- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Классно
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Если не дорог можно пить, вкусный мягкий, можно без закуски.
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Качество, соответствует цене (по акции. (Не воспринимайте за тавтологию).
- Достоинства:
- По акции; никаких претензий - нет.
- Недостатки:
- На - любителя.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже ніжний смак! Гарні ноти! Неймовірний товар
- Достоинства:
- Ціна,мʼякість,смак
- антонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Мне понравился, есть что-то общее с Сир Петтерсон.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
мені смак не сподобався, як віскі розбавлене горілкою.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Повівся на ціну за 1 л і за напис "купажований". Я не можу сказати що це віски, на смак щось спиртозне із відголосками дубу.
З колою - ще можна пити, але все одно чути хімозніть напою.
В чистому вигляді, а тим паче з льодом - не рекомендую.
Враження від напою найгірше.- Достоинства:
- Недостатки:
- Смак гидкий, спиртозний
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Это не виски , по вкусу скорее похоже на ром. Нет вкуса виски.
Плохо.- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Шпитун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Я мабуть не є тим, хто дійсно розбираєтся, аое наразі, це найкраще, що я пив з віскі. Але кожному своє, як то кажуть
- Достоинства:
- мьякий, ароматний
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Зараз з бариг пішла така тема — намішати якогось шмурдяка, налити його у пляшки, наліпити наклейки і продавати під виглядом вискі. Гірше цього "віскі" я пив напевно один раз у житті. Тобто мені зустрічались погані віскі, але то були віскі, а цей напій переважно складається з води та зі звичайного спирту ректифікату. Не раджу його купувати, навіть щоб спробувати.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Це не віскі
- Эдуард С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже напоганий віски за свої гроші. Пили в компанії- кожен приніс свій віскі то на столі були і Балантайс і Паспорт і також цей. То цей віскі був самим м'якішим та приємнішим на смак.
- Достоинства:
- М'який.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Напій переважно чоловічий.
- Достоинства:
- Непоганий
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Это не виски!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Бодяга
- Якміновскі О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Доволі незрозумілий мені віскі.Вроді віскі,вроді бренді.Спирт невітчутний.Етикетка ніби робилося в якомусь селі.Мене ще консультант перепитав,перевірте чи все вірно….Ніколи такого небуло.
- Достоинства:
- Більше віскі ніж бренді
- Недостатки:
- Етикетка та назва
- Ш Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Приємно вражена.
- Достоинства:
- М'який смак, не має пекучості.
- Недостатки:
- Не має
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
дужет гарна знижка, то вирішив спробувати
пили чистячком, охолодженим, щоб повністю зрозуміти смак. ну по перше аромат реально класний, глибокий, відчувається збалансованість. по друге смак - гарно розкривається, не віддає спиртягою, він от дійсно що м'який, п'ється легко, приємно. зігріває)
загалом точно вартує уваги, мені зайшло- Достоинства:
- аромат, смак, колір ну і найголовніше - супер знижка
- Недостатки:
- відсутні для мене
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Рекомендую! Отличный виски за свои деньги. Мне нравится что он в меру мягкий, слегка приторный. Не спиртозный. Смело берите
- Достоинства:
- Отличный и супер акционная цена
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Купувала на подарунок, відкрили одразу на дні народження. Особисто я не поціновувач міцних напоїв, але пробували всі, всім сподобалось. Спирт на смак не відчувався, на ранок також все добре
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
В друга куштував, вирішив і собі кілька пляшок придбати.
- Достоинства:
- Сподобалось багатство смаку і ненадмірна насиченість
- Недостатки:
- Пробував у складі коктейлю, смак трохи втрачається. Краще споживати у чистому вигляді, але це моя думка
- Станіслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший смак, рецептори не забиває, голова не болить, із сигарою поєднується добре. За таку ціну я задоволений покупкою.
- Недостатки:
- Лід, коли тане, трохи розбавляє смак. По можливості раджу використовувати камінці для охолодження.
- КоляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший виски, заказал на день рождение пару бутылок, чтобы можно было посидеть раслабиться. На свою цену - очень хороший вкус, понравился всем. Спиртом не вонял, голова на следующий день не болела. Приятный вкус и аромат.
- Достоинства:
- Просто лучший!
- Недостатки:
- Не знаю
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Взяв дві пляшки, одну для колекції, іншу щоб з друзями посидіти спробувати що воно таке.
Нам сподобався. Звісно є варіанти і кращі, але вони у іншій ціновій категорії.
Окрім того віскі якісний та оригінальний. - Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже приємний зігріваючий напій.
- Достоинства:
- Багатий смак, чудово підійде для самостійного вживання. Дякую Розетці за знижку!
- Недостатки:
- Було помилкою пити його влітку у 30-градусну спеку) Але на ранок почував себе нормально.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Несподівано. Я взяв його більше як для коктейлів, але і просто смакувати досить непоганий варіант у своїй ціновій категорії.
Мені сподобався з льодом. Багато його не вип'єш, але вечором розслабитись зі склянкою цього віскі це хороша ідея.- Достоинства:
- Для мене несподівано приємне відкриття
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Я купувала щоб взяти з собою у гості,за столом посидіти випити. Я не те щоб експерт, але особисто мені сподобалось) Колір - дуже красивий. Такий реально бурштиновий. Аромат теж цікавий. Смак - не занадто солодкий і не занадто гіркий, тобто він ідеальний що так просто пити у чистому вигляді, що у коктейлях. Міцність на собі відчула, але це не той випадок, коли з ніг збиває. Відчуття від дегустації були приємні)
- Достоинства:
- Колір, аромат, смак.
- Недостатки:
- Не знайшла. Все нормально було)
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Це не віскі, а якесь дивне пійло, яке просто ніяке.
Зате веселкове, трендове...
Таких вже вдосталь...
І їх більшає, нажаль. - Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Може мені така партія попалась, але здивувало це віскі. Спирту не чути. Присутній якийсь дивний смак, якого раніше ніде не було в цій ціновій категорії.
- Олег И***
Дивный вкус спиртяки в шотландском виски?)))
- Денис Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Цей напій не можна називати віскі. Він не має ні відповідного смаку, ні аромату. Він ближче до фарбованої горілки. Я його раз купив і не те, що пити не зміг, навіть догонятись ним в кінці гулянки не міг. Не купуйте це.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Цей напій сам со собі цілковитий недолік.
- Колесниченко С***
Теж такі враження. Стоіть вже пів року недопитий
- Євгеній М***Продавец: Rozetka. Объем: 1
Це віскі!!!
Ратифікат на дубовій корі.
Спирт не найнижчої якості,про те це й напій до віскі відношення взагалі немає...
Ще й ціна незрозуміло за що.- Достоинства:
- Це не віскі!!!
- Недостатки:
- Ціна за дешеве пійло.
- Андрій Л***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Не віскі. Ні запаху, ні смакових відчуттів. Навіть із колою не зайшло. Краще дешевий коньяк, аніж це псевдо віскі. Взяв для перевірки. Підозрюю, що й інші бренди даного постачальника у такій самій якості.
Не рекомендую брати!- Достоинства:
- немає сивушного та спиртового запаху
- Недостатки:
- Не рекомендую брати!
- Роман С***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гірше я ще не пив
- Дмитрий Х***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Закрашена горілка, без запаху і смаку справжнього віскаріка. До того ж не найкращої якості, бо голова на ранок була не в захваті((