- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволені, за таку ціну все ок, батарея тримає непогано, при активному користуванні 20 хв -
- Достоинства:
- Ціна, комплектація, швидка доставка
- Недостатки:
- За таку ціну я думаю їх немає
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що Procraft PTA24BL виправдав очікування за своєю ціною та показав хорошу роботу акумулятора. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный вариант, рекомендую.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування Акумуляторним тримером ProСraft PTA24BL (1 АКБ та ЗП) (030253)
Щиро вдячні вам за відгук — саме завдяки зворотному зв’язку від наших користувачів ми маємо можливість удосконалювати нашу продукцію та ставати кращими.
Бажаємо вам тривалого, продуктивного та надійного користування інструментом. Дякуємо, що обираєте ProСraft!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це вдала модель, обертів вистачає щоб леска косила, диск великий тягне без проблем. Акумулятора вистачає на 10-15хв інтенсивного використання.
- Достоинства:
- Достатньо потужна, не важка.
- Недостатки:
- 1 акб.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування акумуляторним тримером Procraft PTA24BL (1 АКБ та ЗП) (030253).
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогано, більше потужності було б супер.
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Мала ємність акумулятора на довго не хватає.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування акумуляторним тримером ProCraft PTA24BL (1 АКБ та ЗП) (030253).
Комплектний акумулятор на 3 А·год, звісно, не розрахований на косіння великих ділянок, проте його цілком достатньо для роботи на невеликих територіях. Щодо потужності — так, це не найпотужніша модель у лінійці ProСraft.
Якщо вам потрібна вища продуктивність для косіння великих ділянок та більш потужний інструмент, рекомендуємо звернути увагу на повнорозмірні акумуляторні коси ProСraft.
Щиро дякуємо вам за відгук, довіру та за те, що обираєте саме ProСraft!
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косив пів години , поки що дуже задоволений, захисний кожух не викликає довіри, але проблем поки що немає, надіюсь буде працювати и радувати!
- Представник бренду
Захисний кожух виготовлений із міцного ABS-пластику та при належному використанні надійно виконує свою функцію.
Бажаємо вам продуктивної роботи, надійного користування та лише позитивного досвіду з інструментом Procraft. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!
- Аркадий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пишу вже не перший коментар за дану модель тримеру. Все дуже добре, цей тример заслоговує найвищу оцінку.
Якби тільки не остання переробка захисного кожуху. Раніше багато покупців жалілись на відсутність ножа для підрізання ліски. Виробник удосконалив кожух і добавив цей ніж.
Але раніше захисний кожух був зі скошеними краями і при використанні диску скошена трава без зусиль вилітала. Та коли добавили ніж для ліски, края захисного кожуха стали прямі і тепер трава набивається між диском і кожухом. Один-два рухи тримером і далі косити неможливо, доводиться зупинятись і руками вибирати траву.
Для більшого поняття про що я, додаю фото.
Запитання до представника бренду або до представника Розетки - як можна отримати захисний кожук старого типу, де края скошені ?- Достоинства:
- Все добре, крім захисного кожуха
- Недостатки:
- Останній ребрединг захисного кожуху
- Представник бренду
Дякуємо за ваш детальний відгук!
Раді чути, що Procraft PTA24BL добре себе показав у роботі та отримав високу оцінку.
Запчастини та аксесуари можна знайти на офіційному сайті: zapchastyny.procraft.ua.
На жаль, старий варіант кожуха більше не виробляється, тому він відсутній у каталозі.
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому добре косить. Акумулятор не дуже ємкий, але про це попереджають в характеристиках. Немає інструкції по збірці. Але на ютубі можна знайти.
- Достоинства:
- Ціна, вага, без дротів, без щіток, інструменти йдуть в комплекті.
- Недостатки:
- Немає інструкції по збірці
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок.
- Ліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Єдиний недолік, який я виявила при користуванні цим девайсом - неможливо зупинитись, рятує тільки розряджений акумулятор
А якщо без жартів - дійсно класний тример, легко працювати ним, вага невелика в порівнянні з бензиновою косаркою, тому супер
Траву вище коліна косила круглим диском, працює за принципом коси, ідеально, треба тільки трохи призвичаїтись, спиляв навіть тоненькі гілочки; невелику травичку можна і ліскою обробити
За 4 години безперервної роботи в височенній траві ні разу не заглох, не перегрівся, єдине що - мало ємності рідного акумулятора, добре що були додаткові)
Рекомендую на всі
Додатковий бонус - прокачаний біцепс, трицепс, косі м'язи спини (чи як вони називаються )та шия- Достоинства:
- Ціна, вага, мобільність, легка в управлінні
- Недостатки:
- Невеликий вміст акумулятора, на великі площі краще брати додатковий великої ємності.
