Отзывы покупателей о Набор картофельных чипсов Pafritas с морской солью 140 г + с чесноком 140 г (0.28 кг) (1021001115417)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачні, хрумкі, в міру приправлені картопляні чипси. Ідеальний вибір, якщо шукаєте менш шкідливу альтернативу, рекомендую спробувати усім, хто полюбляє чипси
- Достоинства:
- Хрумкість, натуральність
- Недостатки:
- Мало варіацій смаків (але усі дуже смачні)
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачні чипси без тонни приправ
- Достоинства:
- Натуральні, в міру солоні
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чіпси, як чіпси. Нічим не відрізняються від Lay's з сіллю. До домашніх їм теж далеко
- Достоинства:
- Чіпси, як чіпси
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні,мінімум спецій
- Достоинства:
- мінімум спецій
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З сіллю смачні, але мені був відчутний трохи гіркуватий присмак. Незнаю, можливо партія така попалась. Самі вони тверді, хотілось би трохи ніжнішої консистенції)
А от з часником їли без задоволення, бо шлунку після них було погано. Дуже забагато часнику, пекучі і перенасичені.- Достоинства:
- Їх багато в пачці, важкі, довго їдяться)
- Недостатки:
- З часником занадто різкі і перенасичені
- Андрей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это действительно очень вкусные чипсы, отличаются от других производителей в положительную сторону.
- Достоинства:
- Вкус и качество
- Недостатки:
- Цена без акции
- Єва З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класні, брала на знижці, за повну ціну можна знайти щось такої самої якості, але дешевше, а так супер
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Условий набір, а чипси дуже вкусні.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Распечатали первую пачку- все целые, не поломанные в крошку, слабый привкус чеснока присутствует
- Достоинства:
- Лучшие
- Недостатки:
- Без акции не сильно дешево)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запаовані - супер, жодної зламаної немає )))
Походу все натуральне, без всяих підсилювачів і "вітамінів Є", бо на смак як смажена картопля... З часниом, ще куди не йшло, а без часнику взагалі не звично, якісь ніякі. Ну вже якогось кропу би додали, чи що.- Достоинства:
- Мабуть натуральні
- Недостатки:
- потрібно додати приправ
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачні натуральні чіпси без барвників та підсилювачів смаку і аромату. З часником це взагалі топ. Виробник Іспанія.
- Достоинства:
- Ціна по акції 1 1
- Недостатки:
- Не може бути
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чипсы понравились с лейс не сравнятся эти намного натуральнее, такое ощущение что приправ вообще нет будто чесночное масло добавлено, по вкусу напоминают гренки с черного хлеба если натереть чесноком масло как в наших чипсах не чувствуется
- Достоинства:
- Вкус удивляет не сравнится с нашими чипсами
- Недостатки:
- После наших где приправ пол тонны сначала непривычно кажется что не хватает вкуса