- AI аналіз відгуків120 відгуків: Позитивні — 72%, нейтральні — 14%, негативні — 14%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Та неймовірний суперпомічник. Малесенька, легесенька. Заряду із запасом вистачило спиляти величезну вишню. Залишився тільки товстезний стоабур. Пожаліли помічницю.
- Достоинства:
- МЕГАПОМІЧНА ШТУКА ДЛЯ ЖІНКИ
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коритуємся 2 сезон. 5+
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая вещь, теперь не нужно просить чтобы кто-то спилил мне ветку, справляюсь сама. Конечно не бревна, но кусты и средние ветки пилю легко. Особенно много восхищений моя пила получила в этом году при уборке сирени на кладбище, топором это было бы очень трудно для пенсионеров. Спасибо большое, надеюсь на долгую эксплуатацию.
- Достоинства:
- Лёгкая,удобная, аккумулятора хватает надолго.
- Недостатки:
- Сняла одну звезду за неровный срез, но может это я неумею пилить..
- Представник бренду
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємося вже рік, жодних питань не возникало. Якщо взять і порівняти з іншими виробниками такого типу пилки, вона більш мощна
- Достоинства:
- Мощна, акумулятор ємкий, зручна в використанні
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилкою дуже задоволена. Користуюсь рік. Рекомендую
- Достоинства:
- Пилкою дуже задоволена. Користуюсь рік. Рекомендую
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з пилкою.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка. Все працює чудово. Дякую!
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- Богдан У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний вибір щоб підрізати гілки з якими не справляється сікатор
- Андриенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова пилка!
- Игорь Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ріже як треба.Для цього і придбав.
- Достоинства:
- Легка в застосуванні
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
спочатку взяв такої ж модельки , але двигун зі щетками слабенький,а оце ВОГОНЬ береш і працюєш
- Достоинства:
- Безщітковим двигун,маслозаправник, ціна якість
- Евгеній З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша мини пыла
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аккумулятор в комплекте лучше чем я думал. Хватает его на эту пилу и на секатор.
- Достоинства:
- Ціна. Потужність
- Недостатки:
- Цеп для м'яких порід дерева. суху грезе ріже погано
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки що не зрозуміло працює ли вона взагалі. Все працює але не пилить зовсім. Звісно все зробила як вказано в інструкції. Але п'ять хвилин роботи...ветка не дуже товста вже трохи димить в результаті нульовий. І я не можу зрозуміти що не так.
- Достоинства:
- Поки що не зрозуміло
- Недостатки:
- Не пилить
- Андрій
Передивіться ланцюг, можливо стоїть зворотною стороною
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рідкісний непотріб, пропрацював 2 місяці.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна пилка, особливо, як для мене, початківця. Використовую ланцюговий інструмент вперше. Те, що хотів, порізав. З першого, власного досвіду, скажу, що треба додатковий акумулятор для більшого часу роботи. Ще, як, рекомендація виробнику, то треба додати до інструкції інформацію: щодо змащення ланцюга, кількість та тип мастила, ще треба інформація щодо очищення пилки після використання.
- Фастер З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пиляє добре
Слабенький акумулятор - РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, всім задоволений
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Жанна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, добре пакування.
Усе сподобалось, рекомендую - ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я повернув товар. Після ДОБИ з ним роботи. Він мене не влаштувавав. Здав на поверненя коштів. Держали товар 14 днів. Виявили що товар справний. А ТЕПЕР ГОТОВІ ПОВЕРНУТИ ТОВАР ВЛАСНИКУ. Я ЩО ЙОГО ЗДАВАВ НА РЕМОНТ. Я ЗДАВ НА ПОВЕРНЕНЯ КОШІВ. А Розетка не хоче повертати кошти. ЯКЩО ТОВАР ВАС НЕ ВЛАШТОВУЄ
- Достоинства:
- Не має.
- Недостатки:
- Не має.
