- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший насос, за 10 - 12 хвилин викачав яму на 5 кубів
- Достоинства:
- Швидко виконує свою функцію
- Тамара К***
Перестав працювати, скажіть будь ласка куди звернутися щоб поремонтували?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Серёжа П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный насос все устраивает, яму в 2 куба выкачивает за минуты 2-3
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
виконую свою функцію, без зауважень.
- Достоинства:
- Працює
- Виталий N***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Справляється зі своєю задачею на всі 100%. Придбав на заміну такого ж типу торгової марки спрут, який прослужив близько 10 років.
- Достоинства:
- Наявність подрібнюючого ножа
- Христина І***
Доброго дня. Скажіть будь ласка, якого діаметру шланг для насоса потрібен? Чітко не написано а брати без шлангу не хочеться.
- СерёжаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
получил насос на первый взгляд все отлично, правда упаковка обычная картонная, при таком то весе
- Недостатки:
- повреждена коробка, но насос вроде бы целый еще не испытывал
- Эксперт R***
Спасибо за обращение, ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи ссылкадля решения проблемы, мы с вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- СерёжаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Глубина колодца 5 метров, хочу почистить его от ила и песка, подойдёт ли данный насос?
- Виталий N***
Замала потужність для таких задач
- Валентин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня! Для підготовки встановлення був повнітю фізично вичищений септик, піроку працював нормально і зараз нормально але є одне але! Я його сьогодні вже 2 раз виймав, всі шланги підключив і він в мене 2 раз не включився, вибило реле на коробочці! І вже 2 раз знімав важку кришку бетонну зверху і руками прокручував різак і після цієї маніпуляціїї працює належним чином качає добре! В мене питання півроку я не втручався все підключав і викачував, з чим може пов'язано бути що різак залипає??! Питання до спеціаліста або представника продукції! Будь-ласка надайте відповідь! Бо я вже думаю як буде септик повний чи знову виймати прокручувати неприйдеться, септик 2з половиною круги!
- Достоинства:
- бистро качає, мощний, напір норм
- Недостатки:
- через півроку експлуатації чомуь залипає різак вже 2 раз виймав насоса
- Валентин Т***
з септику кришку! писав бистро текст
- Валентин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив цей насос, ще не пробував в роботі, думаю все буде добре, надіюся прослужить він мені на довгі роки! Попробую в роботу опишу детальніше...
- Женя
Ну що, як працює?
- Валентин Т***
Добре покищо розтянув 80м шланга в кінець города 3,5-4м септик минут 5 і пустий, напор добрий, йде тільки вода можливо ріжучий механізм ріже, покищо все добре претензій немає!)
- Сергієнко С***Продавец: Rozetka
Можно ли этим насосом выкачать мул из погребной ямы?
- Роман
Я бы не рисковал
- вячеслав ч***Продавец: Rozetka
какой диаеметр шланга нужен?? Фекальный насос с режущим механизмом Optima V1100-DF 1.1 кВт (8694900301364)
- АрнольдПродавец: Rozetka
Купил 6 месяцев назад, объем септика 3х3х3м (т.е. 27 м3). заполняется, примерно, за 30-50 дней.Насос выкачал весь объем за 25 минут !!! Результатом удовлетворен, поскольку старый насос справлялся с данной работой почти за 4 часа.(насос был наземного базирования и систематически забивался шланг всасывания). Рекомендую покупать ,особенно, если объем ямы большой, а состав сливных вод включает крупные включения.
- Николай Л***Продавец: Rozetka
Какие габариты данного насоса ?
- Александр М***Продавец: Rozetka
Возможно ли увидить фото насоса нижней его части, а именно режущего механизма и отверстий через которое идет всасывание?