- Представник бренду
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це моя палочка- виручалочка, дякую
- Достоинства:
- Супер все
- Недостатки:
- Хочу ще один диск, де купити?
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. На жаль диску від Procraft для даного тримеру окремо зараз немає в продажу, проте ви можете обрати диск іншого виробника за посиланням:
ссылка
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тример класний,я вважаю супер за свої гроші,косить не хуже бензинової коси.В кого не великі ділянки рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Представник бренду
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам тример не поганий, з молодою травичкою справляється. Однак кріплення захисного кожуху зломилися через 10 хвилин тестових випробувань.
- Достоинства:
- Тример не поганий
- Недостатки:
- Захисний кожух поганої якості
- Представник бренду
- Сергій Я***
Неправильно встановлений ніж для обрізки жилки.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тример працює добре, але не довго. Повної зарядки акумулятора вистачає на 22 хв., в повна зарядка триває 3 години це не те що я очікувала від даної покупки. Li-ion акумулятор який йшов в комплекті до даного тримера був виготовлений 06.2025 року і досить довго знаходився без підзарядки, тому такий короткий час роботи тримера. Продавець має попередити покупця, що акумулятор не відповідає заявленим характеристикам в описі до товару, тобто не гарантує заявленого часу роботи.
- Достоинства:
- Доставили швидко
- Недостатки:
- Короткий час роботи
- Представник бренду
Добрий день. У характеристиках товару виробником не було заявлено конкретної тривалості роботи від одного заряду, тому фактичний час може відрізнятися залежно від умов експлуатації та стану акумулятора.
Рекомендуємо повністю зарядити батарею кілька разів та перевірити її роботу - це часто допомагає відновити ємність після тривалого зберігання.
Також якщо Ви виявили у придбаному товарі виробничий або інший недолік, або припускаєте його наявність, будь ласка, зверніться в найближчий авторизований виробником сервісний центр для проведення перевірки якості товару, налаштувань, або встановлення причин несправності, гарантійного ремонту в разі виявлення недоліків товару.
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна якость
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, але не положили гарантійний талон.
- Достоинства:
- Працює добре.
- Недостатки:
- Не положили гарантійний талон.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей тример найкращий)
- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Представник бренду
- Аркадий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла весна, вирішив випробувати тример.
Начебто все добре, треба тільки пристосуватись до косіння. З диском двигун злегка теплий, а з котушкою практично холодний. Це добре.
Єдине, що не зрозуміло, це висота штанги. В характеристиках вказано, що висота витягнутої штанги 138 см. Заміряв - сама штанга 84 см. А 138 см, це висота від ножа до крайньої точки ручки.
Як так ? Опис неправильний, чи так повинно бути ?- Представник бренду
Доброго дня, дякуємо за уважність!Ви все правильно заміряли: у характеристиках вказана загальна робоча довжина інструмента (від ножа до верхньої точки ручки), яка регулюється в межах 98-138 см, оскільки штанга є телескопічною, тому 84 см — це довжина самої металевої штанги, а 138 см — повна висота тримера в робочому положенні.
У описі це вказано саме так, щоб була зрозуміла загальна висота інструмента, оскільки довжина самої штанги не дає повного уявлення про його габарити під час роботи.
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ніби ок поки, але при повній зарядці на зарядному всеодно світиться червоним одна поділка на акамуляторі Це означає що акамулятор до повного не заряджається?
- Аркадий З***
Ні. Всі аккумулятори ProCraft так показують заряд. Перша поділка червона.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший пуск на 3 секунди. Результат на фото. Ніж не справився з волосінню, але суттєво пошкодив кожух. Перше враження зіпсоване. Не знаю чи це гарантійний випадок.
- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- На фото
- Федір С***
Не ставте кожух,я кошу без кожуха вже 2 роки і все ок.котушка комплектна слабенька.рекомендую котушку Tekman mini до цього тримера і все буде Супер.
- Евгения Є***
як ви взагалі встановили той кожух? ми 2 години пробилися, його неможливо зафіксувати
- Аркадий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав тример. Дякую за хороше обслуговування.
