- Олег І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Побачив - подумав що парфуми. Якісний віскі. Рекомендую
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Брав не тут. Але в моєму магазині більше не завозять…
Але смак цього віскі того вартий. 50 не відчуваються після першого ковтка. Далі - максимально приємний смак. Якщо хто підкаже щось добріше за ці ж гроші - буду вдячний. - Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Доволі пристойний конкурент шотландцям і ірландцям, особливо якщо казати про ціну. Напій гармонійний і збалансований. Смак насичений. Якоїсь ноти не виділяю, нічого в смаку не домінує. Солод першокласний. Ще є щось в напої, не розбираюсь що за смак, щось маслянисте з спогадами про старі часи. Бочка теж насичена але аж ніяк не плінтус, по смаку напій витягнув найкраще . Міцність така як треба, заспокоїти душу. На мою думку це напій смакувати невелики дозами, на душу лягає добре.
- Достоинства:
- Японець
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Ожидал большего от вкуса.
- Недостатки:
- Японские 0.5l какие то мелкие.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Виски проверенный, вкусный, берём не первый раз.
- Недостатки:
- Упаковка пришла повреждена. Брала на подарок, момент был важный
- Ричков С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Віскі на тверду 4.Дуже сподобався.
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Запах отличный, но пить очень тяжело ((
Не знаю, кто пишет что не чувствуешь 50 градусов, берите до 40° и не японский.- Достоинства:
- Запах, коробочка
- Недостатки:
- Всё остальное
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Добрый день. Подскажите пожалуйста когда будет в наличии виски?
- Эксперт R***
Добрый день! Спасибо за обращение. К сожалению, информация о том, когда товар будет в наличии отсутствует. Вы можете воспользоваться кнопкой "Сообщить, когда появится", как только товар будет доступен к покупке на сайте, Вам придет уведомление на электронный адрес. Приносим извинения за неудобства.
- Яся
Есть в наличии.
- ЖеняПродавец: Rozetka. Объем: 0.5
Нічого поганого про це віскі не скажу. Все наче на місці. Проте і не можу сказати, що воно мені сподобалось - суб'єктивне судження як і має бути. Ні у смаку, ні у запаху нічого не домінує і не вирізняється. Це бленд; його створили якісно, і щоб воно подобалось якомого більшому спектру покупців. Це і пояснює чому в ньому не багато того, що може зацікавити.
- Виталий К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Дуже файний. Від нього просто стає "краще".
- Достоинства:
- Градус не відчувається. Смак багатий, глубокий, щось середнє між хайлендами та острівними.
- Недостатки:
- Немає.
- Ярослав И***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Для мене, що запах, що смак повторюють одне одного, маючи нюанси медицини, йоду, бинтів стерильних і дубові ноти. Також, на відчуття доволі важкий і міцний, тому треба бути готовим (маю досвід куштування бочкової міцності, тому мене це не бентежило). В описі товару зазначається фруктова тема, спеції, але не відчув, навіть із додаванням капель води. Загалом, враження не погані, але повторно я б не брав, адже не багато японського віскі відбивають свою ціну цілком.
- Достоинства:
- Цікавий досвід, не поганий смак, своїх поціновувачів знайде
- Недостатки:
- Зависока ціна для напою із такими органолептичними характеристиками. Опис товару не співпадає з відчуттями, зовсім, але це мої суб'єктивні відчуття, просто поділився.
- ольга в***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Данный напиток мне презентовали и хочу сказать, что понравилось, а именно насыщенность вкуса и нет ощущения тяжести , приятное послевкусие, не отличается резкостью
- Достоинства:
- Вкус/насыщенность
- Евгений Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Действительно очень хороший напиток. По моему лучше сочетание цена качество
- Ященко А***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
- Достоинства:
- Лучшее, что я пил за эти деньги! Очень богатый вкус и аромат. Многие синглмолты и рядом не валялись, например Гленморанжи 10.
- Дмитренко А***
Да, отличное бухлишко.