- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не покупайте данную косу она не какая защита не работает трава летит хорошо .косит очень плохо ножи никакие и диск победитовый так же.их же нож купленый в прокрафте не становится размер другой. или коса зря выкинутые деньги
- Недостатки:
- коса не удобная купил два дня кошу очень недоволен
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що у вас склалося таке враження від роботи тримера.
За вашим описом можна припустити, що проблема може бути пов'язана з невідповідністю оснастки типу рослинності, яку ви скошуєте. Для досягнення найкращого результату важливо використовувати відповідну оснастку залежно від умов роботи. Волосінь добре підходить для газонної трави та м'якої рослинності, тоді як металеві ножі та диски призначені для густих бур'янів, сухостою та більш жорсткої рослинності.
Також звертаємо увагу, що ефективність роботи акумуляторного тримера значною мірою залежить від рівня заряду акумулятора та правильного вибору режиму роботи. Акумуляторні тримери не є прямою заміною потужним бензиновим косам і розраховані на інші завдання та умови експлуатації.
Щодо сумісності ножів, рекомендуємо перевірити правильність встановлення оснастки, оскільки на цю модель встановлюються універсальні диски діаметром 230 мм із посадковим отвором 25,4 мм.
Дякуємо за зворотний зв'язок! Саме завдяки відгукам користувачів ми маємо можливість удосконалювати нашу продукцію та ставати кращими.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальная техника. Не сравнивать с бензиновыми! Для газона и не большой кчасток то что надо
- Достоинства:
- Хорошая как для своего класса и назначений!
- Недостатки:
- Нету если реально смотреть на вощможности продукции а не сравневать с бензиновыми!!!Нет котушки что на коробке
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не все, як заявлено!
Захист не працює разом з диском, диск зачіпається і не крутить. Інструкція не інформативна, довелося шукати в інтернеті як встановлювати насадки. Доводиться докладати зусиль, щоб скосити газон. Готуйтеся, що косити доведеться в 2 етапи, як мінімум, по висоті.- Достоинства:
- Якщо косити в нуль- норм, але захист не дуже допомагає.
- Недостатки:
- Траву не скошує, а гладить і жує
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В описании и инструкции указана зарядка 1,3А, а по факту 0,8А! Обманули!
И как крепится этот ремень?! :)
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував для себе, використовував для підкосу трави біля будинку. В цілому модель цікава, але потрібно розуміти її призначення.
Тример легкий, зручний у роботі, добре підходить для невеликих ділянок — біля бордюрів, стін, парканів. Потужності вистачає для простої трави, але для густої або високої — вже слабкуватий.
З мінусів — на коробці виглядає, що є стандартна катушка з жилкою, але по факту тут інша система: 2 платформи для вставок коротких відрізкок жилки. Це не дуже зручно.
Колеса, чесно кажучи, більше для вигляду — на траві майже не допомагають, а іноді навіть заважають. Також не дуже зрозумілий ремінь — або короткий, або не зовсім підходить під цю модель.
Як підсумок: хороший варіант для легких робіт і підрівнювання, особливо якщо потрібен легкий інструмент. Але як основна коса для великої ділянки — краще дивитись щось потужніше.- Достоинства:
- Легкий і зручний у руках. Достатня потужність для дрібних робіт. Компактний, зручно працювати біля бордюрів і стін. Простий у збірці та використанні. Акумулятор і зарядка в комплекті. Непогана якість збірки за свою ціну. Підходить для точкової підкоски
- Недостатки:
- Відсутня класична катушка з жилкою (тільки вставні відрізки). Колеса майже не виконують функцію, заважають на нерівній поверхні. Ремінь незручний, не зрозуміло як правильно кріпити. Не підходить для густої або високої трави. Обмежена функціональність для повноцінного косіння
- Представник бренду
Дякуємо за детальний відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
Також якщо у вас буде необхідність придбати більш потужний акумуляторний тример, радимо обрати нові моделі ata40, з сучасним двигуном та новим акумулятором.
ссылка - Евгения Є***
як ви оділи захисний кожух? не можемо це зобити і ніде немає відео
- Представник бренду
Добрий день. Тример потрібно встановити як показано на останньому відео на офіційному ютуб каналі procraft, кожух потрібно вставити в отвори та прокрутити через силу, щоб він там залишився.
- Толя Б***Продавец: Rozetka
На свою ціну та задачі чудовий апарат мені і дружині сподобалась.
- Достоинства:
- Тиха, легенька
- Недостатки:
- Можливо акумулятор хотілося кращий
- Представник бренду