Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Аккумуляторная мини пила Procraft PKA44 (1 акб та зу) (0 30044)

Оценка пользователей 4.3/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  Позитивні — 72%, нейтральні — 14%, негативні — 14%
    Мініпила Procraft 0-30044 отримала переважно позитивні відгуки від покупців. Основними перевагами відзначають її компактність, невелику вагу, зручність у використанні та гарну продуктивність для виконання садових робіт і домашнього використання. Більшість користувачів задоволені якістю порізу, простотою складання, комплектацією та ціною. Разом із цим, часто скаржаться на малу ємність і незначну тривалість автономної роботи базового акумулятора, питання до якості комплектуючих (ланцюг, шестерні, мастило), а також наявність окремих випадків браку та поломок. Сервіс і швидкість доставки отримали чимало схвальних оцінок.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ольга Я***

Та неймовірний суперпомічник. Малесенька, легесенька. Заряду із запасом вистачило спиляти величезну вишню. Залишився тільки товстезний стоабур. Пожаліли помічницю.

Достоинства:
    МЕГАПОМІЧНА ШТУКА ДЛЯ ЖІНКИ
  • Вікторія Г***

Коритуємся 2 сезон. 5+

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Юлия К***

Хорошая вещь, теперь не нужно просить чтобы кто-то спилил мне ветку, справляюсь сама. Конечно не бревна, но кусты и средние ветки пилю легко. Особенно много восхищений моя пила получила в этом году при уборке сирени на кладбище, топором это было бы очень трудно для пенсионеров. Спасибо большое, надеюсь на долгую эксплуатацию.

Достоинства:
    Лёгкая,удобная, аккумулятора хватает надолго.
    Недостатки:
    Сняла одну звезду за неровный срез, но может это я неумею пилить..
    • Представник бренду

• Людмила Д***

Користуємося вже рік, жодних питань не возникало. Якщо взять і порівняти з іншими виробниками такого типу пилки, вона більш мощна

Достоинства:
    Мощна, акумулятор ємкий, зручна в використанні

• Максим К***

Все добре!

• Юлія С***

Пилкою дуже задоволена. Користуюсь рік. Рекомендую

Достоинства:
    Пилкою дуже задоволена. Користуюсь рік. Рекомендую
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з пилкою.

• Володимир

Швидка доставка. Все працює чудово. Дякую!

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.

• Богдан У***

Гарний вибір щоб підрізати гілки з якими не справляється сікатор

• Андриенко И***

Чудова пилка!

• Игорь Ц***

Ріже як треба.Для цього і придбав.

Достоинства:
    Легка в застосуванні
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Владимир М***

Отлично.

• Олександр Р***

спочатку взяв такої ж модельки , але двигун зі щетками слабенький,а оце ВОГОНЬ береш і працюєш

Достоинства:
    Безщітковим двигун,маслозаправник, ціна якість
  • Евгеній З***

Хороша мини пыла

• Денис

Аккумулятор в комплекте лучше чем я думал. Хватает его на эту пилу и на секатор.

Достоинства:
    Ціна. Потужність
    Недостатки:
    Цеп для м'яких порід дерева. суху грезе ріже погано
  • Наталья А***

Поки що не зрозуміло працює ли вона взагалі. Все працює але не пилить зовсім. Звісно все зробила як вказано в інструкції. Але п'ять хвилин роботи...ветка не дуже товста вже трохи димить в результаті нульовий. І я не можу зрозуміти що не так.

Достоинства:
    Поки що не зрозуміло
    Недостатки:
    Не пилить
    • Андрій

Передивіться ланцюг, можливо стоїть зворотною стороною

• Андрій Ц***

Рідкісний непотріб, пропрацював 2 місяці.

• Роман Л***

Гарна пилка, особливо, як для мене, початківця. Використовую ланцюговий інструмент вперше. Те, що хотів, порізав. З першого, власного досвіду, скажу, що треба додатковий акумулятор для більшого часу роботи. Ще, як, рекомендація виробнику, то треба додати до інструкції інформацію: щодо змащення ланцюга, кількість та тип мастила, ще треба інформація щодо очищення пилки після використання.

• Фастер З***

Пиляє добре
    Слабенький акумулятор

• Роман

Все супер, всім задоволений

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Жанна П***

Швидка доставка, добре пакування.
    Усе сподобалось, рекомендую

• Ігор

Я повернув товар. Після ДОБИ з ним роботи. Він мене не влаштувавав. Здав на поверненя коштів. Держали товар 14 днів. Виявили що товар справний. А ТЕПЕР ГОТОВІ ПОВЕРНУТИ ТОВАР ВЛАСНИКУ. Я ЩО ЙОГО ЗДАВАВ НА РЕМОНТ. Я ЗДАВ НА ПОВЕРНЕНЯ КОШІВ. А Розетка не хоче повертати кошти. ЯКЩО ТОВАР ВАС НЕ ВЛАШТОВУЄ

Достоинства:
    Не має.
    Недостатки:
    Не має.