- Яна Х***
Ну то так добре, купив пилку, попиляв дрова - і повернув на повернення коштів
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогана пилочка, пилить гарно. Достатьньо потужна для її розмірів. Задоволений роботою.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Акум можна було більш потужним укомплектувати. А так норм
- Остапенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрібна річ
- Достоинства:
- Потрібна річ
- Недостатки:
- Акумулятор бажано відразу на 4 ампер години. А рідний ідеально підходить під ліхтар прокрафт. Делікатний. Обрізати, майструвати, дрова різати тільки до мангалу.
- Остапенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра якість за такі гроші. Мені сподобалась. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легка, зручна, є змащення ланцюга, дві шини, два ланцюга.
- Недостатки:
- Акумулятор рідний відразу поставив на ліхтарик, підключив на 4 ампер. Делікатна, не для заготівлі дров, для того є бензопила, електропила. Якщо то можна зарахувати в недолік.
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зубчики ( зірочки ) на моторі зламались на четверті вихідні єкаалуатаціі з використанням 1,5
-2 години в день, бо пластикові .Пилка загалом пиляє бодро і досить товсті гілки , аби не пластикові зірочки які стираются досить штвидко особливо при замиканні цепі. Якщо є запчастини, особливо зірочки то вишліть будь ласка - Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Остапенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра пилка, не для різання дров звичайно. Акумулятор підходить любий типу макіта. Бажано мати 4 ампер година, він і працюватиме довше і прослужить теж довше. Ріже добре, мастить ланц добре, якщо вчасно тиснути праймер. За такі гроші добра річ на господарці. Продавець Розетка, працює швидко і надійно. Доставка швидка і безкоштовна, рекомендую.
- Дима К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Судя по клиентам, боялся что и мне придет какая то ре летная или бу., но пришла новая пила, это первый опыт владения вообще пил электро или бензо, мой вердикт таков: с этой батареей она слабоват по времени работы, но как для моих целей, или может кому в своем саду порезать деревья, пилы за глаза, пилит шикарно батарея как я сказал живёт не долго потому советую купить вторую или более низкую, я брал порезать дрова в гараж так что мне как раз впритык, с учётом что если надо можно поставить на зарядку.
- Достоинства:
- Пилит прекрасно
- Недостатки:
- Батарея слабовата, так что смотря что вы ждёте от пилы
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пиляє гарно. Але за 3 місяці почав клинити двигун. В холосту працювала, а від навантаження - ні. Віддала в ремонт по гарантіі, поміняли двигун і за тиждень вернули. Оперативно.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошая пила.
- Достоинства:
- Компактная и мощная
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зламалась через пів року((( Майже не використовували її. Мотор працює, а от шестерня всередині не крутиться((( Буду здавати в ремонт по гарантії.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням - ссылка
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка зручна, в комплекті 2 ланцюги та 2 шини. Для роботи в саду підходить ідеально.
- Достоинства:
- Зручно працювати на висоті, оскільки є вільна рука
- Недостатки:
- Маленька ємкість для мастила
- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла з акумулятором 2Ah, хоча в характеристиках зазначено 1.5. Швидкість різу досить не погана, вільху діаметром 150 мм, порізала на ''копійки'' з легкістю.
- Достоинства:
- Акуратна збірка, підкачка масла, швидко ріже.
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Новинский Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка китайська,але пиляє. регулювання натягу не зручне. Акумулятор в наборі тримає до 15 хвилин роботи,я одразу купив додаткову на 4Ампергодини ,тепер час роботи до 2 годин.
уточню-поставив довгу шину одразу,короткою не працював,може на короткій базовий акум трохи жвавіший.- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- а що хотіти за цю ціну
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Получила пилу с одним аккумулятором на 20v,а за 690грн продают с 2 аккумуляторами 48v. Это что дурилово?
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Один аккумулятор
- Іван Г***
Щось не розумію,в назві ж написано 1 акб та зп
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволений пилою. В господарстві незамінна річ
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.