Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Виски O'Brian 40% 0.5 л (3162049200920)

Код :  315619324
Оценка пользователей 3.67/5
  • Андрій С***

!

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5

Вже двічі в цьому році купував цей напій. По співвідношенню ціна- якість він просто чудовий ! І не вірте опублікованм негативним відгукам, це не прада, просто візьміть і спробуйте. Це не реклама, а реальний відгуг !

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5

Купив через те, що це ірландець і він був по акції. Запах-не спиртуозний, але і не виразний. Відчутні квіти, фрукти (цитрус), карамель (тофі), ледь відчутна груша. Смак-досить різкий, виражений. Відчувається солод, спеції (кардамон, перець), гіркота і пекучість. На смак схожий більше на шотландця, ніж на ірландця, не вистачає тільки торфу і диму. Відсутня жодна солодкість. Відсутні цитрусові і квіткові ноти, переважає солод і щось схоже на дуб чи пряності. Досить жорстко. Смак доволі простий. Післясмак-тривалий, відчутні солод і пекучість (перець чилі, але не солодкий). Тривала гіркота. Є ще дивний присмак, схожий на якусь лікувальну траву чи ліки, але це не йод.
    Висновок: оцінка 3-3.5. На більше не виходить. 4 зірочки ставлю авансом. Мʼякий, але смак дивний. Не знаю, чи купив би ще, навіть по акції. Очікував більшого. Можливо, смак і аромат зміняться, коли віскі подихає

• Дмитро

Нажаль, відкрита пляшка з віскі не зробила дива. Смак і аромат не змінилися. При більш детальній дегустації з колегами дішли висновку, що в смаку є ноти, схожі на бурбон (!). Віскі не виправдав своїх очікувань. Ставлю 3 бали, це максимум

• Рент
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5

Незрозуміле віскі з дуже неприємним смаком. Вперше таке взагалі попадається.

• Рент
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5

Мерзотний присмак. Дешман 100%. Це "косяк" під ірландця.

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Нарешті я мала змогу насолодитися цим віскі!
    Відмінна якість, дуже приємний на смак, можна пити в чистому вигляді і насолоджуватися м’яким післясмаком.
    Добре підходить для легких дружніх заходів. Ми доречі ще додали його у коктейлі – було дуже смачно!

Достоинства:
    Яскравий смак, аромат
    Недостатки:
  • Кавчак М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Без пременешення - це нове ім'я у категорії "Ірландський Віскі"
    У "сліпій" дегустації, вчисту переміг мої барні залишки "Більш відомого бренду у схожому дизайні".
    М'який, питкий та смачний. Мені із друзями особисто дуже сподобався. А якщо взяти до уваги акційну ціну, то взагалі вогонь)

Достоинства:
    М'якість, питкість
    Недостатки:
    • Андрій Г***

Та шось "більш відомий бренд в схожому дизайні" :) взагалі нічим не виділяється. Незрозуміло за що його так цінують