Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Костюм-сауна F&R унисекс (анорак + брюки) черный PVC – спортивный костюм для фитнеса, бега и похудения (р. 2XL 80-90 кг)

Оценка пользователей 2.1/5
  • Павел Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер: L. Цвет: Черный

Порвався після першого тренування!!!

• Продавец  F&R

Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми цінуємо якість нашої продукції F&R, тому цей випадок для нас є важливим.

Костюми-сауни з ПВХ призначені для інтенсивного потовиділення, проте матеріал має свої особливості експлуатації (він не є еластичним). Ми хотіли б детальніше розібратися у тому, що сталося, щоб зрозуміти, чи це виробничий брак, чи було неправильно підібрано розмір/навантаження.

Будь ласка, зв'яжіться з нами через чат кабінету покупця Rozetka або за номером телефону, вказаним у вашому замовленні. Ми обов'язково знайдемо варіант вирішення цієї проблеми, який вас задовольнить (обмін або повернення коштів).

Перепрошуємо за незручності!
      З повагою, команда F&R!

• Єгор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер: L. Цвет: Черный

ПОВНЕ Г***О, 10хвилин тренування і порвалося, продавець не відповідає

• Богдан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Штани взагалі не тримаються прийшов зробив все як треба надів на одяг за 30 хв штани прорвалися ну кофта вроді норм прошу або дати мені нові штани або вернути гроші за цей товар

• Кіра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер: M. Цвет: Черный

Заказала костюм очень хорошый не порвался может у кого-то порвались иза размера? Не знаю но у меня не поравлься очень хорошый и качество просто супер но ещё что хотела сказать многии люди пишут что рощорвались штаны может иза размера или вы его не правельно пользовались там мже написано правело что бы не порвался костюм читайте внимательно!!!!!!!!

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Нету
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер: M. Цвет: Черный

Якість на дотик непогана,але штани порвались по шву в перший день.

Достоинства:
    Виглядає стильно
    Недостатки:
    На жаль ,не змогли оцінити результат костюма
  • Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер: 4XL. Цвет: Черный

Качество удачное,штаны порвались во второй раз использования

Доброго дня, Яно!

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що штани порвалися — це не відповідає якості, яку ми гарантуємо.
      Щоб швидко вирішити ситуацію, ми відправимо вам новий комплект на заміну без будь-яких додаткових витрат.

Перепрошуємо за незручності та будемо раді, якщо новий костюм прослужить значно довше. Якщо виникнуть питання — звертайтеся, ми завжди на зв’язку!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер: M. Цвет: Черный

Костюм порвався при першому використанні.
    Написавши на службу підтримки 22.10. так і не отримати відповіді.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не якісний товар
    • Продавец  F&R

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми зв’язувалися з вами щодо цієї ситуації — на фото, яке ви надали, видно, що розрив стався не по шву, а «по живому», тобто в результаті механічного пошкодження. На жаль, у такому випадку обмін або повернення неможливі. Ми завжди відкриті до діалогу та прагнемо вирішувати питання максимально швидко, шкодуємо, що ситуація склалася саме так.

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F&R. Размер: XL. Цвет: Черный

Костюм дуже якісний, не сковує рухи, для своєї ціни дуже добре, прийшов швидко, рекомендую продавця