Лише 4 години вражаючих знижок! 10.07 з 10:00 до 14:00

Отзывы покупателей о Бренди "Приветственный" 8 лет 0.5 л 40% (4850025634447)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Сергей Чигасов

Вперше зустрів не коркову пробку у бренді, який витриманий 8 років. Смак та запах ніякий, пустий. Думаю, що це фальсифікат.

Достоинства:
    Недостатки:
    Фальсифікат

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Артем Иванов

Не согласен!!! Ваниль не чувствую...есть карамель переваренная)))да коньяк простоват, сладкий...но скорее всего это коньяк, выдержанный с красивым цветом, дешёвый ...возьму на пробу 10 лет

Достоинства:
    Цена, коньяк, оригинальный вкус
    Недостатки:
    простой, сладкий
  • Ігор

Не сподобовся. Смак жорсткий, спиртуозний. Аромат слабкий і нетривалий (як спирт трошки ванилькою розбавили). Для витриманого 8 років напою це не припустимо, особливо за повну ціну. Є витримані напої м'якіши, ароматніші та більш дешевші.

Достоинства:
    Недостатки:
    Смак жорсткий, спиртуозний. Аромат слабкий і нетривалий
  • Николай Ларионов
    • Общее впечатление

Отличный коньяк за эту цену. Во вкусе чувствуются сухофрукты, изюм, выпечка и дубовая бочка. Перед употреблением стоит дать напитку подышать, тогда вкус раскрывается лучше.

Достоинства:
    Настоящий выдержанный коньяк
    Недостатки:
    для меня нет
  • Володимир Ушаков

Давно не пил такого замечательного напитка , мягкий,вкусный рекомендую.

• Людмила
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Крепкий, чувствуется вкус сушенных фруктов, черного шоколада, дубовой бочки. Рекомендую открыть и дать постоять перед употреблением (это касается всех нормальных коньяков), тогда почувствуете весь букет вкуса. Голова не болела. Очень хорош за такую цену. Прям Очень!

Достоинства:
    Хороший добротный коньяк, настоящий, без присадок и красителей. Крепкий по вкусу
  • Андрій Панасюк
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Запах хороший але зробивши перший ковток відчуваєш різке печіння в горлі. Не тепло а пекучість. Другий ковток ще крепше пече. Третій був останнім. Гидота

Достоинства:
    Перевага в тому що я його не купував а мені подарували
    Недостатки:
    Дуже жорсткий.