Отзывы покупателей о Аккумуляторный триммер Procraft ATA40/2 (2 АКБ и ЗУ) (030407)
- Зведений відгук із відкритих джерелПотужність на рівні бензинових аналогів дозволяє цьому тримеру впевнено справлятися з високим бур'яном без зайвого шуму та вихлопів.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Дачники стверджують, що інструмент працює без ривка, як бензин, і оберти набирає миттєво, завдяки чому комплектний диск ріже на голову не налізе навіть густу поросль.Власники великих ділянок цінують, що безщітковий мотор не перегрівається, а зміна двох акумуляторів забезпечує до 40 хвилин роботи в циклі.Деякі оператори попереджають про значну втому, адже руки ниють від ваги вже після короткого сеансу, а ремінь незручно розподіляє навантаження.У критичних оглядах згадують, що під сильним навантаженням АКБ сідає різко, пластикова шахта гнеться на нерівностях, а шпуля забивається пилом.Переваги: Потужність як у бензинових моделейКомплект із двох АКББезщітковий двигун не грієтьсяЕфективна робота з дискомМиттєвий набір обертівНедоліки: Вага 4.2 кг втомлює рукиПластикова штанга може гнутисяАКБ швидко розряджаються під навантаженнямСлабкий захист від вологи та пилуНезручний плечовий ремінь
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший відгук залишила негативний.Після двух місяців використання хочу залишити позитивний відгук.В цілому косою задоволені.Єдиний мінус що одне зарядне,і треба заряджати по черзі.
- Достоинства:
- Косить добре,тиха
- Недостатки:
- Одне зарядне
- Представник бренду
Доброго дня!
Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями після тривалого використання інструмента.
Нам дуже приємно, що після двох місяців експлуатації акумуляторний тример Procraft ATA40/2 виправдав ваші очікування та ви залишилися задоволені його роботою.
Дякуємо також за зауваження щодо комплектації. Ми обов'язково врахуємо ваш відгук під час подальшого вдосконалення продукції.
Бажаємо вам приємного користування інструментом Procraft!
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Упаковка ужасная скотча пожалели, трубка не гнется если нормально настроить ремень то вес при работе вообще не чувствуеш, с аккумуляторами беда хватает на 20-30минут с такими возможностями и по дешевле косу взять можно.
- Достоинства:
- Косит
- Недостатки:
- Короткое время работы
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук.
Нам приємно, що ви відзначили ергономіку інструмента та його ефективність у роботі.
Щодо часу автономної роботи, він безпосередньо залежить від типу рослинності, використовуваної оснастки, обраного режиму роботи та навантаження на інструмент. Під час косіння густої або жорсткої рослинності тривалість роботи від одного заряду може суттєво зменшуватися.
Для збільшення часу безперервної роботи рекомендуємо використовувати додаткові акумуляторні батареї більшої ємності, наприклад Procraft 20 В 8 А·год, що дозволить значно збільшити автономність інструмента.
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок!
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже потужна косарка. Якість на висоті. Доставка на висоті !!!
- Достоинства:
- Співпрацюю з Розеткою давно .
- Недостатки:
- Практично нема.
- Представник бренду
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої продукції.
Раді чути, що акумуляторний тример Procraft ATA40/2 виправдав ваші очікування та ви задоволені його потужністю, якістю та зручністю використання.
Дякуємо за довіру та багаторічну співпрацю з Rozetka. Бажаємо вам приємного користування інструментом і лише позитивних вражень надалі!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кращий вибір за свої гроіша
- Достоинства:
- Працює десь годину
- Недостатки:
- Поки немає
- Представник бренду
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук.
Раді чути, що акумуляторний тример Procraft ATA40/2 виправдав ваші очікування та ви задоволені його роботою. Також дякуємо, що поділилися інформацією про час автономної роботи — це буде корисно для інших покупців.
Бажаємо вам приємного користування та дякуємо, що обираєте Procraft!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую цей тример вже в третє, до того 2 три ери працюють чудово, а 3й виявилося що одна із батарей не заряджається, як це можна вирішити
- Достоинства:
- Коса норм
- Недостатки:
- Не заряджається 1 батарея
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо, що знову обрали Procraft, та окремо дякуємо за вашу довіру до нашої продукції.
