- Maksym S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размеры: 652x512
Сделал заказ на розетке. Настольная подложка. Товар от розетки пришёл без упаковки! Грязный и поцарапанный. ПОЗОР!
- Достоинства:
- НЕТ
- Недостатки:
- Теперь ждать возврата денег ещё 3 дня. От розетки остался один негатив.
- МаринаПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размеры: 652x512
Сервіс в Розетці значно погіршився: довго обробляють замовлення, а також довго повертають кошти, сплаченні за товар в день замовлення. Довелося на власному досвіді переконатися, як у Розетці зволікають з поставкою товару клієнту і поверненням за нього коштів. У Розетці відтерміновують відправлення товару на декілька днів не тільки з моменту замовлення товару, але й з моменту запланованого відправлення: тобто навіть у встановлену дату та декілька днів після неї Розетка не відправляє товар, який до всього ж є оплаченим. Почекавши на відправлення товару близько тижня, по телефону я відмовилася від товару і попросила повернути кошти. З моменту відмови від товару пройшло вже 10 днів, а кошти за нього досі мені не повернено. До всього ж довелося витрати багато часу на те, щоб додзвонитися у Розетку і на спілкування з її представниками щодо ситуації, яка склалася. Сьогодні, як наслідок поганого сервісу Розетки - ні товару, ні грошей, сплачених за нього.
- Недостатки:
- поганий сервіс під час замовлення товару та повернення коштів
- Представитель бренда
Марино, впевнені, що все, що Ви написали, не стосується безпосередньо класного товару, який Ви придбали. Приємного користування продукцією PANTA PLAST!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Марина! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- ВолодимирПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размеры: 652x512
чудова підкладка, по столу не сковзить, відсутній запах , гарно працює лазерна мишка, має декоративне тиснення по периметру. Всі свої функції виконує.
- Достоинства:
- чудова підкладка, по столу не сковзить, відсутній запах
- Хорина К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размеры: 652x512
как на нем работает мышка?? или не будет на нем работать?
- Артур
Кристина отличный коврик. Его все геймеры и программисты покупают, хорошо себя зарекомендовал.