• Яна Х***

Ну то так добре, купив пилку, попиляв дрова - і повернув на повернення коштів

• Ярослав Г***

Непогана пилочка, пилить гарно. Достатьньо потужна для її розмірів. Задоволений роботою.

Достоинства:
    Недостатки:
    Акум можна було більш потужним укомплектувати. А так норм
  • Остапенко О***

Потрібна річ

Достоинства:
    Потрібна річ
    Недостатки:
    Акумулятор бажано відразу на 4 ампер години. А рідний ідеально підходить під ліхтар прокрафт. Делікатний. Обрізати, майструвати, дрова різати тільки до мангалу.
  • Остапенко О***

Добра якість за такі гроші. Мені сподобалась. Рекомендую!

Достоинства:
    Легка, зручна, є змащення ланцюга, дві шини, два ланцюга.
    Недостатки:
    Акумулятор рідний відразу поставив на ліхтарик, підключив на 4 ампер. Делікатна, не для заготівлі дров, для того є бензопила, електропила. Якщо то можна зарахувати в недолік.
  • Вячеслав К***

Зубчики ( зірочки ) на моторі зламались на четверті вихідні єкаалуатаціі з використанням 1,5
    -2 години в день, бо пластикові .Пилка загалом пиляє бодро і досить товсті гілки , аби не пластикові зірочки які стираются досить штвидко особливо при замиканні цепі. Якщо є запчастини, особливо зірочки то вишліть будь ласка

• Виктор М***

• Остапенко О***

Добра пилка, не для різання дров звичайно. Акумулятор підходить любий типу макіта. Бажано мати 4 ампер година, він і працюватиме довше і прослужить теж довше. Ріже добре, мастить ланц добре, якщо вчасно тиснути праймер. За такі гроші добра річ на господарці. Продавець Розетка, працює швидко і надійно. Доставка швидка і безкоштовна, рекомендую.

• Дима К***

Судя по клиентам, боялся что и мне придет какая то ре летная или бу., но пришла новая пила, это первый опыт владения вообще пил электро или бензо, мой вердикт таков: с этой батареей она слабоват по времени работы, но как для моих целей, или может кому в своем саду порезать деревья, пилы за глаза, пилит шикарно батарея как я сказал живёт не долго потому советую купить вторую или более низкую, я брал порезать дрова в гараж так что мне как раз впритык, с учётом что если надо можно поставить на зарядку.

Достоинства:
    Пилит прекрасно
    Недостатки:
    Батарея слабовата, так что смотря что вы ждёте от пилы
  • Катерина Г***

Пиляє гарно. Але за 3 місяці почав клинити двигун. В холосту працювала, а від навантаження - ні. Віддала в ремонт по гарантіі, поміняли двигун і за тиждень вернули. Оперативно.

• Вадим К***

Очень хорошая пила.

Достоинства:
    Компактная и мощная
  • Наталія Р***

Зламалась через пів року((( Майже не використовували її. Мотор працює, а от шестерня всередині не крутиться((( Буду здавати в ремонт по гарантії.

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням - ссылка

• Юрій Б***

Пилка зручна, в комплекті 2 ланцюги та 2 шини. Для роботи в саду підходить ідеально.

Достоинства:
    Зручно працювати на висоті, оскільки є вільна рука
    Недостатки:
    Маленька ємкість для мастила
  • Мирослав

Прийшла з акумулятором 2Ah, хоча в характеристиках зазначено 1.5. Швидкість різу досить не погана, вільху діаметром 150 мм, порізала на ''копійки'' з легкістю.

Достоинства:
    Акуратна збірка, підкачка масла, швидко ріже.
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за відгук.

• Новинский Ю***

Пилка китайська,але пиляє. регулювання натягу не зручне. Акумулятор в наборі тримає до 15 хвилин роботи,я одразу купив додаткову на 4Ампергодини ,тепер час роботи до 2 годин.
    уточню-поставив довгу шину одразу,короткою не працював,може на короткій базовий акум трохи жвавіший.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    а що хотіти за цю ціну
  • Алла К***

Получила пилу с одним аккумулятором на 20v,а за 690грн продают с 2 аккумуляторами 48v. Это что дурилово?

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Один аккумулятор
    • Іван Г***

Щось не розумію,в назві ж написано 1 акб та зп

• Євгеній С***

Дуже задоволений пилою. В господарстві незамінна річ

• Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за відгук.