- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5
Найкращий серед аналогічних товарів інших виробників, завжди купую його
- Достоинства:
- Якість, гарне і зручне паковання
- Недостатки:
- Дорожче ніж аналогічні товари інших виробників
- Євген Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5
Ще не використовував, але на вигляд субстрат норм.
- Жанна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5
Остання моя покупка на розетці!
Останнє розчарування- моя кора для орхідеї з цвіллю!!!!!
Почнем з того, що я оформлюючи замовлення вказала час доставки і оплата безготівковою формою для фізичних осіб, підтвердиза замовлення, коли перевірила чи все вірно заповнено. Після підтвердження мені вибило вікно, що зі мною зв’яжуться або в телефонному режимі, або за допомогою СМС-повідомлення, або через вайбер. Ніхто не зв’язався. Коли прийшов час доставки хотіла уточнити номер кур’єра. Як виявилось моє замовлення в кур’єрстку службу не передали. Дівчина повідомила, що при даному методі оплати я обрати час доставки під час замовлення НЕ МАЮ ЗМОГИ. Так от, обрати змогу я МАЮ, тільки сайт автоматично відміняє даний час без попередження і відправляє рахунок на оплату на електронну пошту, хоча нагадую, що мали підтвердити замовлення АБО в телефонному режимі, АБО через смс, АБО через вайбер. Про пошту ніде ні слова не було написано. Я вирішила перевірити, можливо я помилилась і змоги обрати час доставки при такому методі оплати немає можливості і вуаля! Я знову замовила, знову змогла все обрати, але програма без попередження відмінила час доставки і знову повідомлення чомусь на пошту.
На лінії підтримці дівчина вічлива, але намагалась мені доказати, що я не маю змоги обрати час доставки в такому випадку. При бажанні можу зробити знімок екрану як я обираю його і що в роботі приложенія є явні недопрацювання. На наступний день доставка приїхала, але кора з ПЛІСНЯВОЮ. Товар не якісний, робота приложенія жахлива! Займіться Вашим сервісом!
Висновки:
1.витрачені нерви
2.витрачений час
3.витрачені кошти
4.орхідея кори так і не дочекалась від даного магазину
Останній раз оформлювала замовлення у Вас! Обов’язково про данну ситуацію розповім всім друзям і знайомим. Рекомендую всім надати перевагу іншому магазину і іншому виробнику- Достоинства:
- Єдиним приємний моментом був приємний кур’єр, який сам попередив коли приїде, дуже привітний та вічливий.
- Недостатки:
- На кур’єрі всі плюси закінчились
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5
Не понравилась эта кора,много сухих еловых иголок, и вообще выглядит так себе. Надо искать что-то другое.
- Недостатки:
- Качество сомнительное
- Vitalina S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5
В очередной раз убеждаюсь что цена это не гарантия качества.
- Недостатки:
- Плесень
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5
Все добре та вчасно надійшло
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5
Зручна упаковка, так як мені її вистачило на 2 чималих горщика під орхідеї.
Кора була суха. Розмір самої кори коливався від мілкої до середньої, та мені це якраз було зручно.- Достоинства:
- Пакування, якісь грунту
- Велга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5
Все в порядке
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 2.5
Незнаю где там торф. Мне попалась одна кора. Я пересадила, посмотрим что будет.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5
Рекомендую!
- Наталья Н***Продавец: Rozetka. Объем: 2.5
Сміття в такому орхідея згніє
- Яна Ч***Продавец: Rozetka. Объем: 2.5
Хороший субстрат. Нет лишнего мусора, который бывает у других производителей. Не скажу, что он совершает чудо и в нем орхидея цветет без остановок, потому что за орхидеей надо ухаживать и вносить вовремя удобрения. Однако этот субстрат хороший помощник в уходе за цветами.
- Достоинства:
- Качественный