На перший погляд все добре, повна компектація і якісна збірка. На захисті встановлений ніж для обрізання зайвої волосіні. Сама котошка так собі, але на пробу піде. Є декілька котошук від бензокоси, потім можна буде поміняти. Косити поки що не пробував, трава мокра, не хотілося б щоб волога попадала на двигун. До весни тример буде відпочивати.
Враження - добрий якісний тример середньої цінової категорії. Рекомендую!
P.S. Невелике питання - більш потужніший аккумулятор, наприклад ProCraft Battery 20 В 4.0 Ah Turbo, з цим тримером можна використовувати ?- Достоинства:
- Якісна збірка. Повна комплектація
- Федір С***
Так звичайно.турбо 4ah буде супер!
Експерт RozetkaДобрий день!
Дякуємо за звернення.
Так, можна. Також можемо запропонувати акумулятор на 8 А·год, який дозволить працювати довше та забезпечить ще вищу потужність Вашого тримера: ссылка
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мабуть виробник вніс зміни до конструкції тримера, який я недавно придбав в Розетці:
- на кожусі встановлений ніж для відрізання зайвої довжини лески;
додаткова ручка має вигин в сторону основної ручки, що зменшує навантаження на руки;
вмикач знаходитьсяна на тій стороні ручки, за яку держуть тример, тобто ніякого додаткового навантаження на руки під час роботи тримера не має;
Може мені повезло, але після прокосу трави біля гаража, я залишився дуже задоволений цим тримером. Раджу всім його придбати.- Достоинства:
- Компактний, мобільний, акумуляторний тример
- Недостатки:
- поки не виявились
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для господарства як допоміжний пристрій чудово. Якість збірки добра, але зважайте на те, коли будете міняти жилку, то катушка має пластикові фіксатори(3штуки) і вони дуже делікатні, і зафіксувати катушку не буде простим бо пружина яка стоїть всередині має сильну жорсткість.
- Достоинства:
- Потужна,якість зборки
- Недостатки:
- Яккумулятора на 3ah,вистачає на 10хв. Баланс ваги весь спереду, так як там мотор, тому руки швидко втомлюються.
- Представник бренду
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для розгрузки рук причепив ремінець до перестанового руківʼя від спортивної/ дорожньої сумки. Після тривалого косіння відчувається напруження долоні від постійного вмикання. Можливо замість шпулі з волосінню(лескою) ліпше комплектувати невеликою металевою щіткою з металевими тросиками+ диск, що в комплекті. Шпуля в багатьох є з попередніх тримерів. Гарний плюс, підходять акумулятори від міні пилки, або других електроінструментів. До речі, зрізав невеликі пагони металевим диском на висоті забору, тихенько .! Загалом- виріб непоганий.
- Достоинства:
- Мобільність ! Безколекторний двигун, гарно зібрано, можна підлаштувати по потребі. Наявність акумулятора 3 Аг, комплектація диском.
- Недостатки:
- В паспорті на виріб треба треба чітко покроково намалювати як і куди що кріпити (захисний кожух, огранічитель з дроту, диск в яку сторону кріпити. Також, немає гарант.талону і номеру сервіс/обслуговуючого центру.
- Представник бренду
- Евгения Є***
як ви примудрилися закріпити кожух? ми не змогли. Його неможливо зафіксувати
- короткий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам тример непоганий але мало одного АКБ потрібно два
- Недостатки:
- Один АКБ це мало
- Представник бренду
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Траву косить добре. Але в ній погана катушка, ліска розмотується сама по собі. Треба якусь другу катушку докуплчти
- Достоинства:
- Косить добре
- Недостатки:
- Катушку з ліскою в смітник
- Представник бренду
- Олександр Б***
Питання до представника бренду - чи може бути заміна катушки (шпулі) за рахунок фірми ?
- Федір С***
Котушка tekman mini підходить супрово!
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре,але в комплекті немає захистного кожуха.
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Прийшло без захистного кожуха.
- Представник бренду
Додаю фото.
- Достоинства:
- Нище написав
- Недостатки:
- Нище написав
- Представник бренду
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер коса!!!теперь сама все делаю во дворе ,легко удерживать,косит быстро довольно большие объемы, мало шумная,легко собрать женщине,для небольшого участка то что нужно,удобная регулировка ,приехала с заряженным акамулятором,удобно что загорается зелёный индикатор при полной зарядке.Понятная инструкция,хороший шрифт
- Достоинства:
- Лёгкая для женщины,косит в самых труднодоступных местах за счёт небольших габаритов,штанга выдвигается для моего высокого роста очень удобно,меняется положение удерживающей ручки что тоже немаловажно.
