- Виталина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-оливковый. Размер: 40.5
Все добре) розмір підійшов
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размер: 44
Дуже якісна обувка
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размер: 42.5
Норм
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Працюю 9.00 до 18.00, машина/вулиця. Після робочого дня вередині черевиків у мене залишається волога. Притому ходжу по калюжах, потім перевіряю- вони не промокають.
А якщо більше 3-4 годин ходжу - то всередині якась няясно звідки береться волога, вологі носки.
Думав пріє нога, вдягав їх при -10 на тонкий носок, всо одно трішки залишається. Сушив їх 4 доби. Результату не дало.
Може брак попався, але все одно ніхто не поміняється вже їх.- Достоинства:
- Зручні, не промокають.
- Недостатки:
- Всередині з'являтися волога після тривалого носіння.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Гарна якість, зручні. Водостійкий матеріал, під дощем не промокають. Тепленькі. Гарна ціна від Розетки
- Достоинства:
- Якісні, водостійкі, теплі
Ціна гарна як для таких черевик - Недостатки:
- Не знайшли
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размер: 42.5
Нормальні скороходи
- Достоинства:
- Пума
- Недостатки:
- Трохи слизьковаті
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-оливковый. Размер: 47
зручні
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Нормальні педалі але у зимку буде прохолодно
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
С натяжкой поставил 4 звезды, во первых это 1000 % не оригинал от пумы ( где то в контейнере на 7 км шьют, либо в подвале на Молдаванке ) во вторых очень скользкие, это жесть, купите и сами поймёте о чем я. Цена как для подделки высоковата, но если бы был оригинал цена была бы шикарна :)) 4 звезды поставил потому что нравится сам вид данных кроссовок и сидят хорошо на ноге, колебался делать отказ или нет но была не была забрал, поношу их и потом ещё один отзыв напишу по окончанию их срока годности, я думаю это будет скоро))
- Достоинства:
- С натяжечкой и если докупить противоскользящие липучки на подошву, чисто на один сезон поносить можно
- Недостатки:
- Не оригинал - это очевидно, сильно скользят ( на зиму противопоказано, по кафелю в отделении Укрпочты я как на коньках был когда одел их ) Цена дорогая как не для оригинала.Это не ботинки!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Все чудово! Саме те, що шукав! Ніде на чорну пʼятницю не було знижок саме на ці кеди, тільки на Розетці! Реально в 2 рази приємніша ціна! Як завжди оригінал, чудова якість та сервіс! Дякую
- Достоинства:
- Ціна тільки на Розетці
- Недостатки:
- Шкода що тільки на Чорну Пʼятницю такі привабливі сейли
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Качественная обувь очень удобно
- Достоинства:
- Лёгкие
- Недостатки:
- Пока не нашел
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размер: 44.5
Гарні черевики
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, якісний пошив, зручні у носінні
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Чудові кросівки на свою ціну тоді
Купляв ще раніше не за такою ціною, вроді була близько 3к.
Зараз не впевнений чи купив би- Достоинства:
- Водостійкість
- Недостатки:
- Не дуже гнучкі через шви, трохи жорстка підошва
- Максим П***
Не холодно в них?
- Андрій П***
Не холодно при температурі -10 та в теплих шеарпетках, приинаймні мені. При менших температурах вже було трохи не комфортно при малоактивний русі.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размер: 41
Польот нормальний, в -6 не холодно але колір незвичний.
- Достоинства:
- М'які, легкі, зручні
- Кремень С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Розчарування.
- Достоинства:
- Непогана підошва.
- Недостатки:
- Шкіра на носку як папір, не рекомендую!!!!!!!!