Нам прикро, що одна з акумуляторних батарей виявилася несправною.
Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka ссылкадля оформлення гарантійного звернення. Після проведення діагностики фахівці визначать причину несправності та запропонують відповідне рішення.
Сподіваємося, питання буде вирішено у найкоротші терміни. Дякуємо за звернення!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний тример - міцний і потужний. В залежності від складності, зарядка тримала більше години, на більш складних ділянках ~ 40 хв.
Зручно, що навантаження розподілюється рівномірно за рахунок реміня і руки не втомлюються, хоча по вазі він не легкий.
Заряжається теж швидко.
Я задоволена покупкою.- Достоинства:
- Потужний, довго тримає заряд, зручний в роботі
Дякуємо за ваш відгук.
Раді чути, що акумуляторний тример Procraft ATA40/2 виправдав ваші очікування та виявився зручним і потужним у роботі.
Бажаємо вам і надалі комфортної та продуктивної експлуатації інструмента!
Дякуємо, що обираєте Procraft.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тримером задоволений
- Ніна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, мене влаштовує, легкий, простий в користуванні, косить не погано.
Заряда висачає на 30-40 хв, залежно що косити.
Я б ще докупила зарядку, бо 2 ак. на одній довго- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук.
Раді чути, що акумуляторний тример Procraft ATA40/2 вас повністю влаштовує та добре показав себе в роботі. Приємно, що ви відзначили його легкість, простоту у використанні та достатній час автономної роботи.
Щодо заряджання акумуляторів: дійсно, при активному використанні наявність додаткового зарядного пристрою може зробити роботу ще комфортнішою, оскільки дозволяє заряджати обидва акумулятори одночасно.
Дякуємо, що обираєте Procraft, та бажаємо приємного користування інструментом!
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як повернути товар? Прийшов битий.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий тример,гарно косить,хватає на 30-40 хв
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування акумуляторним тримером ProСraft ATA40/2 (2 АКБ та ЗП) (030407).
Щиро вдячні вам за відгук — саме завдяки зворотному зв’язку від наших користувачів ми маємо можливість удосконалювати нашу продукцію та ставати кращими.
Бажаємо вам тривалого, продуктивного та надійного користування інструментом. Дякуємо, що обираєте Procraft!
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тример дуже гарно працює, особисто тестувала. Достатньо легкий. Акумуляторів вистачає , приблизно, на 30-40 хв.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Не знайшла
- Представник бренду
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Диском різниця не відчутна з мотокосою.
- Недостатки:
- Редуктор і вал не були змазані зовсім. Майте це на увазі. Бо недовго відпрацює.
- Представник бренду
- Микола
Я купивши (в такому форматі- двигун вгорі, вал, редуктор внизу) спершу електротриммер, далі бензиновий, потім акумуляторний, в першу чергу виймаю та змащую вал, та ввожу 10мл шприц(без голки звісно) або з тюбика спеціальне мастило в редуктор, знятий зі штанги, щоб було видно коли мастило з'являється в шліцевій втулці для валу. Через отвір під гвинт -пробку, якщо немає пресмасльонки під шприц -масльонку. Цієї порції вистачає практично на сезон, для обкошування присадибної ділянки залежно від інтенсивності. Перед початком наступного сезону повторюю процедуру. Звісно якщо косити багато трави для заготівлі сіна тоді частіше, кілька разів на сезон.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую перший раз працювала непогано на другий раз як поставила диск була дуже велика вибрация і ревло
Зоя потрачені гроші- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук ми шкодуємо що у вас виникли труднощі під час роботи з тримером. Зазначена проблема може бути пов’язана з неправильною установкою диска, саме тому могла з’явитися сильна вібрація. Спробуйте знову встановити диск, якщо ж вібрація буде знову, зверніться в найближчий авторизований виробником сервісний центр для проведення перевірки якості товару, налаштувань, або встановлення причин несправності, гарантійного ремонту в разі виявлення недоліків товару. Список АСЦ в Україні Ви можете знайти на упаковці, в гарантійному талоні, а також на офіційному сайті виробника.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки залишаю такий відгук.Косу саме цієї моделі не рекомендую.Косить хв.20 від сили(трава правда висока),потім поки по черзі зарядиш аккумулятори,часа 4 пройде.Не рекомендую.Раніше брала для себе цієї фірми косу для жінок,ціна в три рази дешевша,а косить хв.30-40 і два аккумулятори,з одним косиш,інший заряжається.
