- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює гарно, задоволена дуже, він мені зберіг багато часу і сил
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Надежда Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пристрій, значно полегшує догляд саду
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловік дуже задоволений подарунком. Значно полегшилась обрізка дерев. Хіба що важкувато для роботи витягнутою рукою, тож коли нарешті розряджається акумулятор - радий відпочинку.
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Секатор чудовий! Обрізали виноград та дерева. Навіть товсті гілля ( 3 см), обрізає легко. Заряду акумулятора вистачає надовго. Дуже зручно тримати в руці. Легкий та компактний.
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює гарно, те що треба щоб навесні почистити невеличкі дерева і кущі
- Верещак Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре,обрізає гарно.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар хороший .
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що інструмент добре себе показав у роботі. Нехай і надалі служить надійно.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна штука!!!,
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обирав між 25 та 28 моделлю. Найшов відеоогляд - в 25 моделі плата відкрита а в 28 залита компаудом. Також повідомили що нібито 25 модель не сумісна зі штангою. Заказав зі штангою ProCraft EP2.0R 180°, але штанга виявилася неробоча. Кейс виявився дивним - блок живлення просто бовтається...Таке собі. Доданий пластиковий пузирьок , але навіщо? в ньому нема оливи! Є 2 ключа. Додаткові леза відсутні.
- Достоинства:
- Працює згідно з описом
- Недостатки:
- Кейс використаний можливо інший та неважна комплектація
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що сам секатор працює згідно з описом. Модель Es25Li сумісна зі штангою, для їх роботи потрібно закріпити секатор та акумулятор на подовжувач, увімкнути секатор та двічі натиснути кнопку саме на подовжувачі, після чого секатор працюватиме.
- Антоніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре
- Достоинства:
- Недостатки:
- Робота покаже, з малиною, виноградом справляється
- Представник бренду
- Виталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувався . Обрізав дерева , виноград та інше. Дуже сподобалося. Інструмент , пилка і сікатор, прийшли вчасно та в комплекті. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Представник бренду
- Григорий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший сектор, працює нормально
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий секатор. Працює. Аккумулятор тримає добре. Я задоволений. Раджу всім.
- Достоинства:
- Зручно працювати
- Недостатки:
- Поки немає
- Представник бренду
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пожалуй лидер среди инструментов своего ценового диапазона в соотношении цена-качество
- Достоинства:
- На свои деньги отличный инструмент
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Представник бренду
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре товар чудовий
- Достоинства:
- Лезо добре ріже гілки акумулятора хватає надовго
- Недостатки:
- Пока не виявив время покаже
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний секатор, справляється навіть із сухими гілками
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скористалась акцією і придбала секатор, трішки протестувала, все подобається, а навантаження буде весною.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний секатор мені дуже до вподоби прийшов швидко дякую користуйся кожен день окрім вихідних
- Достоинства:
- Працює справно мені до вподоби
- Недостатки:
- У наборі немає ще кліпси на ремінь я брав для саду дерева великі потрібно поки лізеш на драбину потрібно його десь тримати
- Антоніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює чудово, дякую!
- Виктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный
- Валерий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка как всегда сработала оперативно 17 заказал, а 19 числа забрал с пункта выдачи. Спасибо Вам огромное. Секатор и аккумулятор отличные, есть 4 режима резки, что существенно экономит заряд аккумулятора . Зарядное устройство 0.8 А, считаю это мало для 2-х амперной батареи, долго будет заряжать.
- Достоинства:
- Функционал
- Недостатки:
- Маломощная зарядка.
- Іра Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нема нічого,сьогодні 19 грудня
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Іра Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила 15 грудня,досі немає.Оплачено
- Недостатки:
- Невідправляють,мовчать
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення оформили швидко, а товар прийшов не працюючий !!!
Невмикається !!! - Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший инструмент. Всё как в описании.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
- Не нашел
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки до все добре. Дякую.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний
- Достоинства:
- Потужність
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
потрібно брати в комплекті ще АКБ
- Достоинства:
- дуже зручний і потужний
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок. Перевірила коли забирала. Все працює, не важкий. А вже хозяйка потім скаже як він у роботі. Швидка доставка.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З своєю задачею справляється гарно. На скільки хватає акумулятора, ще не засікав.
- Достоинства:
- За свої гроші нормальний секатор. Рекомендую.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Ігор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав, вмикався через раз , гроші повернули одразу
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, отримав, відповідає опису, перевірив - працює.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Наразі не має.
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Секатором задоволений. Працює добре.
- Бакуменко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю задоволений.