- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Бензопила супер все работает ,иза минусов вся коробка была залита 2 т маслом
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Не сподобалась мені розхвалена К450. Дуже не зручна в користуванні, немає віконця для палива, регулювання цепки ну в край не зручне! Пилка приїхала не відрегульована(не зводилась) якщо самі не зможете налагодити карбюратор, то за це візьмуть 200-300 грн! Менеджер з магазину при замовленні не дзвонив, не цікавився нічим, при тому, що оплатив відразу! Магазин не рекомендую взагалі, чекав замовлення 6 днів!!!
- Достоинства:
- Ще не виявив
- Недостатки:
- Не зручна у користуванні
Не народжена з заводу! Хай вам не розповідають, що procraft це статусний Китай, це Китай!!! Ніякої різниці між усіма китайськими пилками не бачу
- Продавец PROтехника
Добрий день! Жалкуємо, що ви залишилися незадоволені інструментом. Як ви самі відзначили, ця бензопила справді дуже популярна і зібрала велику кількість позитивних відгуків. Надійна, міцний магнієвий корпус, металевий стартер та відчутна потужність – її в основному вибирають для тривалих робіт. Можливо це просто не ваш варіант. Також хочемо відзначити, що в разі необхідності регулювання карбюратора варто зателефонувати в наш сервісний центр і майстер у телефонному режимі допоміг би вам самостійно швидко і абсолютно безкоштовно відрегулювати. А щодо термінів доставки та спілкування з вами - нагадуємо, що у вайбері з вами переписувалися і про терміни доставки вас попередили. Бажаємо вам всього найкращого та вдалих покупок!
- Евгений Д***
Судя по отзыву, вы купили пилу по рекламе, не посмотрев про нее отзывы.
Во всех кит.пилах нужно настраивать карбюратор и перезатягивать все резьбовые соединения, сажая их на фиксатор резьбы. Даже в дорогих китайских "брендах".
Тогда пилка прослужит довольно долго и счастливо.
Не хочу нахваливать прокрафт, но в бензопилах они используют более менее нормальные комплектующие, не задирая при этом цены.
Поэтому нужно иметь либо руки из нужного места, либо заплатить мастеру и купить нормальные шину и цепи.
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: YouCraft
Своє завдання виконує відмінно.
- Продавец YouCraft
Дякуємо за відгук! Приємного використання)
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Недорога, хороша пила. Зібрана якісно, трохи підтікає масло, але не критично. Потужна, дуб 35см ріже без зусиль. Мені подобається!
- Достоинства:
- Потужна
- Недостатки:
- Підтікає масло
- wertykk27Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
На днях прислали эту пилу, на обкатке, немного пилил. Все аккуратно в сборке как для такой пилы, нигде не трет не люфтит. Масло не течет под глушителем и прокладками. Неплохой пластик, крышка цепи и стартера из какогото сплава(не пластик) что неплохо. Все ровно, "вылизано" как для недорогого китайца. В целом хорошо. Лайк.
- Достоинства:
- Хорошая сборка
- Недостатки:
- Пока не заметил
- Євген Д***
Якщо, не секрет, ще працює?
- Марченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Не плохая фирма и ихний товар,соотношение цена качество,то что нужно!
У же купил от этой фирмы ProCraft Шуруповёрт,болгарку,и бензопилу.
Отличный красивый дизайн,и прочный корпус.- Достоинства:
- Цена качестао!