- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший
- Достоинства:
- Хороший
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мʼяч прийшов цілий, з всією комплектацією. Покупкою задоволена
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Накачали м'яч він вийшов дуже маленький розмір 53 см! Не дуже задоволена.
- Недостатки:
- Не відповідає розміру
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам шкода чути, що м’яч вийшов меншим, ніж очікували. Це не відповідає нашим стандартам, і ми розуміємо, як це може розчарувати.
Надіємось Ви скористались гарантійним терміном
- Алёна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Займаюсь вдома спортом на ньому (вага 50 кг), чоловік інколи сидить коли працює (вага 74 кг), мʼяч в порядку, нас витримує
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дружина вкладала спати чотиримісячну дитину
Типу стрибала на ньому з дитиною на руках
Я думаю багато сучасних батьків так роблять
І він лопнув, добре що все добре
Дитина просто злякалася
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже шкода що у вас трапилась так ситуація, і добре що з дитиною та дружиною все гаразд.
Кожен з виробників заявляє що для вагітних та укачування дітей - так можна, звичайно і т.д., ми ж зі своєї сторони (опиту, практики) не рекомендуємо використовувати м'ячі низькою чи середньою ціною, це не безпечно.
Для такого ми радимо брати лише ті м'ячі котрі витримують 300-400кг. Тут справа не в тому що ваша дружина, наприклад має 50 кг, а заявлено на мячах 120 чи 150 і він всеодно тріснув. В таких м'ячах використовують стандартну товщину ПВХ, а в мячвх 300 + така товщина мінімум у два рази більша, він іде підсилений, але такі м'ячі як правило у два рази дорожчі (у 2024 ціна таких м'ячів 1000 грн і вище), але і витримують великі навантаження і в тому числі підходять для інтенсивних тренувань в залах.
Ще раз приносимо Вам свої вибачення.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
М'яч сподобався, відповідає своїм розміром, в комплекті є насос (середньої якості). Чудовий тренажер, рекомендую.
- Недостатки:
- Поки, що не знайшла
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбали фітнес бол (PowerPlay Exercise Ball) з функцією Anti burst! Розмір 65.
Придбали так як всі радили, що фінтнес бол дупомагає батькам з дитиною (розвантажує спину, руки, тощо).
Він дійсно був дуже корисним та зменшував навантаження батькам.
Після народження малечі, почали використовувати та на превеликий жаль, після користування терміном приблизно місяць він розірвався під дружиную з півторамісячною дитиною на руках. Сумарна вага була до 80кг, це при тому, як виробник заявляє навантаження до 150 кг.
Тому я не раджу використовувати данний товар, особливо батьків з маленькими дітками, тому, що це може призвезти до негативних наслідків для дитини та батьків.- Достоинства:
- Спочатку здається та створює враження, що дуже надійний.
- Недостатки:
- Небезпечно травматичний, що може призвести до негативних наслідків.
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже шкода що у вас трапилась так ситуація. Надіємось з дружиною та дитиною усе гаразд.
Справа не в конкретному виробі. У всіх виробах присутній заводський брак. Хоть дані м'ячі випробовувались із навантаженням 150 кг, і пройшли це випробування - ми зі своєї сторони не рекомендуємо м'ячі із навантаженням до 150 кг чи навіть 200 кг. для вагітних, чи укачування дитини. Для таких випадків ми рекомендуємо виключно ті м'ячі які ідуть посиленні й витримують 400 кг +, такі м'ячі як мінімум у два рази дорожчі і їх насправді не так і багато є. От такі ми радимо - але все одно попереджаємо бути акуратним під час укачування
- Нина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Мяч отличный
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
М'яч чудовий. Але він постачається в здутому стані, а ось тут з'являється насос, що йде в комплекті, бо отвір/ніпель/чи як його називати має свій розмір. Так ось поки ви накачуватимите м'яч, впускний і випускний клапан цього насосу вискоче разів по 3 кожний.
- Достоинства:
- М'яч такий як треба
- Недостатки:
- Насос.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Супер,дорослі та діти у захваті!
Гнучкий та Міцний- Достоинства:
- Міцний
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Придбали фітбол даної фірми і пошкодували.
За короткий час користування, не пройшло і 14 днів, було виявлено, що фітбол не тримав повітря, спускав з самого першого дня.
А вчора і взагалі лопнув під час користування!
Наполегливо не рекомендуємо для покупки даний виріб.
Чекаємо на повернення коштів від магазину за неякісний товар!- Достоинства:
- Недостатки:
- Лопнув під час користування
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже шкода що у вас трапилась так ситуація і завдала вам непотрібних турбот .
Така ситуація неприємна, але Ви маєте 14 днів щоб обміняти чи повернути товар.
Ми як представник даної Торгової марки, зацікавлені в тому щоб наші клієнти залишались задоволенні своїм вибором, тому лояльно ставимось до таких речей і без жодних проблем повертаємо чи обмінюємо товар у продовж 14 днів з моменту купівлі.
Надіємось Ви скористались вашим правом і обміняли. Якщо ні , зверніться до нас через офіційний магазин ми вам допоможемо.
- Антоніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Гарний колір, міцний, приємний на дотик, не ковзкий. Запах якщо й був, то в перші години після розпаковування. Використовуємо для занять з немовлятами, дуже подобається
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Гарний міцний м'яч. Купувала для спини.