- Недостатки:
- Все время нужно держать кнопку включения,устает палец
- Представник бренду
- Василь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Протестував в роботі, рідного акб вистачило на 20 хв.роботи,зкосив приблизно одну сотку.
- Достоинства:
- Написав вище.
- Недостатки:
- Помітив новый невеликий недолік, коли косиш довго ліва рука, що тримає трімера за ручку втомлюється, буду робить як в великих бензокосах, ремінь через пличе, і до штанги якось прикріпити.
- Представник бренду
- Василь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тример як для своєї вісової категорії, як кажуть у спорті:то шо нада!
В руках відчувається, косить справно.Аккамулятори підходять з китайського аккамуляторного інструменту, посадка типу Макіта. Зарядка теж підходить.Тобто вони взаємозамінні.
Для жінок,якраз те що треба. Це не малий дитячий тример, і не великий важкий, а саме той що треба, щоб не просити чоловіка покосити траву між тротуарной плиткою, чи під деревами, біля забору і тд. а самій взяти цей тример і навести лад.
Є відеоогляд, але чомусь не вдається додати посилання на ютуб канал.Не активний напис:додати.
І ще незрозуміло чому:жодного чека, чи заповненого гарантійного талона немає.- Достоинства:
- Для таких трімерів,це можливість косити шпульою з лезкою,взаємозаміна китайських і прокрафтовського акамулятор і зарядного.
Вага,проти інших подібних тримерів,і в той же час зручність транспортування - Недостатки:
- Кріплення щитка та нижньої кришки де електромотор,не годиться зовсім, тримається на шести саморізах, закручених в пластмасу.Також нема ножа для зрізу льоски, що вискакує з шпулі.
- Василь Р***
З недоліків додам, на щитку над шпульою, нема ножа, щоб лишнь льоску, як в великих бензокосах, обрізало.
Прийшлось самому з старого щитка від бензокоси, брати ніж і кріпити на цей рідний щиток.
Ще мінуси, що після косіння неможна мити її, лише чистити щіткой, чи ганчіркой, адже двигун внизу.
Але це лише тому що, цей тример не замінить повноцінну мото, чи електрокосу. Він для не великих, не дуже важких робіт. Але кращий ніж схожі, але дешевші де можна лише диск, і пластикові ножі ставить. - Представник бренду
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мотор мощный. Регулировка наклона редуктора со шпулей класс! Штанга надежная. Коса в руках ощущается как надежное изделие. На аккуме есть индикатор уровня заряда.
Пришла с аккумулятором вроде как заряженным(судя по индикации), покосил совсем немного, разрядился. Поставил на зарядку на 1 час 40 минут. Снял с зарядки и пошел косить. Косил густую сочную молодую траву. Хватило на 8 минут работы! Объем скошенной травы впечатляет больше чем время автономной работы. Есть вопросы! По расчетам полный заряд аккумма требует 3 часа 20 минут. Попробую зарядить и опять поработать, посмотрим на сколько хватит.
Отдельный негативный момент это крайне некачественная шпуля. Она хлипкая, пластик очень некачественный и самое плохое что она сама подает леску когда это не нужно, а кожух не оборудован ножем для срезания лишней лески. Так что леска торчит больше чем нужно и постоянно тормозит вращение ротора. Отсюда может быть слишком быстрый разряд аккума. Вообще коса понравилась, но учитывая все косяки и малое время работы от комплектного аккумулятора своих денег не стоит .- Достоинства:
- Есть
- Недостатки:
- Тоже не мало
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Акумуляторний тример призначений для нетривалих робіт у саду або за доглядом газону. Час роботи тримера залежить від типу та густоти рослинності, яку косите.
- Сергій Н***Продавец: Rozetka
Дякую Розетці...
Доставка швидкісна, два дні і я вже косив.
Тільки чомусь не поклали гарантію???- Достоинства:
- Портативна, легка. Великий плюс телескопічна штанга. Класна коса за свою ціну.
- Недостатки:
- Посадив два акумулятори один на 3 АГ і другий на 4 АГ і поки що недоліків не виявив.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Strops
За такі гроші норм
- Віталік Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Відмінний товар рекомендую продавця...
- Достоинства:
- Косить на відмінно любу траву.
- Недостатки:
- Нема.