Отзывы покупателей о Цепь для пилы Oregon 21LPX 0.325" для бензопилы 40 см (21LPX066E)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • лопушняк и***
    Продавец: Rozetka

ПРОШЛО ПОЛ ГОДА ЩАС МОГУ ОСТАВИТЬ ОТЗЫВ ПЕРЕПИЛИЛ КУБОВ 30 ДУБ ГРАБ ЕЩЕ НЕ ТОЧИЛ ГЛАВНОЕ ПРАВИЛЬНЫЙ УХОД СМАЗКА И НЕКАКИХ ГВОЗДЕЙ И ГРЯЗИ

Достоинства:
    ЦЕНА КАЧЕСТВО
    Недостатки:
    НЕТ
  • Иван Б***
    Продавец: Rozetka

Купил как альтернативу к китайскому аналогу этой цепочки, которая шла к электропилке Einhell. В работе хорошая, пилит уже давно и пока не тупится и не растягивается. Лучше, чем китаец с базара. Рекомендую.

Достоинства:

Достоинства:
    Хороший товар
  • Юрій Г***
    Продавец: Rozetka

На Foresta fa-40s підійде?

• Денис А***
    Продавец: Rozetka

Отличная, живучая цепь. Заводская заточка продержалась оооооочень долго. Практически не растягивается.

Достоинства:
    Качество
  • Петро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЧЕСНОК

Доповнюю відгук:
    Сьогодні отримав заміну. Товар відповідає характеристикам-все підійшло. приємним фактом стало те, що представник Розетки зателефонував сьогодні і потурбувався, чи вирішили ми дане питання щодо обміну товару з продавцем ланцюгів.
    Це наче і дрібниці, але саме так і має виглядати відповідальність і лояльність продавця перед покупцями.
    Товаром задоволений на 5, але
    Ставлю 4 зірочки, тому що додаткові очікування обміну товару і поїздки на пошту-сильно псують загальне враження від покупки...

• Петро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЧЕСНОК

Замовив дві цепки на 66 ланок.
    Швидко зв'зались та уточнили замовлення і швидко Відправили. На другий день товар вже прибув за адресою в моє відділення(30.08.2024). Розрахувався наложкою
    На цьому позитив закінчився(
    Приїхавши додому-виявив, що з двох ланцюгів-Жоден! Не підійшов. Один ланцюг був на 64 ланки(малий), а інший на 72 ланки(великий), хоча обидві упаковки були з характеристиками на 66 ланок- саме те, що Я замовляв. Подзвонив по номеру, з якого мені телефонували для уточнення перед відправленням товару і пояснив ситуацію. В принципі представник магазину був здивований такою ситуацією і запропонував відправити ланцюги назад для заміни (доставка за їх рахунок). Через 30 хв ланцюги вже їхали назад. Це була п'ятниця. В суботу, згідно трекеру накладної нової пошти- товар вже прибув до магазину. Відповідний скрін із тим, що посилка вже чекає-Я відправив по месенжеру представнику магазину, з яким вирішував дане питання. Моє повідомлення було прочитано і затверджено вподобайкою.Вихідні його ніхто не забирав(ок, подумав Я-всеж вихідні дні-розумію). Але сьогодні вже вівторок і товар ще й досі ніхто навіть не забрав!(роблю таке припущення, згідно трекеру накладної на сайті пошти)... Прикро. Час втрачено питання ще й досі не вирішене! А тут така справа-відпустка була взята спеціально під заготівлю дров-і від того вдвічі поикро(!
    Тож будьте пильними-не все, що написано на пакуванні-відповідає вмісту того ж пакування, а оперативність виправлення помилок-в даного магазину-м'яко кажучи-незадовільна...!!!

Достоинства:
    Швидко відправили
    Недостатки:
    Товар не відповідає характеристикам замовлення
    • Продавец  ЧЕСНОК

Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. Таке буває дуже рідко, а ще й 2 ланцюги підряд. Субота, неділя були вихідні. В понеділок не було змоги забрати ланцюги. Як би ви одразу сказали, що вам треба терміново, ми б відправили б вам і без отримання ланцюгів назад, під чесне слово, ше в п'ятницю. Вчора 03.09 ланцюг отримали, сьогодні готуємо відправку, за наш рахунок.
      Ще раз просимо вибачення за незручності.

• Дарія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider

Замовляли вже 2 рази, дуже задоволені. Будемо замовляти ще.

Достоинства:
    Чоловік задоволений.
  • Serhii S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider

Купував для бензопили RZTK CS 4500. Все ок! Пиляє дуб, в'яз (бересток), акацію тощо. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Все ок!
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Егор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider

Купил данную цепь на пилу фирмы RZTK, цепь острая , но все равно не вырезается в дерево, шина целая в чем может быть причина?

• лопушняк и***

качество материала цепи отличная

Достоинства:
    ЦЕНА КАЧЕСТВО
    Недостатки:
    НЕТ
  • Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider

Якість ланцюга приємно вразила. Чудове пакування товару. Гарна зносостійкійсть. Купівлею на 100% задоволені.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Александр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reallider

Покупаю эту цепь у этого продавца второй раз. Первый раз все было отлично. Сейчас, мне кажется, цепь "тянется" быстрее. Посмотрю еще в работе. Если так и будет - поменяю поставщика.

Достоинства:
    Получил быстро
    Недостатки:
    Есть вопросы
    • RealTool

Спасибо, что заказываете в нашем магазине!
      Если новую цепь поставить на "старую" ведущую звездочку, в которой есть выработка от прошлых цепей, то действительно она может потянуться, так как, шаг звездочки не 0,325" а больше.

• RealTool

Производитель режущей гарнитуры Oregon рекомендует использовать на пиле 2-3 цепи, поочередно их меняя. После износа цепей - рекомендовано заменить ведущую звездочку и с ней применять уже новые цепи. Так же рекомендуется следить за износом направляющей шины, при значительной выработке - заменить.