- Достоинства:
- Тиха,
- Недостатки:
- 20хв.в роботі від сили,одне зарядне.
- Татьяна К***
Хочу доповнити.Зарядили до повного,попрацювала 5 хв.і все.не вмикається.На одному 3 поділки на другому аккумуляторі дві.Ми вважаємо що один аккумулятор не працює.Що робити?Навіщо ви за такі гроші продаєте бракований товар?
- Представник бренду
Добрий день! Щиро перепрошуємо за негативний досвід користування нашим інструментом. Зверніться в найближчий авторизований виробником сервісний центр для проведення перевірки якості товару, налаштувань, або встановлення причин несправності, гарантійного ремонту в разі виявлення недоліків товару. Список АСЦ в Україні Ви можете знайти на упаковці, в гарантійному талоні, а також на офіційному сайті виробника.
- Микола
20 хв це навіть багато для роботи з таким інструментом. Треба купувати тушкою триммер без батарей та зарядки. І окремо купувати подвійну слайдерну зарядку та батареї, бажано більше 4аг, від 6 -8 ампергодин.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий тример. Легенький і якісно косить. Дякую продавцю.
- Руслана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий потужний тример, легкий, підходить для жінок. З ножем працює 30-40хв, гарно справляється з високою травою.
- Достоинства:
- Легкий, потужний тример.
- Недостатки:
- Не знайшла поки
- Представник бренду
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відгук додатковий - перший був на 5 зірок.
Після кілька користувань й зарядки зрозуміло що один акумулятор практично недієвий-кілька хвилин і все...
А зарядка кілька годин.- Достоинства:
- Тільки для дрібних робіт.
- Недостатки:
- Акумулятор брак.
Дехто пише, що на рівні бензинового. На мою думку - й близько не так, тільки паливо не потрібно.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом. Якщо Ви виявили у придбаному товарі виробничий або інший недолік, або припускаєте його наявність, будь ласка, зверніться в найближчий авторизований виробником сервісний центр для проведення перевірки якості товару, налаштувань, або встановлення причин несправності, гарантійного ремонту в разі виявлення недоліків товару.
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спробував по косити молоду траву. По відчуттям косіння цією косою сподобалося, але все ж не без проблем. Нажаль, один з комплектних акб помер після 5 хвилин роботи, повністю. Перед початком роботи зарядив штатним зарядним оба. Акб ні на що не реагує, ні заряд ні кнопку перевірки заряду. Інший повністю справний.
- Достоинства:
- Гарна коса, головне не важка і тиха.
- Недостатки:
- Недолік по комплектному акб. Один з двох зламався після 5 хвилин роботи.
- Ігор В***
Здавати в сервіс і чекати біс зна скільки немає сенсу, косити траву треба зараз вже. Взяв два акумулятори на 8Аг. А несправний розібрав і там виявився дефект пайки від збірки акб до плати та пошкоджений один елемент 18650.
- олег п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобається....краще за бензинову: лупить нормально, хвилин на 35-40 вистачає...трохи має вагу, але куди батареї подінеш....
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко відправили.Товар не поганий.Тільки акумулятори швидко розряджаються.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косою задоволена, косить леваду і двір нормально нормально.Акумуляторів перший раз вистачило на 30 хвилин, другий раз вистачило на 40 хвилин, третій раз косила вже годину.Катушка в коси дуже складна, допомогали відкрити два чоловіка одночасно, еле заправили катушку лескою. Це складно, жінка не справиться, потрібно прикупити іншу катушку. Зараз кошу диском і трава яка сильно гнеться не скошується-це пастушья сумка( лескою вона б скосилась )
- Достоинства:
- косить леваду і двір нормально
- Недостатки:
- акумулятор заряджається дві години, зарядний пристрій один.Виходить щоб повністю зарядитись потрібно чотири години. Катушка складна ,еле відкрили два чоловіки одночасно, заправити леску дуже важко, жінка не справиться
- Представник бренду
- Валентин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо тереторія не велика то норм. Диском високу траву косить чудово.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коса непогана. Сутиація з акумуляторами. Вони різні. Хоча 20в 4 а. Але в одному є вхід для зарядки що в комплекті, а на іншому нема. Додатково замовляв ще комплект, і вони такіж ). Це такий прикол? Бо неможна зарядити другий. Також цей що без зарядки погано вставляється в косу.
