке напиток. Взбивал миксером. В итоге на дне чашки остался осадок этой «чудо» смеси в виде жижи, по густоте похожей на сметану.
Всегда брали какао этого производителя и все было замечательно. Здесь решили разнообразить ребенку напитки- выброшенные деньги- Недостатки:
- Не растворяется до конца в теплом молоке. Ребенок не допил до конца - настолько не понравилось ему.
Добрий день, Андрію!
- Василь І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобався. Краще класичний Nesquik.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Присутні. Краще обрати класичний варіант з какао.
Добрий день, Василю!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я такої гидоти давно не пила! Не звернула увагу на склад,моя помилка,бо не думало,що Несквік може таке продавати.Це тупо цукор,фарбник і ароматизатор на рисовому! борошні.Ані з молоком холодним чи гарячим,ані просто запареним окропом вживати не можливо.Молоко стає пересолодженою рожевою жижею.До того ж має дивний осад типу піску....Полетіло це щастя в смітник.Не рекомендую категорично!!!
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Склад,смакові якості.
Добрий день, Оксано!
Нам прикро, що Вам не до вподоби цей продукт. Хоча ми підбираємо смак відповідно до уподобань та зворотного зв'язку споживачів, ми розуміємо, що смак - це суб'єктивне поняття. Якість та смак продукції є нашими пріоритетами, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Сподіваємось, що серед нашого асортименту Ви все ж знайдете улюблений напій для себе. Ми обов'язково врахуємо Ваш коментар.
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даже не верится что Nesquik может выпускать такое. Ну надо конечно было смотреть на состав там ясно написано рисовая мука и ароматизаторы.
- Достоинства:
- Пахнет пока в пачке
- Недостатки:
- Не вкусно. Состав рисовая мука и ароматизаторы
Добрий день, Олено! Нам прикро, що Вам не до вподоби цей продукт. Хоча ми підбираємо смак відповідно до уподобань та зворотного зв'язку споживачів, ми розуміємо, що смак - це суб'єктивне поняття. Якість та смак продукції є нашими пріоритетами, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Сподіваємось, що серед нашого асортименту Ви все ж знайдете улюблений напій для себе. Ми обов'язково врахуємо Ваш коментар!
- Романча Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусный. Ребенок доволен
- Романча Н***
Очень вкусный.
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вкус он хороший, но і конце неприятный сюрприз в виде осадка как будто детская каша в объёме чайной ложки если делать по рецепту 200 грамм 2 чайные ложки, в составе есть рисовая мука по всей вероятности это она и есть.
- Достоинства:
- Вкусно
- Недостатки:
- Осадок
Добрий день, Інно!
Нам шкода чути, що наш напій не відповідає Вашим очікуванням.
Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Та сподіваємось, що серед нашого асортименту Ви все ж знайдете улюблений напій для себе.
Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня! - Дмитро В***
так како не розчиняється...
Добрий день, Інно!
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяли чисто через те, що новинка, було цікаво спробувати. У сухому вигляді смачно пахне полуничкою, але коли розбавити молоком, то на смак не дуже. Хочеться більш насиченого полуничного смаку! Взяти чисто на пробу, то так, купувати на постійній основі - ні. Більше віддаємо перевагу класичному Несквік какао))) Крім того, ціна за 350 гр трошки зависока!
- Достоинства:
- Новинка, смачно пахне полуничкою
- Недостатки:
- Ціна зависока, у розведеному вигляді очікували більш насичений смак
- Євген Б***Продавец: Rozetka
Всім моїм дітям сподобалось!
- Достоинства:
- Дуже СМАЧНО!
- Марина К***Продавец: Rozetka
Задум класний, реалізація жахлива. Незрозумілий осад, який не розчиняється як борошно. Якщо потримати цей осад у воді денек, то воно стає желеподібним. Дуже не рекомендую.
- Достоинства:
- Цікавий задум
- Недостатки:
- Незрозумілий осад
Добрий день, Марино! Нам прикро, що Вам не до вподоби цей продукт! Хоча ми підбираємо смак відповідно до уподобань та зворотнього зв'язку споживачів, ми розуміємо, що смак - це суб'єктивне поняття.
- Катерина К***Продавец: Rozetka
Взагалі незрозуміло навіщо цей напій - несмачний, розчиняється так собі, склад - це взагалі провал повний
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сам напій - недолік
Добрий день, Катерино!
- ruslana n***Продавец: Rozetka
Осад який залишається дуже розчарував хоча смак і запах дуже смачний
- Достоинства:
- На смак і запах дуже смачно
- Недостатки:
- Осад
Добрий день, Руслано!