Більше 2х років такого щоденного використання.- Достоинства:
- М'який міцний
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Все сподобалось.
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Замовляла фітбол м'ятного кольору. По інструкції вперше накачала не наповну, згодом докачала м'яч по максимуму. Спочатку були видимі заломи, але потім все розгладилось.
В комплекті є насос.
Займаюсь із задоволенням!
Рекомендую.- Достоинства:
- швидкість доставки, якість матеріалу, без різкого запаху
- Недостатки:
- не виявили
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
все добре, багів не знайшов
- Достоинства:
- М'яч як м'яч, дуже добре на ньому дитину заколисувати якщо що))) сидячи!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручний і корисний для маленьких діток.
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Раді що Ви задоволенні своїм вибором.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Без запаха держит вес 90+ легко
- Достоинства:
- Своих денег стоит
- Недостатки:
- долго накачивать
Представник постачальникаРаді що Ви задоволенні своїм вибором !
- Елена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
М'яч взірвався під нами, впали з дитиною 3 місяців, дитина дуже злякалась, вдарилась боляче. Не рекомендую такий м'яч, він небезпечний. Гарантійний талон в особистому кабінеті не активний, до кого звертатися в такому випадку не зрозуміло. М'ячу 2 місяці з моменту купівлі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже небезпечний, взірвався
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Лопнув під вагою мати і дитини на руках. Сумарна вага була менше 80кг.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Лопнув
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Вже рік майже щодня користуємось
- Достоинства:
- Свої функції виконує
- Недостатки:
- Не помічав
- Лілія В*** ЯкимецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Без запаху резини,приємний на дотик,цупкий,тримає повітря довго,витримує навантаження,колір , як заявлено,в мене голубий.Насос працює.Навіть в порівнянні з "Reebok"- нормально.Якість хороша.Дякую і за відгуки,що помогли вибрати , і Розетці за гарне обслуговування.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Без недоліків
- Лилия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Без недоліків
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
надіюсь що хоча б виявиться якісним, накачався насосом (йде в комплекті) легко і швидко, але лише до 51-52 см, якщо пробувати накачати до максимуму, то напевно вийде 55, але аж ніяк не 65((( хоча замовляла 65, і на коробці пише 65
- Недостатки:
- 55 см, а не заявлені 65, весь помятий, в бороздочках, не зникають після накачування
- Андрей г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
То, что ожидалось
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Прийшов вчасно, але не в тому розмірі
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Виглядає якісним, але я очікував що прослужить довше. Десь через пів року почали з'являтися тріщини. А через 8 місяців вже дірки на місці тріщин. М'яч використовувався в домашніх умовах до колисання дитини.
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Матеріал
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
В користуванні був лише 1,5 місяці. І ось така чарівна дирочка з'явилась. Добре шо він не лопнув, а почав здуватись, тому що була з дитиною на руках.
Дуже розчарована... всього 1,5 місяці в користуванні за такі гроші. Не рекомендую!!!! - НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Чудовий м'яч. Переніс кілька підкачувань і навіть доводилось здувати його повністю під час переїзду. Знову накачали і все ок.
- Достоинства:
- Міцний
- Ульяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
В полном шоке, как же так, размер 56 см!!! Вмятины !
- Достоинства:
- Цвет
- Недостатки:
- Размер 56 см
- УлянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Покупкою задоволені
- Достоинства:
- Гарний колір, легко надувається з допомогою насоса, що йде в комплекті
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаРаді що Ви залишились задоволенні свої вибором !)
- ЛераОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мяч хороший, 65 см на рост 170 м подходит, но насос со средины накачки начинает разваливаться от давления
И чёрный цвет как темно серый- Достоинства:
- Недостатки:
- Насос дешёвый
Представник постачальникаРаді що Ви задоволені своїм вибором !
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Прекрасный мяч. Всю беременность на нем занималась, а теперь с малышкой гимнасткой занимаемся.
Представник постачальникаРаді що Ви задоволенні своїм вибором !
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
Шар довольно большой, надувается хорошо. Насос в наборе есть. Использую для зарядок во время беременности
Представник постачальникаРаді що Ви залишились задоволенні своїм вибором.
Хоча м'яч проходить безліч тестувань, при вагітності чи укачуванню маленьких діток, ми завжди рекомендуємо бути максимально уважними й сконцентрованими.
Здоров'я та безпечних вам зарядок й розминок !
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Отличный мячик ща свои деньги
- Достоинства:
- Насос в комплекте, раз накачал и держит форму
Представник постачальникаРаді що Ви залишились задоволенні своїм вибором !
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный
#моєрозпакування детально про товар у відео розпакування.
Якщо коротше, то зазначу, що м'яч нам сподобався, як і нашому немовляті :)
Сам матеріал якісний і міцний.
Доставка Розетки була як завжди швидкою.
Насос, який в комплекті, не одноразовий і зі своїми функціями справляється. Навчав м'яч за 5 хвилин- Достоинства:
- Якісний, міцний. Приємний на дотик. Практичний насос в комплекті.
- Недостатки:
- Поки не виявлено. Якщо такі з'являться в процесі експлуатації, то доповню відгук
Представник постачальникаРаді що Ви задоволені своїм вибором !