- Достоинства:
- Добре косить
- Недостатки:
- Незрозуміла ситуація з акумами. Різні ,на одному є вхід для зарядки , на іншому нема. Також погано цей вставляється в косу
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тільки цього тижня почав користуватись.
Наразі задоволений.
Порівняно з бензиновим працює тихо, плюс немає витрати на паливо.- Достоинства:
- Розбіна штанга.
- Недостатки:
- Наразі немає.
- Представник бренду
- Дар'я Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виконує свої задачі, гарно працює. Користуюся вже рік
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з тримером.
- Арсеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь кілька днів. Доволі потужний тример. На волосіні заряд тримає хвилин 15, якщо косити ножем, то значно довше - більше 30 хвилин.
Але є один технічний момент - як тільки на акумах залишається по дві поділки, тример не стартує. Причому на одному показує дві поділки заряду, на іншому - що взагалі акум розряджено. Якщо вийняти цей інший акум і натиснути на рівень заряду, то на ньому знову дві поділки заряду. Схоже, на брак одного акумулятора.- Достоинства:
- Доволі потужна, легка
- Недостатки:
- Можливий брак акумулятора
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Якщо Ви виявили у придбаному товарі виробничий або інший недолік, або припускаєте його наявність, будь ласка, зверніться в найближчий авторизований виробником сервісний центр для проведення перевірки якості товару, налаштувань, або встановлення причин несправності, гарантійного ремонту в разі виявлення недоліків товару.
Список АСЦ в Україні Ви можете знайти на упаковці, в гарантійному талоні, а також на офіційному сайті виробника. - Ярослав Р***
Наразі мені здається така ж історія.
Один заряджається швидко, а другому потрібно кілька годин.
Навіть 2-3 поділки-вже робити нема.
- Наталія Б***Продавец: Rozetka
Купила для батьків у подарунок, як виявилось не справний один акумулятор. Не заряджається взагалі, світиться дві поділки . Дуже розчарована
Доброго дня!
Дякуємо, що обрали Procraft. Нам щиро прикро, що подарунок не виправдав ваших очікувань через несправність акумуляторної батареї.
Перепрошуємо за завдані незручності та сподіваємося, що питання буде вирішено у найкоротші терміни.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
- Ющенко О***Продавец: Rozetka
Незнаю чому,але я втомилася його ремонтувати, пару раз викошу двір і все не запускається і так на сезон по 5 разів,так було в тому році. В цьому все по накатаній.
- Представник бренду
Добрий день! Якщо Ви виявили у придбаному товарі виробничий або інший недолік, або припускаєте його наявність, будь ласка, зверніться в найближчий авторизований виробником сервісний центр для проведення перевірки якості товару, налаштувань, або встановлення причин несправності, гарантійного ремонту в разі виявлення недоліків товару. Список АСЦ в Україні Ви можете знайти на упаковці, в гарантійному талоні, а також на офіційному сайті виробника.
- Гоголіна В***Продавец: Rozetka
поробила може 20 минут на діскови 1 скотину покосила розряд у комплекті зарядка на один акум тепер чекати 5-6 год щоб покосити 20м.
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- зарядка
- Представник бренду
Добрий день. Зарядний пристрій заряджає акумулятор орієнтовно 2 години, також акумулятор 1 разу працює меньше, при наступних використаннях тример працюватиме довше.
- В.
Деякі виробники докладають наприклад до пили з двома АКБ дві зарядки притому слайдерні не штекерні. Той же Віталс, мені подобається цей виробник, бо триммери 36100, 3680 з функцією регулювання обертів кнопкою (як газ в мотокосі) і Віталс якщо тример іде комплектом з двома батареями, кладе подвійну зарядку станцію, ранцевий ремінь, два ножі 3т і 40т і запасну ліску до шпулі. А прокрафт жлобиться, одна зарядка штекерна, можна другу покласти, коштує сто п'ятдесят грн, можна подарувати.