Отзывы покупателей о Воздуходувка аккумуляторная Procraft PB26 (1 АКБ и ЗУ) (030364)
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала повітродув акумуляторний Procraft, доставка через поштомат нової пошти, але при розпакуванні виявила, що зарядний пристрій має тріщину, так як ні акумулятор, ні зарядний пристрій не мали окремого пакавання. Зверніть увагу на пакування товару. В роботі повітродув ще не використовували, так як необхідно вирішити питання з заряджанням акумулятора.
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили акумуляторну повітродувку Procraft PB26 і просто в захваті! Інструмент дуже сподобався. Тепер прибирати подвір'я стало набагато легше та, головне, швидше. Акумулятора вистачає, в руках тримати зручно, потужності цілком достатньо. Шкодуємо лише про одне — що не купили її раніше. Рекомендую!
- Достоинства:
- швидка доставка
- Недостатки:
- не знайшли
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довольно удобная рукоятка и лёгкий вес у ветродуя. Собран добротно. Работает в трёх режимах. Поставляется с аккумулятором и зарядкой, что не может не радовать. Имеется две насадки с круглым и щелевым соплом. Человеку с ростом 180 см очень удобно не надо наклонятся. Подача воздуха очень мощная даже в первом режиме. АКБ имеет индикацию заряда. Пробовал мусор выдувать если близко подносить даже щебень разметает. Рекомендую.
- Достоинства:
- Вес, аккумулятор, насадки.
- Недостатки:
- Не выявлено
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Приємно чути, що вам сподобалися зручність рукоятки, невелика вага та якість збірки вітродуя. Також раді, що ви відзначили потужність повітряного потоку, наявність трьох режимів роботи, комплектацію з акумулятором і зарядним пристроєм, а також додаткові насадки.
Окремо дякуємо за практичний досвід використання — він буде корисним для інших покупців.
Бажаємо вам і надалі комфортної та ефективної роботи з інструментом. Дякуємо, що обираєте Procraft!
- Сергій Д***Продавец: Rozetka
Упаковка нарушена вскрыт был товар аккумулятор полностью разряжен и никаких признаков к зарядке от товара отказался на розетке жду перезаказа товара запакованной упаковке всем спасибо.
- Достоинства:
- Хорошая цена на товар
- Недостатки:
- Скрытая упаковка аккумулятор разряжен.