Вперше зустрів не коркову пробку у бренді, який витриманий 8 років. Смак та запах ніякий, пустий. Думаю, що це фальсифікат.
Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
Не согласен!!! Ваниль не чувствую...есть карамель переваренная)))да коньяк простоват, сладкий...но скорее всего это коньяк, выдержанный с красивым цветом, дешёвый ...возьму на пробу 10 лет
Не сподобовся. Смак жорсткий, спиртуозний. Аромат слабкий і нетривалий (як спирт трошки ванилькою розбавили). Для витриманого 8 років напою це не припустимо, особливо за повну ціну. Є витримані напої м'якіши, ароматніші та більш дешевші.
Отличный коньяк за эту цену. Во вкусе чувствуются сухофрукты, изюм, выпечка и дубовая бочка. Перед употреблением стоит дать напитку подышать, тогда вкус раскрывается лучше.
Давно не пил такого замечательного напитка , мягкий,вкусный рекомендую.
Крепкий, чувствуется вкус сушенных фруктов, черного шоколада, дубовой бочки. Рекомендую открыть и дать постоять перед употреблением (это касается всех нормальных коньяков), тогда почувствуете весь букет вкуса. Голова не болела. Очень хорош за такую цену. Прям Очень!
Запах хороший але зробивши перший ковток відчуваєш різке печіння в горлі. Не тепло а пекучість. Другий ковток ще крепше пече. Третій був останнім. Гидота