- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Не сподобалася.
- Достоинства:
- Гарне пакування
- Недостатки:
- Надто кислить
Guatemala Santa Rosa — це моносорт арабіки, для якого характерна яскрава фруктова кислотність, що є однією з його природних смакових особливостей. Саме тому цей сорт може сподобатися не всім, особливо якщо ви надаєте перевагу більш насиченій каві з шоколадно-горіховими нотами та мінімальною кислотністю. Дякуємо за ваш відгук — він буде корисним іншим покупцям при виборі кави. Сподіваємося, серед нашого асортименту ви знайдете сорт, який ідеально відповідатиме вашим смаковим уподобанням.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кофе отличный. Беру не в первый раз. Спасибо.
- Достоинства:
- Мягкий. Приятное послевкусие. Горчинка в меру.
- Недостатки:
- Очень быстро заканчивается)))
Дякуємо за високу оцінку! Раді, що кава сподобалась. Бажаємо приємних кавових моментів та будемо раді новим покупкам!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Вкус
Гармоничный
Степень кислотности
Не выражена
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Дуже добрп
Добрий день) Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що кава сподобалась - звертайтесь ще.
- Надежда П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Завжди купувала звичайну мелену каву з супермаркету. Вирішила купити млинок і спробувати каву від українських ростерів. Була дуже приємно вражений якістю і смаком. Гарне пакування, дуже приємний аромат зерен. Смак кави на порядок ліпший від звичайної кави, дуже приємний післясмак. Обов'язково спробую інші види від цього виробника.
Вкус
Богатый
Степень кислотности
Умеренная
Добрий день! Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви високо оцінили ТМ PACAMARA. Бажаємо смачних і ароматних ранків :)